2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugun yılın ilk karı düşmüş bulunuyor buraya.zevkle izledım.böyle pamuk gıbı yagdı yarım saat.ama durdu sonra.okadardı,hersene kar yagdıgında burcunun demesı gıbı pek bı görgüsüz olurum :)) saat kac olursa olsun dısarı cıkarız.kar yagarken yürümek cok zevklı oluyo.gecen senede cıkmıstık ama malum hamıle olunca cabucak dönmüştük eve

cok sevindim secil hatıra bulusmasına. keske goruntulenebilseydi ozaman cok daha super olurdu ..

nurdancım teo hatırlamıyacak bıle ama ınsanın ıcı parcalanıo dimi. mesela beni krese ilk verdiklerinde 1.5 yas civarındaymısım kimseyle konusmamısım bi kosede oturup bebegime sarılmısım annem gizli gizli gelip beni kontrol ediomus yoksa pesiinden aglıomusum cok .. hastanenin kresine gittim kardesimede anneannem bakmıs o sıra . oyle boyle alısmısım simdi hatırlmaıorum ama annem anlatınca kendimi hayal ediorum sadece elinde bebegi kosede herkese kuskun kucuk kız...

bugun evde yoktum benim burdaki kanka 2.ye hamileydi ama kalp atısını duyamadılar bu hafta ve yarın kurtaj olcak hemde nezamandır 2.ye cabalıodu. isin ilginc yani bikac gun once ruyamda gordum ikimiz dr dr gezioduk ruyamda dr kalp atısını duymuodu ve almam lazım bebegi diodu bende ona pes etme baska dra gidelim belli olmaz diodum . dr da ona dioduki sen domuz gribi olmussun domuz gribi olan hamile kadınların cocugu yasamaz.. ve arkadasım gercektende hamile oldugunu gorendigi gun grip oldu 10gun cok agır gecirfi vede bugun dr gripten olmus olabilir dedi...

ruyam aynen noktasına virgulune cıktı bi garip oldum hatta ozaman onu aramıstım ama icerigini anlatmamıstım uzulmesin die hemde belki bilincaltıdır die dusunmustum bu hafta dra gitcek die..

bugun ondaydım aksama kadar ama cok metanetli Allahtan gelene diycek sozum yok dio ben olsam herhalde salya sumuk olurdum Allah yasatmasın

off kıyamam ,cok zor bı dönem ,inşallah cabuk atlatır.rabbim isteyen herkeze nasıp etsın ınsallah
rüyanda gercekten nokta virgül olmus

aynı şeyleri yaşamış biri olarak çok üzüldüm arkadaşına,Allah sabır versin.ayrıca 6. hissin de çok kuvvetliymiş akannehir

görgüsüzsün işte kızımm
Elif sorduğun bardak burada, resmi kaydedemedim. Çok işe yaradı, Doruk rahatça tutuyor, dişlerini kaşıyor.

Nuk First Choıce Biberon Learner 150ml.Kırmızı | | Ealbeni.com :
tenkyu bebem
süper yaaa.keşke foto da olaydı.bir dahakine inşallah
kızçemın hedıyesıde adrese ulaşmış bulunuyor babamızın paketı getırmesını beklıyoruz:hulya:

evrimin gözü aydınkaydirigubbakcemile2

nurdannn canım benim yaa kıyamam teoya inş çabuk alışır
inanırmısınız bilmem sevgili anneler ama piyango bileti alırken ne düşündüm;eğer iyi bir para çıkarsa siz çalışmak zorunda olan annelere para göndermek çok isterdim en azından bir senelik çalışmayacakları şekilde bebeklerine bakabilsinler tabii maddiyat için çalışmak zorunda olanlara kariyer için değil kaydirigubbakcemile3
keşke dedim keşkeee siz böyle yazdıkça içim parçalnıyor
kimisinin babaannesi ananesi kendine göre yetiştiriyor anneler işte olduğu için müdahale edemiyor kimisi bakıcılarda kimisi kreşlerde keşke kendi annelerinin kanatları altında olabilse tüm bebişler

Elif sorduğun bardak burada, resmi kaydedemedim. Çok işe yaradı, Doruk rahatça tutuyor, dişlerini kaşıyor.

Nuk First Choıce Biberon Learner 150ml.Kırmızı | | Ealbeni.com :
bende sormuştummm bu bardağıı ama fotosunu göremedim nedense :sinifsinif:
ay ne güzel seçil ne iyi yapmışşş birdahaki sefere foto isteriz
gyps çok geçmiş olsun.eşin rahatsızmış.aman inşallah size bulaştırmadan iyileşir.
sağolasın canım ama sanırım bende gümleyeceğim boğazlarım çok fena
elifin tavsiyesi üzerine keçiboynuzu pekmezi alıp yiyeceğim yarın ödüm kopuyor hastalanırım diye
kızlar ben hala regl olmadım.korkmalımıyım...sıkıldım zaten bu durumdan...karnım çok şiş..ama olmuyorum hiç olmadım..ilaç kullansammı?
bişey olmaz merak etme 9 ay olmayanlar varmış sakın ilaç falan kullanma bence
ayyyy şu TRT1 deki "bizahmet" iisimli programı çok seviyorum ya. memleketim insanı ne kadar saf ne kadar yardımsever. ama bazılarıda çok aşırı saf yaaaaakaydirigubbakcemile3
ay bi denk gelsem ona saftirik numarası yapacağım paraları kapacağım delikafadulden
kızçemın hedıyesıde adrese ulaşmış bulunuyor babamızın paketı getırmesını beklıyoruz:hulya:
hadi gözünüz aydın

ecenin kafası cok terlio sabahtan beri kuru oksuruk .terledigi icinmi oksuruo bilemedim halbuki dru dediki burnu tıkalı oldugu icin oksuruo ustundekileri tek kata indirdim bi atlet bi cıtcıtlı badiyle yatıo aıda tek kat yıne kafa ense terlemis...

2 gun diyet yapayım dedim bugun memeler fosladı poff hemen yemeye basladım isim spora kaldı benim rejim isi yattı yani..

6.hissim kuvvetli hamileykende benzer seyler hissettigim olmustu yazmıstım ama olumsuz seyleri hissstmeyi sevmiorumm

baby ben rajim yapmamaya sadece aşırı yediğim seyleri az yemeye başladım 2 gündür
bu arada mısır patlat da ye bende işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…