bugun evde yoktum benim burdaki kanka 2.ye hamileydi ama kalp atısını duyamadılar bu hafta ve yarın kurtaj olcak hemde nezamandır 2.ye cabalıodu. isin ilginc yani bikac gun once ruyamda gordum ikimiz dr dr gezioduk ruyamda dr kalp atısını duymuodu ve almam lazım bebegi diodu bende ona pes etme baska dra gidelim belli olmaz diodum . dr da ona dioduki sen domuz gribi olmussun domuz gribi olan hamile kadınların cocugu yasamaz.. ve arkadasım gercektende hamile oldugunu gorendigi gun grip oldu 10gun cok agır gecirfi vede bugun dr gripten olmus olabilir dedi...
ruyam aynen noktasına virgulune cıktı bi garip oldum hatta ozaman onu aramıstım ama icerigini anlatmamıstım uzulmesin die hemde belki bilincaltıdır die dusunmustum bu hafta dra gitcek die..
bugun ondaydım aksama kadar ama cok metanetli Allahtan gelene diycek sozum yok dio ben olsam herhalde salya sumuk olurdum Allah yasatmasın
bugun evde yoktum benim burdaki kanka 2.ye hamileydi ama kalp atısını duyamadılar bu hafta ve yarın kurtaj olcak hemde nezamandır 2.ye cabalıodu. isin ilginc yani bikac gun once ruyamda gordum ikimiz dr dr gezioduk ruyamda dr kalp atısını duymuodu ve almam lazım bebegi diodu bende ona pes etme baska dra gidelim belli olmaz diodum . dr da ona dioduki sen domuz gribi olmussun domuz gribi olan hamile kadınların cocugu yasamaz.. ve arkadasım gercektende hamile oldugunu gorendigi gun grip oldu 10gun cok agır gecirfi vede bugun dr gripten olmus olabilir dedi...
ruyam aynen noktasına virgulune cıktı bi garip oldum hatta ozaman onu aramıstım ama icerigini anlatmamıstım uzulmesin die hemde belki bilincaltıdır die dusunmustum bu hafta dra gitcek die..
bugun ondaydım aksama kadar ama cok metanetli Allahtan gelene diycek sozum yok dio ben olsam herhalde salya sumuk olurdum Allah yasatmasın
görgüsüzsün işte kızımmOf NURDAN yaaaaainşallah sandığımız kadar zor olmaz. kıyamam ördeğime canım benim. Belki daha düzenli olur uykusu falan kreşe alışınca? İYi düşün, iyi olsun...
Eliiiiifff! Yavyu ben 5 sene İStanbul'da yaşadım kiii, karı pekala bilirim. Biz de az görmemişlik yapmadık ONur'la. Hatta 2 sene önce gece 2 de sokağa çıkmışlığımız var. Bir yığın da fotomuz var tabe :) Dersen ki; al işte sana görgüsüzlük, haklısın, ne diyim :)
Kıppppkırmızı kanıyorum yav, çok mutluyum kaydirigubbakcemile2
tenkyu bebemElif sorduğun bardak burada, resmi kaydedemedim. Çok işe yaradı, Doruk rahatça tutuyor, dişlerini kaşıyor.
Nuk First Choıce Biberon Learner 150ml.Kırmızı | | Ealbeni.com :
süper yaaa.keşke foto da olaydı.bir dahakine inşallah1 saat önce kapıdan bi bayan girdi dershaneye kucağında bebeği baktım merhaba dedim sima tanıdık geldi dedim herhalde müdür beyin misafiri biz Hatıra hanıma bakmıştık dedi iyice baktım yüzüne aaaa SEÇİLLLLLLLLLL:))) nasıl mutlu oldum sanki dün görüşmüşüz muhabbetimiz yarım kalmış kaldığımız yerden devam ettik. Seçil çok tatlı kanım kaynadı Rüzgar annesinden de tatlı görüşmemizin tek kötü yanı gripliyim Seçile sarılıp memnuniyetimi daha da göstermek isterdim ama kısmet olmadı Rüzgarı koklayamadım( Yavrum çok tatlı gülücükler hep yüzünde hiç eksik olmasın inşallah .Sonlara doğru huysuzlandı biraz acıkmış yavrumm. Çok memnun oldum Seçilcim ayaklarına sağlık bunu saymıyoruz tekrar görüşücez
kızçemın hedıyesıde adrese ulaşmış bulunuyorbabamızın paketı getırmesını beklıyoruz:hulya:
bende sormuştummm bu bardağıı ama fotosunu göremedim nedense :sinifsinif:Elif sorduğun bardak burada, resmi kaydedemedim. Çok işe yaradı, Doruk rahatça tutuyor, dişlerini kaşıyor.
Nuk First Choıce Biberon Learner 150ml.Kırmızı | | Ealbeni.com :
ay ne güzel seçil ne iyi yapmışşş birdahaki sefere foto isteriz1 saat önce kapıdan bi bayan girdi dershaneye kucağında bebeği baktım merhaba dedim sima tanıdık geldi dedim herhalde müdür beyin misafiri biz Hatıra hanıma bakmıştık dedi iyice baktım yüzüne aaaa SEÇıLLLLLLLLLL:))) nasıl mutlu oldum sanki dün görüşmüşüz muhabbetimiz yarım kalmış kaldığımız yerden devam ettik. Seçil çok tatlı kanım kaynadı Rüzgar annesinden de tatlı görüşmemizin tek kötü yanı gripliyim Seçile sarılıp memnuniyetimi daha da göstermek isterdim ama kısmet olmadı Rüzgarı koklayamadım( Yavrum çok tatlı gülücükler hep yüzünde hiç eksik olmasın inşallah .Sonlara doğru huysuzlandı biraz acıkmış yavrumm. Çok memnun oldum Seçilcim ayaklarına sağlık bunu saymıyoruz tekrar görüşücez
sağolasın canım ama sanırım bende gümleyeceğim boğazlarım çok fenagyps çok geçmiş olsun.eşin rahatsızmış.aman inşallah size bulaştırmadan iyileşir.
bişey olmaz merak etme 9 ay olmayanlar varmış sakın ilaç falan kullanma bencekızlar ben hala regl olmadım.korkmalımıyım...sıkıldım zaten bu durumdan...karnım çok şiş..ama olmuyorum hiç olmadım..ilaç kullansammı?
ay bi denk gelsem ona saftirik numarası yapacağım paraları kapacağım delikafaduldenayyyy şu TRT1 deki "bizahmet" iisimli programı çok seviyorum ya. memleketim insanı ne kadar saf ne kadar yardımsever. ama bazılarıda çok aşırı saf yaaaaakaydirigubbakcemile3
hadi gözünüz aydınkızçemın hedıyesıde adrese ulaşmış bulunuyorbabamızın paketı getırmesını beklıyoruz:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?