günaydın gece lapa lapa kar yağışınız izledinizmi çok güzeldii
Kar mı? O da ne? Biz İzmirliler pek bilmeyiz de :dilcikar:
dünürüm gel misafirimiz ol nasıl olsa izinlisin karıda görmüş olursunopuyorumnanaktanburdaki kar yeterli gelmezse olmadı uludağa çıkarız
gunaydin guzel anneler..
esram gecmis olsun mamiye..
sibel burdada kar var, yione yagdi dun(
sibelcim nihayet bugun bicirigin hediyesini babam yolluyor, insallah bu hafta eline gecer, en gec ben yollayabildim(
gecmıs olsun inşallah sizede gecmeden iyileişr.uykunmu var,cagır annenı gelsın.anneler hemen koşarbu saatte kimsecikler yok doğal olarak..
keyfim yok mami fena hasta bütün gece ve gün onunla uğraştım ateşi vs çıktı görümcem serum taktı bi kokteyl yapıp biraz daha iyi oldu benimde dişimde ağrı var bi ara mezarlığa gittik maminin babasının ölüm yıldönümü kısacası bunalım bir gün geçti
dışarıda lapa lapa kar yağıyor başım ağrıyor uykum var yaho huysuz uyanıp duruyor sürekli
yav miniş senlik bişe yok yavrum.niye alındın ki?
aslında alınmak deilde,hiç farketmemısım benden baska kullannan olduguna cidden yanı.yoksa pek üzerime alınmam ortaya atılan lafları.bu 2 ettı,dul kalmıs karılar gıbı hassas dönemdemıyımdir nedır akannehiryooo bende kullanırım kocişi niye bi tek sen kullanasınki :bbo:
hem sen bakma bunlara dillerine doladılar artık kociş aşağı kociş yukarı
ama kızz kızzz diye hitaba kıl oluyorum bendee
birde bu kociş oğluş anniş falan filan asıl en çok burcu kıl oluyor bunlarda burcudan gördüler konuşuyolar delikafadulden
:) Teşekkürler Sibelcim! İzmir'in dezanatajlarından biri de bu işte, kar yok
TEO'nun kres macerasi gun1:
bugun sadece 30-45 dk kaldik kreste, ilk 15-20 dk gozlemle gecti, sonrasinda hickira hickira ic ceke ic ceke agladi yavrum, kadin kucagina al di susmadi, sonra bana verdi, bana gelince dahada ic cekti ve eliyle yakama oyle bi yapisti ki birakmamacasina( aglamamk icin zor tuttum kendimi...gitmek icin giyindigimizde cok sevindi, hele eve annanesine biraktigimizda nasil altin bulmus gibi mutlu, bi bana bakiyo bi annaneye guluyo sarilip annanesine..allahim keke evde kalabilseydim dedim o an icimden, keske calismayip ben bakabilseydim yavruma 2-3 sene (bugun bana cok koydu, tum gun naparim dusunemiyorum..aglaticaklar orda biliyorum, kadinda yarim agiz soyledi, alisicaklar dedi, her bebek alisiyor, ilk bikac gun hep zor, ama ordaki cocuklarin aglamasina anneleri gidip birakinca yurek mi dayanir??
Burcu mesela nezledır, aman şunu yap bunu yap derım.. o hiç benim dediklerimi çüküne takmaz. Ya da derım bak surada su olmus,aman dıkkat et; o baslar hmmm nıye kı, gerek var mı kı... hmmmm aman evrım bosver yaaa.. :)))) ben sana gelınce bı seslendırmesını yapiimm de gör, dadından yenmıooo :))
ELİF! şeye gel şeye...
bugun sadece 30-45 dk kaldik kreste, ilk 15-20 dk gozlemle gecti, sonrasinda hickira hickira ic ceke ic ceke agladi yavrum, kadin kucagina al di susmadi, sonra bana verdi, bana gelince dahada ic cekti ve eliyle yakama oyle bi yapisti ki birakmamacasina( aglamamk icin zor tuttum kendimi...gitmek icin giyindigimizde cok sevindi, hele eve annanesine biraktigimizda nasil altin bulmus gibi mutlu, bi bana bakiyo bi annaneye guluyo sarilip annanesine..allahim keke evde kalabilseydim dedim o an icimden, keske calismayip ben bakabilseydim yavruma 2-3 sene (bugun bana cok koydu, tum gun naparim dusunemiyorum..aglaticaklar orda biliyorum, kadinda yarim agiz soyledi, alisicaklar dedi, her bebek alisiyor, ilk bikac gun hep zor, ama ordaki cocuklarin aglamasina anneleri gidip birakinca yurek mi dayanir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?