doğanın kanunu bu sanırım... herşey bir yerde olmuyor... bizimde denizimiz yok((( güzel gezilecek yerlerimiz, alışveriş yerlerimiz vs. yok ((( bi karımız var oda yıllar öncesine göre yok denilecek kadar az yağıyor artıkmafoldumben
TEO'nun kres macerasi gun1:
bugun sadece 30-45 dk kaldik kreste, ilk 15-20 dk gozlemle gecti, sonrasinda hickira hickira ic ceke ic ceke agladi yavrum, kadin kucagina al di susmadi, sonra bana verdi, bana gelince dahada ic cekti ve eliyle yakama oyle bi yapisti ki birakmamacasina( aglamamk icin zor tuttum kendimi...gitmek icin giyindigimizde cok sevindi, hele eve annanesine biraktigimizda nasil altin bulmus gibi mutlu, bi bana bakiyo bi annaneye guluyo sarilip annanesine..allahim keke evde kalabilseydim dedim o an icimden, keske calismayip ben bakabilseydim yavruma 2-3 sene (bugun bana cok koydu, tum gun naparim dusunemiyorum..aglaticaklar orda biliyorum, kadinda yarim agiz soyledi, alisicaklar dedi, her bebek alisiyor, ilk bikac gun hep zor, ama ordaki cocuklarin aglamasina anneleri gidip birakinca yurek mi dayanir??
Evrişim ben nezle oldum, kızıma da geçirmem yakındır. Bana söyle annem ne yapayım. Pekmezli zencefilli ıhlamur içiyorum sadece. Kızıma da içiriyorum. Başka, başka... :uhm:
Aaa bir ŞEY dir aldı başını gidiyor. Nedir bu Şey. Ben neden bilmiyorum. Beni dışlıyor musunuz? senağlama Şeyinize dahil olabilir miyim? Şey oldum valla akannehir
bu saatte kimsecikler yok doğal olarak..
keyfim yok mami fena hasta bütün gece ve gün onunla uğraştım ateşi vs çıktı görümcem serum taktı bi kokteyl yapıp biraz daha iyi oldu benimde dişimde ağrı var bi ara mezarlığa gittik maminin babasının ölüm yıldönümü kısacası bunalım bir gün geçti
dışarıda lapa lapa kar yağıyor başım ağrıyor uykum var yaho huysuz uyanıp duruyor sürekli
tören olsun, 3 kişilk olsunEsra mamiye geçmiş olsun dün gerçekten kötü geçmiş sizin için bende yine geziyor diye düşünmüştüm halbuki :kedi:
Elif sizin bu tören eşliğindeki çay ve meyve faslı alışkanlık yapıyormuş eşinde kızında falan evinizin ayrılmaz bir geleneği haline gelmesin... Kayganan sayesinde..lmaz:
yurtta izmirli arkadaşalar kar yağdımı akıllarını oynatıyorlardı.ne gülerdik onlaraKar mı? O da ne? Biz İzmirliler pek bilmeyiz de :dilcikar:
dul kalmış kadınlar mı?gecmıs olsun inşallah sizede gecmeden iyileişr.uykunmu var,cagır annenı gelsın.anneler hemen koşar
aslında alınmak deilde,hiç farketmemısım benden baska kullannan olduguna cidden yanı.yoksa pek üzerime alınmam ortaya atılan lafları.bu 2 ettı,dul kalmıs karılar gıbı hassas dönemdemıyımdir nedır akannehir
canım benim seni çok iyi anlıyorum.çok dua ettim sana.inşallah herşey çok güzel olur.belki böylesi daha hayırlıdır teoman için,kişisel gelişimi için.Allah yardımcın olsunTEO'nun kres macerasi gun1:
bugun sadece 30-45 dk kaldik kreste, ilk 15-20 dk gozlemle gecti, sonrasinda hickira hickira ic ceke ic ceke agladi yavrum, kadin kucagina al di susmadi, sonra bana verdi, bana gelince dahada ic cekti ve eliyle yakama oyle bi yapisti ki birakmamacasina( aglamamk icin zor tuttum kendimi...gitmek icin giyindigimizde cok sevindi, hele eve annanesine biraktigimizda nasil altin bulmus gibi mutlu, bi bana bakiyo bi annaneye guluyo sarilip annanesine..allahim keke evde kalabilseydim dedim o an icimden, keske calismayip ben bakabilseydim yavruma 2-3 sene (bugun bana cok koydu, tum gun naparim dusunemiyorum..aglaticaklar orda biliyorum, kadinda yarim agiz soyledi, alisicaklar dedi, her bebek alisiyor, ilk bikac gun hep zor, ama ordaki cocuklarin aglamasina anneleri gidip birakinca yurek mi dayanir??
Evrişim ben nezle oldum, kızıma da geçirmem yakındır. Bana söyle annem ne yapayım. Pekmezli zencefilli ıhlamur içiyorum sadece. Kızıma da içiriyorum. Başka, başka... :uhm:
geçmiş olsun.
Aaa bir ŞEY dir aldı başını gidiyor. Nedir bu Şey. Ben neden bilmiyorum. Beni dışlıyor musunuz? senağlama Şeyinize dahil olabilir miyim? Şey oldum valla akannehir
Çok çok gecmıs olsun.. bızde nerede bu kadın dıyorduk, halıyle bılemıyor ınsan, kıyamam sana. Keske ıse gıtmese de dınlense Mami.. cok agır calsııyor, emınım yeterınce dınlenemedıgı ıcın bedenen cokuyor, o yıuzden kolay hasta oluyordur. Geldıı mı ust uste gelır zaten..
burcu yaw daha tavuk suyu et suyu için erken deil mi. zamanı geldi mi
.bir de bebiin devamlı kulağını tuutp çekiştirmesi diş ağrısı işareti mi. kulağı devamlı elinde kepçe şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?