2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrrrrrrrrrr naberr ben geldimmmm,kızzzzzzzzzz elif napıonnn kızz

(tam ıkı senedır buraya yazıyorum, hayatımda ılk kez bole bı dıalog yazıyorum, hanı dedımm benım de olsun halı hazırda bole bı gırıs.. böğhkkk )

Son düzenleme:

elmayı rendeliorum cam rendede tulbentten suzup suyunu kasıkla verıorum onda pek ıtıraz etmıo armut suyunu sevmıo bazende yarım pure yarım su karısık azcık katı yapıorum onu yemekte zorlanı 1-2 bogazında kalıo ama oyle oyle ogrenıcek pek yemıo onu zor gelıo hanfenduye..

bende ece uyudugu sırada cay ıcmeye bayılıorum ama genelde cayımı onu sallarken iciorum

iki bebek arasindaki 5 farki bulun, tabi eger varsa:))))

Alttakının çükü var.. üsttekinde ondan yok, anam bu sen mısın yoksa Nurdanım, kendının fotokopısını mı yapmıssın neaaa?? hiç bu kadar benzeyeyını gormemıstım yaff :)))) ınanılır gıbı deıll :)))

Ben de sana bayılıyorumm.. demiş miydim??

onur la diyalog süper burcukaydirigubbakcemile3 inşallah regli oluyorsundur yerleşme kanaması değildir
tarif için saol deniycem mutlaka

reca :) yok artık yerleşme falan değildir (inşallah)...

buraya takıldım nıyekıne kaydirigubbakcemile3 neyse topikcek sevındık regl olacagına dıyelım kurcalamayalımyerimseniben

sende bı cevher sezaıyorum acaba nedırr nedırrrCADIARZU

gördüğünüz gibi terbiyesiz, utanmaz, rezil gadının tekiyim. 20 yaşımda neysem, 32'mde de o'yum :) zemuszemus

Yaaa, çok sevinirdim. İlla yılbaşı olması şart değil. Her an bi kaçamağınızı bekleriz. bize ama, başka türlü değil :)))

kaydirigubbakcemile5

aranızdaki muhabbet bazen bızdekı muhabbetlere donmus ama konu farklı :) sonuc cozumsuz:)

Bence de o yerleşme falan değildir Burcummm.
Artık yerleşmiştir, kaynaşma aşamasıdır,boruyu döşüyordur, mama kabını falan yerlestırıyordur.. taakılma sen fazla ayrıntıya.. bırak cocugu raat raat kaynassınn.. :))

biz aynı dönemde giriştik ya bu işe o yüsden sordum
ben direk veriyorum 3 ün tülbentten geçirdim sonra rendenin kenarından suyunu verdim bir iki püre kacsada alışsın dedim şimdi direk veriyorum epeydir yani armutu bizimkide sevmiyo pek zati azını burustura burustura yiyor

Bir aşure yapmışım bir yapmışımm kii cokacimcoook
Kendimi terrük ede ede bi hal oldum yani alkisalkisalkis
İsteyenler parmak kaldırsın

Kuzy, ıkı gundur püfürmeyi öğrendi.. agzından tukuruk cıkarıoo fosur fosur balon yapıooo... hayır ola..

sağol cnm opuyorumnanaktan diyalog süper kaydirigubbakcemile3
resilllll laelaelaelaelae

manilerim var

beğenmedim biz yokuz :umursamaz: güzel olmuş ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5
iki bebek arasindaki 5 farki bulun, tabi eger varsa:))))

ikiside çok tatlı aynısının tıpkısı bencede sositososito
Bir aşure yapmışım bir yapmışımm kii cokacimcoook
Kendimi terrük ede ede bi hal oldum yani alkisalkisalkis
İsteyenler parmak kaldırsın

yarasınn ellerine sağlık :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…