2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet kanun bu.bizim burda denızde var arada karda yagar ama öle gezecek alısverıs yapacak yerler cok kısıtlı.kısın ölü şehır burası,yazın anca canlanır oda sadece 2.5 ay kadar.karadenız oldugundan yazı cok kısıtlıdır,kışınsa hepten ölü bı şehir gibi.ama yınede cok sevıyorum buraya arada kafam atsada yapamam denızım olmadan:umursamaz:

Pöfff... ne desem boş, cok ama cok uzuldum, keske annen kalabılse.. keske baska bı cozum yolu olsa.. Allah yardımcın olsun, sabır versın.. ne dıyım yaaa,bılemedım,yazmıssın okuyunca kahroldum.

Yavrum, bılıosun bı kac bısı var yaptıgımız topıkcek; vucudunu guclendırmek adına bol karabıberlı tavuk suyunna corba ıc, evı olabıldıgınce havalandır, yanı sıkı gıydır kızını, yıne de havalandır, ne kadar temız hava, o kadar kolay atlatıyorsun, sapıklar gıbı elını yıka, burnunu asla mendıle sılme, sureklı gıt lavaboda temizle,kagıt havlu kullan, el havlusu asla kullanma, ustundekım mıkropların haftalarca yasama sansı var,habıre mıkrobu bulastırsın kendıne, gunde bır tane mınoset al,bagısıklıga yardımcı olsun, elevıte bu surede devam et.. senı guclu tutsun, sakın kızının yanında hapsurma, cok zor durumda kalırsan koluna hapsur, kendını tutma, etrafa da hapsurma... havalandır havalandır, evı bol bol havalandır.

Çok çok gecmıs olsun.. bızde nerede bu kadın dıyorduk, halıyle bılemıyor ınsan, kıyamam sana. Keske ıse gıtmese de dınlense Mami.. cok agır calsııyor, emınım yeterınce dınlenemedıgı ıcın bedenen cokuyor, o yıuzden kolay hasta oluyordur. Geldıı mı ust uste gelır zaten..

tören olsun, 3 kişilk olsun
Kar mı? O da ne? Biz İzmirliler pek bilmeyiz de :dilcikar:
yurtta izmirli arkadaşalar kar yağdımı akıllarını oynatıyorlardı.ne gülerdik onlara
dul kalmış kadınlar mı?
canım benim seni çok iyi anlıyorum.çok dua ettim sana.inşallah herşey çok güzel olur.belki böylesi daha hayırlıdır teoman için,kişisel gelişimi için.Allah yardımcın olsun

Doruk çok sık uyanıyor (bu kadar değildi), çok huysuz, emmek istemiyor ve manyak gibi kaşınıyor. Sürekli çığlık atıyor evde, sabahtan beri kulaklarım öpüldü. Diş mi çıkarıyor acaba? Ateş yok ama?

Of NURDAN yaaaaa inşallah sandığımız kadar zor olmaz. kıyamam ördeğime canım benim. Belki daha düzenli olur uykusu falan kreşe alışınca? ıYi düşün, iyi olsun...

Eliiiiifff! Yavyu ben 5 sene ıStanbul'da yaşadım kiii, karı pekala bilirim. Biz de az görmemişlik yapmadık ONur'la. Hatta 2 sene önce gece 2 de sokağa çıkmışlığımız var. Bir yığın da fotomuz var tabe :) Dersen ki; al işte sana görgüsüzlük, haklısın, ne diyim :)

Kıppppkırmızı kanıyorum yav, çok mutluyum kaydirigubbakcemile2

nurdan ya çok zor .... minik kendini çok kötü hissedecek ilk başta ama alışacak.ve en güzeli 1 ay sonra hatırlamayacak bile nasıl alıştığını ağladığını zorlandığını. anneanneye nassı alıştı kreşede alışacak. ve orda düzen öğrenecek. bu düzen de onu biraz avrupai yapacak galiba. aslında bebeğin için hayırlı bir şey ama ilk başlarda zor olacak snein için onun için. yerim ben onu güzel surat.

burcu snein bu kırmızılar ilk mi 2. mi. ben ilk kırmızı mı olmayıpta hamile olduğumu anladığım günün senesinde gördüm. 2. si düzenli gelio mu artık ..

nurdan umarım ve dilerim çabucak alışır teocuk çok üzüldüm ya zaten berbat bi gün bugün sevmedim ...

Ece, benim hikaye karışık biraz. 2. si ilkinden tam 4 hafta sonra geldi ama hapla! Ertesi gün hapı kullanmk zorunda kaldım geçen hafta. Onu kullanınca da 1 hafta içinde regl olurmuşsun. Doğal düzeni yok henüz!

Çorba, Doruk'un biraz daha kıvamlı kaka yapmasına neden oldu. Bıraz zorlandı ama kabız değil. Bilginize. Bır kaç gün sonra da mısır nişasta - pirinç unu karışımlı ilk muhallebisini yapacağım. Şu birkaç gün sıvılardan devam... Çorba vermeyeceğim. Verirsem de daha sulu vereceğim.

1 saat önce kapıdan bi bayan girdi dershaneye kucağında bebeği baktım merhaba dedim sima tanıdık geldi dedim herhalde müdür beyin misafiri biz Hatıra hanıma bakmıştık dedi iyice baktım yüzüne aaaa SEÇİLLLLLLLLLL:))) nasıl mutlu oldum sanki dün görüşmüşüz muhabbetimiz yarım kalmış kaldığımız yerden devam ettik. Seçil çok tatlı kanım kaynadı Rüzgar annesinden de tatlı görüşmemizin tek kötü yanı gripliyim Seçile sarılıp memnuniyetimi daha da göstermek isterdim ama kısmet olmadı Rüzgarı koklayamadım( Yavrum çok tatlı gülücükler hep yüzünde hiç eksik olmasın inşallah .Sonlara doğru huysuzlandı biraz acıkmış yavrumm. Çok memnun oldum Seçilcim ayaklarına sağlık bunu saymıyoruz tekrar görüşücez

çok iyi yapmış seçil.oh ne güzel.
HATIRACIM bebişin testleri nasıl.çok merak ettim sizi.hayırlı haber ver

burcu yaw daha tavuk suyu et suyu için erken deil mi. zamanı geldi mi
.bir de bebiin devamlı kulağını tuutp çekiştirmesi diş ağrısı işareti mi. kulağı devamlı elinde kepçe şeklinde

NURDANCIM içim sızlayarak okudum.kıyamam ben ona.keşke çalışan anne olmak zorunda olmasaydık.ama herşey onlara daha güzel bir gelecek için...allah yardımcın olsun...

gyps çok geçmiş olsun.eşin rahatsızmış.aman inşallah size bulaştırmadan iyileşir.

kızlar ben hala regl olmadım.korkmalımıyım...sıkıldım zaten bu durumdan...karnım çok şiş..ama olmuyorum hiç olmadım..ilaç kullansammı?

burcu yaw daha tavuk suyu et suyu için erken deil mi. zamanı geldi mi
.bir de bebiin devamlı kulağını tuutp çekiştirmesi diş ağrısı işareti mi. kulağı devamlı elinde kepçe şeklinde

diş çıkarma belirtisi derler ama...

ınşallah canım yarın idrar kültürü belli olucak inşallah tahlil sonucunuda sayfa açılmadığından paylaşamıyom sizinle kakayıda sabah verdik hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…