2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doruk bugün çükünü kaldırdı desem inanır mısınız? İnanınız. Çükünün altı kıpkırmızı olmuş, bepanthen süreyim dedim. Sürdüm, haliyle biraz mıncıkladım çocuğu, Onur'la şok olduk, resmen çükü kalktı, kocaman oldu. Hatta ağlıyordu, viyaklıyordu, o ara sustu. Yemin ederim. Olabileceğini duymuştum ama buna şok oldum :)))

evet tek fark var ya ınanamadım emrahla beraber baktık fotoya supersın nurdan

Nurdan, Teoyla benzerliğin konusunda Burcuya katılmamak elde değil, harbiden aynını yapmışsın :1shok:

Çocugu da kendıne benzettın sonunda.. resilll

o kravatlı takım yaramadı oglana hemen havaya gırdı demek .

herkese mrb ben bu ara hiç ii haberlerle gelmiyorum yaa ben ölüyorum hastayım heryerim ağrı dün biraz kırgınlık vardı üzerimde ama öle fazla deildi saat 1:30 bir anda heryerim ağrıdı ve ben ağlamaya başladım ne yapacağımızı şaşırdık hemen abimi aradım allahtan nöbetciydi orda bi dr ye sormuş minoset içebilir demiş sabaha kadar idere eder demiş bide duş alsın rahatlatır demiş gökhan gitti hemen ilaç aldı içtim ama hemen etki etmedi 3 te filan anca uyudum bugünde babam geldi mustiye baktı ben yattım gecede kocişim baktı saolsun şimdi ikiside mışıl mışıl uyuyorlar annemde istanbulda burda olsaydı yarında yatardım bu arada dolgum düştü acaba nasıl yaptıracağım uyuşturmuyacakmıki emzirdiğim için normalde dişciden asla korkmam ama ya uyuşturursa die endişedeyim

yanık yanık aglayarak uyanıo uykusundan kuzum ıcımız parcalanıo susturana kadar.. azonce hele oyle ıclı aglayarak uyandıkii sonra susturduk bı babasına bakıo bı bana bakıo guldu oyle uyumaya devam etti .. yanımada dadandı sıpa yaa emrah bugunde obur odda yatcak tam iileşene kadar

Ahan da yazdım buraya.. bı gun gelıp Onur hamıle demezzseee bu Burcu.. ahan da cipsi olayım.. o kadar dıyorumm :bbo:

Pervin, annem hemen hemen bütün çorbalarına peynir koyar tat versin diye. Ona da koymuş daha besleyici olsun diye sanırım. Ben zaten peyniri sabah kahvaltı ederken Doruk'un ağzına koyuyorum ezmeden hem de. Yavaştan ezip yutmayı öğrensin istiyorum.

Evrim o hareketi ağzında yoğurt varken yapınca çok fantastic oluyor :)

Doruk a bayıldım bayıldım..gömlek kravat giyince ne kadar da büyük gözüküyolar..serserim benim

evrim varya sanki kuzy hic aglamıo mızıklamıo hep gulup oyuncaklarına sarılarak yatıo bıde kaka yapmıo bezını cişle dolduruo yıne guluo sueterlerını gıyıp evde yumos edasıyla dolanıo seni hic darlatmıo hep boyle bi intiba yaratıo bende :)

hımm hic duymamıstım uygalayayım bende saol canım

Yafrum, ben kanal tedavısı yaptırdım bı ay once, bısı olmuoo, emın ol, uyustursalar da, en fazla 3 saat sonra emzırebılırsın,ona gore ayarlarsın kendını, cok cok gecmıs olsun, bunyenı guclu tutmaya calıs bugunlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…