işte düşün benim evim yanıyor sıcaktan bende seninle aynı giydiriyorum benim demek istediğimde bu ben hissediyorum üstünün nasıl olduğunu yani biraz karışmayıp anneye bırakmalılar büyükler dr da öle dedi senin üzerin nasılsa ona bi kat daha giydir yani sende bir gömler varsa ona iki tane giydir dedi sen evde çıplak gezerken çocuğa yün giydir demedi yanee :))ben tulumunun icine corap giydiriyorum ama burasi serin oldugu icin, dusun ben bile corap giyiyorum, ustune citcitli body ve uzun kollu ulumu..ben artik cocugu kendime gore ayarliyorum, ben nasil giyiniyorsam o bi kat daha fazla yoksa anliyamiyorum, birde surekli ellerine bakiyorum ellerinin-ayaklarinin ve burnunun soguk olmasi usudugunu gosterirmis..
uykusu varsa dalana kadar aliyor, sonra kendi atiyor dalinca..ay bide o emzik kafasina ve agzina buyukgelmiyor mu ki yeni dogan emzigi oluyorum gulmekten:))
işte düşün benim evim yanıyor sıcaktan bende seninle aynı giydiriyorum benim demek istediğimde bu ben hissediyorum üstünün nasıl olduğunu yani biraz karışmayıp anneye bırakmalılar büyükler dr da öle dedi senin üzerin nasılsa ona bi kat daha giydir yani sende bir gömler varsa ona iki tane giydir dedi sen evde çıplak gezerken çocuğa yün giydir demedi yanee :))
kızlar selam
herkes çokmutlu mesut sanırım birdepresyon esiginde olanbenim galibabirde nazanlakonusuyoruz o da aynı benimruh halimde fizikenruhen çokmus durumdayız ikimizde
sizler emzirmeninguzelliginden falan bahsedebiliyorsunuz nemutlu sizebenim ilkbes altı un durumum iyi idi çokmutlu idim kizim olud falan sonra sungum dusmeye basladı benim gibi kotu ruh halinde olanyoksanırım hersey gozumde buuyor bubebeknası buyuycek napcam ne etcem oyle kotuyumkii
off bu cocuk doymuyor yaa, memeye bantliycam basini, 30-40 dk emiyor yari uykulu tam daldi uyudu diyorum yatiriyorum tekrara yaygara, araniyor tekrara bi 30dk meme yine ayni donguu...mama verince direk siziyor oysa..bu seferde midesini genisleticem diye korkuyorum, cun iki kere mama verdik 30ml+30ml hemen sizdi...napsam hic bilmiyorum??cocuk mu obur benim sut mu yetmiyor..mama dayasam bu sefer hic yetmicek??
Ben pişik önleyici değil Hametan diye bır ılac suruyorum.. pısık yapmıyor.. vucudu pişik olmaya cok yatkın.. o ılac cok ıyı geldı..daha onleyıcıye gecemedım acıkcası, bır de derısı soyuluyor Kuzey ın.. ınanılır gıbı degıl.. ne kadar gevsek de gıydırsem bı bakmısım corabın degdıgı yerler ya da gobegının ustu soyulmus.. cok enteresan.. beyaz tenlı cocukların kaderıymıs.. ole dedıler.
Göbek kordununu, arkadasıma gonderecegım Istanbul'a.. Galatasaray Lısesının bahcesıne gömsün diye :)) aklıma ılk gelen sey o idi.. nedendir bılmem.. içimden gecıyorsa vardır bı hayır dıye dusunuyorum.. yapacagım.
benim kanamam hala devam ediyor, tam azaldi diyorum kahve rengiye donuyor tekrar kirmizi parcali basliyor, ama cok degil, 2.-3.gunden sonra cok azaldi, damla damla...
uykusu varsa dalana kadar aliyor, sonra kendi atiyor dalinca..ay bide o emzik kafasina ve agzina buyukgelmiyor mu ki yeni dogan emzigi oluyorum gulmekten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?