babybim sen meyveyi faln nasıl veriyorsun ben 2kere suyunu verdim şimdi cam randeden geçiriyorum yiyor en sevdiği muzlu karısım ama kabız oluyor öyle
kabız olmasın diye armut vermek gerekirmiş ancak sade olarak mesela elma ile karıstırırsak doğru olmazmış.yalnız verilcekmiş
eger isalsede muz veya elma tek verilcekmiş
bu arada berat ıkındı sıkındı küçücük top bırakmıs altına muhallebisine z.yagı kattımda verdim
elmayı rendeliorum cam rendede tulbentten suzup suyunu kasıkla verıorum onda pek ıtıraz etmıo armut suyunu sevmıo bazende yarım pure yarım su karısık azcık katı yapıorum onu yemekte zorlanı 1-2 bogazında kalıo ama oyle oyle ogrenıcek pek yemıo onu zor gelıo hanfenduye..
bende ece uyudugu sırada cay ıcmeye bayılıorum ama genelde cayımı onu sallarken iciorum
onur la diyalog süper burcukaydirigubbakcemile3 inşallah regli oluyorsundur yerleşme kanaması değildir
tarif için saol deniycem mutlaka
buraya takıldım nıyekıne kaydirigubbakcemile3 neyse topikcek sevındık regl olacagına dıyelım kurcalamayalımyerimseniben
sende bı cevher sezaıyorum acaba nedırr nedırrrCADIARZU
Al benden de o kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 (söylemeden edemedimyerimseniben)
Herkese selamopuyorumnanaktan Yıl sonundan beri kayınvalidelerdeydik, bugün geldik evimize.
Geçmişi okuyayım dedim, baş edemedim. Neyse, umarım herkes iyidir. Tazem Buca'da aklımızdan geçmedi değil Gaziemir'e atlayıverelim diye de, Semih'in İstanbul'dan abisi ve Amerika'dan yeğeni gelmişti; bırakamadık onları.
ÖZLEM geçmiş olsun.
SEBZE ÇORBASI TARİFİ VERİYORUM;
1 baş kereviz
1 adet patates (yumurta büyüklüğünde)
1 adet havuç
2 kök ıspanak
kibrit kutusu kadar peynir
Az suda haşlayıp, taze tavuk suyu ekleyip blender'dan geçirmiş annem. Valla şapır şupur yedi. Takip eden 2 gün de kakasını yaptı. Bugün bir daha verdim. Gerçi bugün kaka yapmadı ama, arada atlayabiliyor. Yarın yapar inşallah! Tavuk suyu zaten biraz yağlı old. için yağ eklememiş. Tuz ekledi mi, bilmiyorum. Sanmıyorum, belki çok az?
Çok mutluyum sanırım regl olacağım. Alnımda koca bir sivilce var ve kahverengi lekeler başladı. onur'la aramızdaki diyalog:
- Onur Onur, galiba regl oluyorum. Ya da (allah korusun) yerleşme kanması
+ Hmmm yani ya hamile değilsin ve regl oluyorsun, ya da hamilesin ve yerleşme kanaması yaşıyorsun?
- Evet ??
+ Yani ya hamilesin, ya da değilsin?
- Evet.
+ Çok aydınlandım Burcu, teşekkürler. sırnaşık şey
Siteden araştırdım da, o ilaç yüzünden bayağı yoğun bir regl süreci yaşanıyormuş. Daha başlamadan gözüm korktu ama napalım! Regl olmama en son üniversitedeyken bu kadar çok seviniyordum yerimseniben
elmayı rendeliorum cam rendede tulbentten suzup suyunu kasıkla verıorum onda pek ıtıraz etmıo armut suyunu sevmıo bazende yarım pure yarım su karısık azcık katı yapıorum onu yemekte zorlanı 1-2 bogazında kalıo ama oyle oyle ogrenıcek pek yemıo onu zor gelıo hanfenduye..
bende ece uyudugu sırada cay ıcmeye bayılıorum ama genelde cayımı onu sallarken iciorum
Bir aşure yapmışım bir yapmışımm kii cokacimcoook
Kendimi terrük ede ede bi hal oldum yani alkisalkisalkis
İsteyenler parmak kaldırsın
Nurdan oha demek istiyorum. Bu kadar mı benzetilir layn?
EVRİİİİİMMMM naber kıııızzz?
Keske baska bısı dıleseydım.. aynı andaa.. püüüüüüü!!!
Ayşiiiinnnn :teytey: ben istiyom
sağol cnm opuyorumnanaktan diyalog süper kaydirigubbakcemile3ÖZLEM geçmiş olsun.
SEBZE ÇORBASI TARİFİ VERİYORUM;
1 baş kereviz
1 adet patates (yumurta büyüklüğünde)
1 adet havuç
2 kök ıspanak
kibrit kutusu kadar peynir
Az suda haşlayıp, taze tavuk suyu ekleyip blender'dan geçirmiş annem. Valla şapır şupur yedi. Takip eden 2 gün de kakasını yaptı. Bugün bir daha verdim. Gerçi bugün kaka yapmadı ama, arada atlayabiliyor. Yarın yapar inşallah! Tavuk suyu zaten biraz yağlı old. için yağ eklememiş. Tuz ekledi mi, bilmiyorum. Sanmıyorum, belki çok az?
Çok mutluyum sanırım regl olacağım. Alnımda koca bir sivilce var ve kahverengi lekeler başladı. onur'la aramızdaki diyalog:
- Onur Onur, galiba regl oluyorum. Ya da (allah korusun) yerleşme kanması
+ Hmmm yani ya hamile değilsin ve regl oluyorsun, ya da hamilesin ve yerleşme kanaması yaşıyorsun?
- Evet ??
+ Yani ya hamilesin, ya da değilsin?
- Evet.
+ Çok aydınlandım Burcu, teşekkürler. sırnaşık şey
Siteden araştırdım da, o ilaç yüzünden bayağı yoğun bir regl süreci yaşanıyormuş. Daha başlamadan gözüm korktu ama napalım! Regl olmama en son üniversitedeyken bu kadar çok seviniyordum yerimseniben
beğenmedim biz yokuz :umursamaz: güzel olmuş ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5
ikiside çok tatlı aynısının tıpkısı bencede sositososito
Bir aşure yapmışım bir yapmışımm kii cokacimcoook
Kendimi terrük ede ede bi hal oldum yani alkisalkisalkis
İsteyenler parmak kaldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?