kızlar ben hala regl olmadım.korkmalımıyım...sıkıldım zaten bu durumdan...karnım çok şiş..ama olmuyorum hiç olmadım..ilaç kullansammı?
burcu yaw daha tavuk suyu et suyu için erken deil mi. zamanı geldi mi
.bir de bebiin devamlı kulağını tuutp çekiştirmesi diş ağrısı işareti mi. kulağı devamlı elinde kepçe şeklinde
Teonun bizi gülümsetecek maceralarını 4 gözle bekliyoruzben maceralari gun gun yazarim, ordaki kadinda size gercegi soyluyoruz dedi burda neler yapti hergun..merak etmeyin alisicak dedi..
Çok geçmiş olsunBizim kız da kulağını çekiştirip duruyordu. Evet diş çıkaracağı zaman çok yaparmış bunu. Ama geçen hafta idrar tahlili yaptırdık, idrar yolunda enfeksiyon çıktı. Yavrum hep mızmızlanıp duruyordu meğer sancısı oluyormuş. Alt temizliğine çok dikkat ettiğim halde oldu. Ve antibiyotik kullanmaya başladığımızdan beri kulak çekiştirmesi azaldı. Kaybolmadı ama eskisi kadar çok eli kulağına gitmiyor. Elini yumruk yapıp ağzına sokup bağırırdı artık yapmıyor. Azar azar ama çok sık kusardı kusmaları azaldı. Bizim diş çıkarmaya bağladığımız pek çok belirti ya azaldı ya da ortadan kayboldu. Kulak çekiştirmesi dışında sızlanmaları yada başka belirtileri var mı onu da göz önünde bulundur canım. Biz çok geç anladık yavrumu.
hatıra ve seçilnihayet buluşmuşlar.. oh ohhh süper devamı gelir inşallah..ama insan bi resim çeker dimiiiiiiiiiiiii
Seçil ne iyi etmişsin Hatıra'ya gitmekle!
Hatıra iyi dileklerin için teşekkürler :)
püfff bunalıma gırınce kadınlar kurarya boyna,yada takılırya herseye.ona benzetım dedimdi.hoş bunalımda diilim de takıldım üzerime alındım die dedim.aman karıstı iştedul kalmış kadınlar mı?
1 saat önce kapıdan bi bayan girdi dershaneye kucağında bebeği baktım merhaba dedim sima tanıdık geldi dedim herhalde müdür beyin misafiri biz Hatıra hanıma bakmıştık dedi iyice baktım yüzüne aaaa SEÇİLLLLLLLLLL:))) nasıl mutlu oldum sanki dün görüşmüşüz muhabbetimiz yarım kalmış kaldığımız yerden devam ettik. Seçil çok tatlı kanım kaynadı Rüzgar annesinden de tatlı görüşmemizin tek kötü yanı gripliyim Seçile sarılıp memnuniyetimi daha da göstermek isterdim ama kısmet olmadı Rüzgarı koklayamadım( Yavrum çok tatlı gülücükler hep yüzünde hiç eksik olmasın inşallah .Sonlara doğru huysuzlandı biraz acıkmış yavrumm. Çok memnun oldum Seçilcim ayaklarına sağlık bunu saymıyoruz tekrar görüşücez
kızlar ben hala regl olmadım.korkmalımıyım...sıkıldım zaten bu durumdan...karnım çok şiş..ama olmuyorum hiç olmadım..ilaç kullansammı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?