Alttakının çükü var.. üsttekinde ondan yok, anam bu sen mısın yoksa Nurdanım, kendının fotokopısını mı yapmıssın neaaa?? hiç bu kadar benzeyeyını gormemıstım yaff :)))) ınanılır gıbı deıll :)))
Ben de sana bayılıyorumm.. demiş miydim??
Ayşiiiiin ben alayım bir koca kase en acilinden..:sinifsinif:
Bir aşure yapmışım bir yapmışımm kii cokacimcoook
Kendimi terrük ede ede bi hal oldum yani alkisalkisalkis
İsteyenler parmak kaldırsın
Doruk bugün çükünü kaldırdı desem inanır mısınız? İnanınız. Çükünün altı kıpkırmızı olmuş, bepanthen süreyim dedim. Sürdüm, haliyle biraz mıncıkladım çocuğu, Onur'la şok olduk, resmen çükü kalktı, kocaman oldu. Hatta ağlıyordu, viyaklıyordu, o ara sustu. Yemin ederim. Olabileceğini duymuştum ama buna şok oldum :)))
Doruk bugün çükünü kaldırdı desem inanır mısınız? İnanınız. Çükünün altı kıpkırmızı olmuş, bepanthen süreyim dedim. Sürdüm, haliyle biraz mıncıkladım çocuğu, Onur'la şok olduk, resmen çükü kalktı, kocaman oldu. Hatta ağlıyordu, viyaklıyordu, o ara sustu. Yemin ederim. Olabileceğini duymuştum ama buna şok oldum :)))
Pervin, annem hemen hemen bütün çorbalarına peynir koyar tat versin diye. Ona da koymuş daha besleyici olsun diye sanırım. Ben zaten peyniri sabah kahvaltı ederken Doruk'un ağzına koyuyorum ezmeden hem de. Yavaştan ezip yutmayı öğrensin istiyorum.
Evrim o hareketi ağzında yoğurt varken yapınca çok fantastic oluyor :)
herkese mrb ben bu ara hiç ii haberlerle gelmiyorum yaa ben ölüyorum hastayım heryerim ağrı dün biraz kırgınlık vardı üzerimde ama öle fazla deildi saat 1:30 bir anda heryerim ağrıdı ve ben ağlamaya başladım ne yapacağımızı şaşırdık hemen abimi aradım allahtan nöbetciydi orda bi dr ye sormuş minoset içebilir demiş sabaha kadar idere eder demiş bide duş alsın rahatlatır demiş gökhan gitti hemen ilaç aldı içtim ama hemen etki etmedi 3 te filan anca uyudum bugünde babam geldi mustiye baktı ben yattım gecede kocişim baktı saolsun şimdi ikiside mışıl mışıl uyuyorlar annemde istanbulda burda olsaydı yarında yatardım bu arada dolgum düştü acaba nasıl yaptıracağım uyuşturmuyacakmıki emzirdiğim için normalde dişciden asla korkmam ama ya uyuşturursa die endişedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?