2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize günaydın a.s.
Hatıra geçmiş olsun :1hug:
Taze burcum Doruk her ağladığında artık krem sürmenden korkuyorum delikafadulden
Evrim Kuzey konusunda bende aynı şeyleri düşünmüştüm neden acaba fisfisfis
Esram face te görmüşlerdi resmi korkma hala 80 lerdeyim :umursamaz: Keşke düşsem emzirme dönemi sonrasına ertelemiş bulunuyorum
Sibel kar görmeyeli uzun zaman oldu söyleyince hayal ettimde :1rolleyes: tadını çıkar diyeceğim ama nasıl değil mi??? :çok üzgünüm:
Yine gülistan ve ben varız galiba :içelim:

Esra mamiye geçmiş olsun dün gerçekten kötü geçmiş sizin için bende yine geziyor diye düşünmüştüm halbuki :kedi:
Elif sizin bu tören eşliğindeki çay ve meyve faslı alışkanlık yapıyormuş eşinde kızında falan evinizin ayrılmaz bir geleneği haline gelmesin... Kayganan sayesinde.. lmaz:

esra geçmiş olsunn mamiye inşallah daha iyidir benikide bir kaç gündür hasta insanın neşesi bozuluyor ya zaten yorgun bir vucudla yaşamaya çaışıyoruz onların hastalığıda insanı yıkacak gibi oluyor

gunaydin guzel anneler..

esram gecmis olsun mamiye..

sibel burdada kar var, yione yagdi dun(

sibelcim nihayet bugun bicirigin hediyesini babam yolluyor, insallah bu hafta eline gecer, en gec ben yollayabildim(

ÖZLEM yok artık, o kadar da değil, bu ne len!

ESRAM geçmiş olsun bebeem. ıNşallah çabuk düzelir Mami...

gunaydin guzel anneler..

esram gecmis olsun mamiye..

sibel burdada kar var, yione yagdi dun(

evet bu sene kışı karlı geçireceğiz anlaşılan... büyükler hep derlerdi biz küçükken hatırlıyorum boyum kadar kar yağardı burda sabah okula giderken tünel gibi olurdu yolu aça aça giderdik belimize kadar kar olur... ozaman büyükler derlerdi kar yağınca bütün mikroplar ölür diye...şimdi onu hatırladımda şu domuz giribi mikrobu yok olur inşallah...

sibelcim nihayet bugun bicirigin hediyesini babam yolluyor, insallah bu hafta eline gecer, en gec ben yollayabildim(

canım olurmu öyle şey ne demek geç yollayabildim taaa oralardan yolluyorsun erken bile yolladınyerimseniben şimdiden çok teşekür ederiz çarşamba falan elimize geçer sanırım... istanbuldan 1 günde geliyor izmirden de 2 günde gelir sanırım şimdiden çok teşekkür ederiz nurdan teyzesi....kaydirigubbakcemile3

gecmıs olsun inşallah sizede gecmeden iyileişr.uykunmu var,cagır annenı gelsın.anneler hemen koşar
yav miniş senlik bişe yok yavrum.niye alındın ki?
aslında alınmak deilde,hiç farketmemısım benden baska kullannan olduguna cidden yanı.yoksa pek üzerime alınmam ortaya atılan lafları.bu 2 ettı,dul kalmıs karılar gıbı hassas dönemdemıyımdir nedır akannehir

TEO'nun kres macerasi gun1:
bugun sadece 30-45 dk kaldik kreste, ilk 15-20 dk gozlemle gecti, sonrasinda hickira hickira ic ceke ic ceke agladi yavrum, kadin kucagina al di susmadi, sonra bana verdi, bana gelince dahada ic cekti ve eliyle yakama oyle bi yapisti ki birakmamacasina( aglamamk icin zor tuttum kendimi...gitmek icin giyindigimizde cok sevindi, hele eve annanesine biraktigimizda nasil altin bulmus gibi mutlu, bi bana bakiyo bi annaneye guluyo sarilip annanesine..allahim keke evde kalabilseydim dedim o an icimden, keske calismayip ben bakabilseydim yavruma 2-3 sene(bugun bana cok koydu, tum gun naparim dusunemiyorum..aglaticaklar orda biliyorum, kadinda yarim agiz soyledi, alisicaklar dedi, her bebek alisiyor, ilk bikac gun hep zor, ama ordaki cocuklarin aglamasina anneleri gidip birakinca yurek mi dayanir??

:) Teşekkürler Sibelcim! İzmir'in dezanatajlarından biri de bu işte, kar yok

doğanın kanunu bu sanırım... herşey bir yerde olmuyor... bizimde denizimiz yok((( güzel gezilecek yerlerimiz, alışveriş yerlerimiz vs. yok((( bi karımız var oda yıllar öncesine göre yok denilecek kadar az yağıyor artıkmafoldumben

offf içim parçalanıyor canım sen böyle anlattıkça... biz çalışan annelerin durumu zor biliyorum ama seninki dahada bi zor.... rabbim kolaylık versin... teoda belki uslu uslu durur çabucak alışır inşallah ağlamadan.... annelik çok zorlu bi sınav...

Evrişim ben nezle oldum, kızıma da geçirmem yakındır. Bana söyle annem ne yapayım. Pekmezli zencefilli ıhlamur içiyorum sadece. Kızıma da içiriyorum. Başka, başka... :uhm:

ELİF! şeye gel şeye...

Aaa bir ŞEY dir aldı başını gidiyor. Nedir bu Şey. Ben neden bilmiyorum. Beni dışlıyor musunuz? senağlama Şeyinize dahil olabilir miyim? Şey oldum valla akannehir

oy kıyamam canım ya,off içim parcalandı o sahne gözümün önüne gelınce mafoldumben inşallah bı mucıze olur ve cok aglamadan alısır teomuz.

Canım benim Allah yardımcın olsun. Çok zor gerçekten. İçim parçalandı. Ben de keşke çalışmasaydım 2-3 yıl ben baksaydım yavruma diyorum ama bugünler de geçecek. Kuzenlerim (iki kız kardeş) ikişer tane oğulları var. tüm gün çalışıp büyüttüler çocuklarını. Sabah 8 akşam 6 çalışıyorlardı. şimdi 25 li yaşlarda yavruları evlenecekler nerdeyse. Böyle hissettiğimde aklıma onları getiriyorum. Bütün bunlar geçecek, Teo da, Didar da büyüyecek. Atlatıcaz bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…