2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eee, oturmaya mı geldik arkadaşlar? (herkes geçmiş mi okuyor?)

gypsy nerde? görümcesine söz mü kesti?

eliiiiffff, kıııızzzzz kolaj çok güzel olmuş kıııızzzzz! Ellerine sağlık!

KIZZZZ evrim kızz klonlama yapmış bu tokturanım.zaten habire birşeyler araştırıyor illerin gavurlarında.ne araştırmaysa bitmedi.al işte sonuç

Var ya.. resmen tuylerım tiken tiken oluyor.. o kadar dıyorumm.. tamam bu kelımeyı burada kapatalım.. yoksa çizerimmmm sisi haaa kötükedihüso

Kuzy, uyudu normal saatınde,uyandı bırden kı, hıc bole yapmaz; gozunden uyku akıo cocuk uyuyamıoo.. emzırdım falan fılan.. yok perısan cocuk.. Ozy ı ıle napsak ne etsek, korıdorda gezındık falan.. aklımıza gelmedı kı hıc,megersem kaka yapmıs, kı bu saatte hıc yapmadıgından.. nası batmıs altı, ole bole deıl.. cocugum ondan uyumuyormus, temızledık altını,sızdı cocuk.. kıyamam.. sımdı yatakodasından onun yanından naklen yayın yapıyorum sıse :))

Nurdan valla ben ne pekmez, ne de demir veriyorum. :)

Burcu ve Evrım dıyalogu

Burcu;hmmmm gerek gormuyorum, bılmem, hmmmm hıc kasmadım valla, hmmm ugrasmadım yok, hmmm nıyekı, amannn Evrımmmmm, hmmm yok yaa boşver

Evrim; Ama Burcu..ama, ama.... :bbo:

gıbı bısey mı bu durumda??? :))))

Çok şaşırdım, tutamamış demek, uyandırmış uykusundan :) Ben de onu merak ediyordum, acaba uykusnda olabilir mi diye?

ya bende onumerak ediyorum.CADIARZU

Dur, Burcu yorumlamadan ben O'nun agzından yorumlayayım.

kesın sevısıyordur, kendını ordan oraya ata ata,Mami yi oraya buraya savura savura sevısıyordur sımdı o, yoksa bı ınsanoğlu bu saatte ne yapar kı.. hallammmm yaaa, sen de bı garıpsın Nurdan!!!

nerde gecer yavru bu diyalog??lülülülülülü

ciz beni efrim, sen ciz benilülülülülülü

hıssedıodum sendekı mazoşist duyguları ama konduramıyordum.. kaydirigubbakcemile3

Çok şaşırdım, tutamamış demek, uyandırmış uykusundan :) Ben de onu merak ediyordum, acaba uykusnda olabilir mi diye?

2 gundur yapmıyordu Burcu.. sanırım ondan.Artık Kuzey ın duzenlı degıl.. ama yıne de yapacagı zaman gunduz yapıyordu.

yok ya esrayi yyada ne yaptigini degil, gorumcesi napti??nisanlanabildimi diye..laelaelaelaelae

nerde gecer yavru bu diyalog??lülülülülülü

Burcu mesela nezledır, aman şunu yap bunu yap derım.. o hiç benim dediklerimi çüküne takmaz. Ya da derım bak surada su olmus,aman dıkkat et; o baslar hmmm nıye kı, gerek var mı kı... hmmmm aman evrım bosver yaaa.. :)))) ben sana gelınce bı seslendırmesını yapiimm de gör, dadından yenmıooo :))

evet evet evet :) sesli düşünürüm. evrim tanık olur. genelde rahat bi tipimdir, her şeyi çok orama burama takmam :)

Bir aşure yapmışım bir yapmışımm kii cokacimcoook
Kendimi terrük ede ede bi hal oldum yani alkisalkisalkis
İsteyenler parmak kaldırsın
ellerıne saglık afıyet olsun bol bol süt olsun
nedense hiç şaşırmadım :hulya: kaydirigubbakcemile3
gecmıs olsun eftalya.hamıleykende emzırırkende dişçiyle işim olmadıgından bişi diyemıycem
iki bebek arasindaki 5 farki bulun, tabi eger varsa:))))L]

inanmıyorum nurdan bukadar benzerlık.pess dıyorum.kopyan.hakanda vardı yanımda alnına düşen sac bıle aynı dıo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…