2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

meltem deniz kızı-balina yazına bayıldım
bu kadınlar deniz kızı olma yolunda hızla ilerliyor laelaelaelaelae

bu detoks işini hala çözemedim ve ısrarla açıklamıyorsunuz dövecem hepinizi
goggleda yazıyorum detoksu anlatıyor ve rejim muhabbeti gibi yaklaşılmıyor siz ne ayaksınız?

mesela bi sitede şöyle okudum
Detoksa ıhtiyacınız Olduğunu Gösteren ışaretler

Baş ağrısı, sırt ağrıları, sık sık soğuk algınlığına yakalanmak, yorgunluk, eklem ağrıları, burun kaşıntısı, sinirlilik, deri döküntüleri, öksürük, uyku hali, deri kızarıklıkları, göğüs hırıltısı, gözlerde iritasyon, uykusuzluk, bulantı, boğaz ağrısı, savunma sisteminizde yavaşlama, baş dönmesi, hazımsızlık, boyun tutulması, değişken ruhsal yapı, anoreksiya, sinüslerin tıkanması, anksiyete, ağız kokusu, dolaşım bozukluğu, ateş, depresyon, kabızlık

detoks bir hastalık tedavi yöntemi gibi kullanılmış böylemidir?siz niye zayıflama amaçlı kullanıyorsunuz
benmi çok salak oldum çözemiyorum artık yazılanları birşeylermi atladım
bu detoks programı nedir belli bir beslenme listesimi var her bünye aynımı yapar böyle bir liste varsa nerden buldunuz
pöff banane naparsanız yapın alsanaalsanasmile

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gypsyesra, norraa+, tazefasulye+, Ebrar06, EvrimKuzey+

eşşekmi osuruyo burda

özlem naberrr
dünde sordum ama beni pipine takmadın :mymeka:

Aşkolsun yani sen es geçilecek hatun musun? Bir yanlışlık vardır seni takmadıysam vücut inceltme çalışmalarım yerine beynimi inceltmişim demektir.. aklinialirimsmile
Beni sevgili kocacığım alsanaalsanasmile itler vadisini izliyor bende burada takılıyorum işte..
Yarın benimde spor var :umursamaz: çok yorgunum..
Sen neler yaptın? Niye girmiyorsun gündüz?

benim kocada HIRTLAR vadisini izliyor Şeniz
gündüz girdim bi ara okudum
ne yazayım bilemedim muhabbet standart bu aralar :1ninca:

bende şu zayıflama moduna girebilsem aktif olacağım yoğun şekilde
ama hiç içimden gelmiyor havalar ısınsın bekliyorum

Detoks diyeti ile %100 kesin sonuç alabileceksiniz …Obez olan aşırı kilolu kişiler için bu yöntem ayda 2 kez uygulanmalı, diğer normal kiloda diyet uygulamayak isteyenler ise ayda 1 kez detoks diyetini uygulayabilir.
Çok dikkat etmelisiniz ayda sadece 1 ya da 2 kez her kişinin kilosuna göre uygulanır bunu unutmayınız. Toplam 2 günlük bir küdür. Sadece yağ kilolarında 1.5kg – 2kg verilebilmektedir. Bu yöntem denenip sonuç alınmıştır.
Bak bunu bir yerden şimdi çaldım :kedi: muhabbet budur işte
ılk olarak 1. ve 2. günü beslenme ayın beslenmesi olarak ayırın. Sabahleyin saat 10:00′da kahvaltı : 1 dilim ekmek – 1 adet yumurda – biraz beyaz beynir – domates – salatalık – yeşillik

2 saat ara verilerek son olarak saat 22:00′da 2 Litre yağsız olacak bir ayran yapıp içiniz, 2 adet salatalık rendeleyerek yemelisiniz, 4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur ile 4 yemek kaşığı haşlanan nohut, 4 yemek kaşığı mercimek çorması isteklere göre baharatlı olarak 2şer saat aralıklar ile bir çorba kasesi içilmelidir. Bu diyette çay su gibi içecekler sınır bir şekilde içilebilir herhangi bir sorun yok. Fakat kafeinli, şekerli ve asitli içecekler kesinlikle yasaktır.

2.günde ise aynı şekilde beslenmeye devam edilerek detoks diyeti sonrasında yağların çıkacağınız göreceksiniz.

Bu dizi hakkında hiçbir şey bilmiyorum supernatural da Dean aşkını biliyordum ama bu hangi kanalda ??? Onur'un yanında söylüyor musun? Hastayım diye kaydirigubbakcemile3

hayır ama biliyor adama hayranlığımı. Bir sezonun ilk bölümünde adamı ölmüş gibi göstermişlerdi, rüya old anlamıştım ama bu durum 15-20 dk sürünce "ben bu diziyi izlemem artık Cristian öldüyse..." demiştim. Onur da gülerek "hadi yaaa" demişti. Eskiden cnbce de idi. Artık e2'de çıkıyor. Adam muhteşem :)

Tüm hazırlıklar demam.. yarına detoxumm baslıyor.. heyecanlıyım.. yarısmacı arkadaslarıma basarılar dilerim :emir_bebek:

Ikı gunmus madem.. ben de ıkı gun yapacagım.. Ozgur de Ankara da ıken kolay olur yapmam.

Hayırlı uğurlu olsun bacım.

buarada detoxa kolay gelsin evrim, bende haftaya yapabiliim 67.4 te cakili kaldim:(( ama haftasonu cok zor haftaici yapmam gerek...

sen tox yap haftasonu, ...et detoxu :)))

DOruk 1 haftadır gece uykusuna dalabilmek için ebemi öpüyor. Bu kadar kolay kilo kaybetmemin sebebi ne diyettir, ne spor! Doruk'u günde toplam 2 saate varan ayakta sallamalarımdır. :)) Kan ter içinde kalıyorum. Gözünü kapamasa, örtüyü yüzüne çekmese uykusu yok diyeceğim. Gece uykusuna dalabilmesi için 2 defa 30'ar dk ayakta sallamam gerekiyor. NAsıl iş anlamadım. Geçecek diye bekliyoruz.

Bir şeyler oturmaya çalışıyor şu aralar. Eskiden sabah 7'de mıçarak uyanırdı artık 8.30 - 9 a kaydı, buna çok seviniyorum. Pazar sabahı 7'de gözümü açıp, mis kokulu mok temizlemek ve akabinde uyanık kalmak hiç cazip değil. Tamam, gene mıçsın da, daha insani saatlerde değil mi ama?

Bir de her sabah illa ki o çiş belden çıkıyor. NE yapsam olmadı. 5 nr bez aldım, onu bağlıyorum, gene de çıkıyor :( Günde 1 takım üst baş, 1 takım da pijama atıyoruz kirliye.

Hiç keyfim yok. Tüm eklmlerim ağrıyor. Boğazım acıyor. Onur da hasta, çocuğa geçmese bari...

ÖZGÜL listen hayrlı uğurlu olsun canım. Gözümü açabildiğim bir ara ayrıntılı inceleyeceğim.

Back
X