2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim de aniden karnım büyüdü şişti. normalden de fazla oldu . sonra yumurtalıklarda ağrı oldu ve 1-2 haftaya kırmızılar geldi

Nurdan canım ne desem boş bilirim ALlah sana sabır versin. ınşallah yarın daha güzel bir gün olacaktır sizin için.
Tazeburcu gözün aydın kırmızılıklar için. Dorukada geçmiş olsun başka sıkıntıları olmasında inşallah .
Çingenem çingenem eşine çok geçmiş olsun.

kizlar sagolun hepiniz, ama alismak zorunda o da bende(
hatira sagol canim insallah sizinde tahlil sonuclari iyi ckar..

ben maceralari gun gun yazarim, ordaki kadinda size gercegi soyluyoruz dedi burda neler yapti hergun..merak etmeyin alisicak dedi..

kızlar ben hala regl olmadım.korkmalımıyım...sıkıldım zaten bu durumdan...karnım çok şiş..ama olmuyorum hiç olmadım..ilaç kullansammı?

Ben de olmadım ama ilk bir yıl olmayabiliyormuşsun. Bu normalmiş. Onun için üstünde durmuyorum.

burcu yaw daha tavuk suyu et suyu için erken deil mi. zamanı geldi mi
.bir de bebiin devamlı kulağını tuutp çekiştirmesi diş ağrısı işareti mi. kulağı devamlı elinde kepçe şeklinde

Bizim kız da kulağını çekiştirip duruyordu. Evet diş çıkaracağı zaman çok yaparmış bunu. Ama geçen hafta idrar tahlili yaptırdık, idrar yolunda enfeksiyon çıktı. Yavrum hep mızmızlanıp duruyordu meğer sancısı oluyormuş. Alt temizliğine çok dikkat ettiğim halde oldu. Ve antibiyotik kullanmaya başladığımızdan beri kulak çekiştirmesi azaldı. Kaybolmadı ama eskisi kadar çok eli kulağına gitmiyor. Elini yumruk yapıp ağzına sokup bağırırdı artık yapmıyor. Azar azar ama çok sık kusardı kusmaları azaldı. Bizim diş çıkarmaya bağladığımız pek çok belirti ya azaldı ya da ortadan kayboldu. Kulak çekiştirmesi dışında sızlanmaları yada başka belirtileri var mı onu da göz önünde bulundur canım. Biz çok geç anladık yavrumu.

ben maceralari gun gun yazarim, ordaki kadinda size gercegi soyluyoruz dedi burda neler yapti hergun..merak etmeyin alisicak dedi..
Teonun bizi gülümsetecek maceralarını 4 gözle bekliyoruz
Çok geçmiş olsun

NURDAAAAAN NURDAAAAAAAAAANNN

ya gözlemrime inanamadım bu nasıl bir benzerlikdir bbeeeeeeeem. resmen kes kopyala yapıştır olmuş bu TEO.. çok tatlsınız..maşallah.
ayrıca kreşdeki ilk gununuzu okurken içim sılzadı. nşallah kısa zamanda alışır TEOŞ..

TAZEMBURCUMMMMM

off diyorum başkada bişi demiyorum SERSERı DORUK A bittim bayıldım ya maşallah çok manyak yakışmış..

hee kıpkırmııların hayırlı olsun gözun aydın.

meltemcim sizede maşallah ECE abasına dahaçok benzemeye başlamış..çok güzelsiniz anne kız Kayra nınhediyeside çok yakışmış maşallah

Kayracım bende henuz regly olmadım ve bu duurmdan endişelenmiyorum hatta çooook rahatım..

hatıra ve seçilnihayet buluşmuşlar.. oh ohhh süper devamı gelir inşallah..ama insan bi resim çeker dimiiiiiiiiiiiii

o zaman regl olmadığım için panik olmayayım.aslında rahatım ama...ne bileyim...

bu kulak ellemeyle diş çıkarma hipotezi dogruysa bizimkinin dişinin çıkması yakınlaştı dimekdir..
çünkü elleri sürekli kulagında hatta ben acaba kulagımı agrıyor diye doktor amcaya sormuştum oda refleksleri gelişiyor ve vucudunu keşfediyor demişti..

şimdi kulak demişken bizim Afik emerken yatarken falan kulagı hep kıvrılıyor ve bu sayede gun geçtikçe kepçe kulak olma ihtimali artıyor ..buna bir çözüm varmıdır..
buyuyunce yine gelip bana dert yanack.

Anneeeeeee bana kepçe kulak dediler diye aglıyacak..

defnem damlam ya hala kargonuzla buluşamadınızmı.. ayyh sagsalim bi eline geçseydi DENıZ kızın hediyesi..

valla koca topikde bi sen bide minnacık tuba kaldınız heee

hatıra ve seçilnihayet buluşmuşlar.. oh ohhh süper devamı gelir inşallah..ama insan bi resim çeker dimiiiiiiiiiiiii

Seçil ne iyi etmişsin Hatıra'ya gitmekle!
Hatıra iyi dileklerin için teşekkürler :)

:)Hakkaten çok iyi yaptı çok sevindim.
Aklımıza gelmedimi sanıyosuuuunn:) Hergün foto makinesini yanında getiren ben bugün evde bırakmışım,Seçil yanımda vardı galiba dedi o arada Rüzgar huysuzlandı ve adda yaptılar Hem şimdi aklıma geldi Kemal Çağanım yok yanımda foto çekinseydik kuzuma haksızlık etmiş olurduk sanki . Bir dahaki görüşmemizde inşallah.

dul kalmış kadınlar mı?
püfff bunalıma gırınce kadınlar kurarya boyna,yada takılırya herseye.ona benzetım dedimdi.hoş bunalımda diilim de takıldım üzerime alındım die dedim.aman karıstı işte
kızlar ben hala regl olmadım.korkmalımıyım...sıkıldım zaten bu durumdan...karnım çok şiş..ama olmuyorum hiç olmadım..ilaç kullansammı?

bende olmadım canım.1 seneye kadar normal kabul edılıyormus emzıren annelerde:hulya:

ayyyy şu TRT1 deki "bizahmet" iisimli programı çok seviyorum ya. memleketim insanı ne kadar saf ne kadar yardımsever. ama bazılarıda çok aşırı saf yaaaaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…