arkadaşlar, hiç fast food çekiyor mu canınız? benim bazen çok fena burger menü çekiyor canım. hele de patates kızartmaları oluyor ya..... yiyor musunuz hiç? ayda bir yesek ne olur ki? ben genelde dikkatli besleniyorum ama arada bir de şımartmak istiyorum kendimi. kızartma türü şeyler yemek istiyorum. çok boğazlıydım ben, sağlıklı sağlıksız herşeye bayılır sürekli yemek yerdim. şimdi sürekli sağlıklı yeme mecburiyeti beni yemekten soğuttu. artık iştahım yerinde değil, zorlanarak yiyorum çoğu kez.
Tamam canim, bundan sonra eve sokmama.s. doktor sadece cig et yeme iyice pisir ve sebzelerini cok iyi yika dedi, burdakiler dana gibi sarkuteri tukettikleri icin bi zararini gormemistir gavur doktoryerimseniben.
benimde öyle bakın ben cok duygusalım ama ya herkes bırbırıne güzel diyoben çirkinmiyim bide sağlıklı bi kız bebişim olsa nasıl olurdu acepsenağlama
ben de gelin fotomu ve hamile kalmadan 1 ay önceki fotomu koydum. yakında da göbekten bi foto çekip eklerim.
bende hemen hemen hepsi negativ çıkmıştı..dikkatli olmak lazım diye baya paniktim. ama sanırım toksoplazma konusunda çok rahat geçen bir enfeksiyon değil demiş bir arkadaşın doktoru. gerçi ben baya dikkat ettim. meyve sebzeyi sirkeli suda bekletiyorum falan. zaten malum üzeri ilaçlı normalde bile koymak şart aslında.
arkadaşlar, hiç fast food çekiyor mu canınız? benim bazen çok fena burger menü çekiyor canım. hele de patates kızartmaları oluyor ya..... yiyor musunuz hiç? ayda bir yesek ne olur ki? ben genelde dikkatli besleniyorum ama arada bir de şımartmak istiyorum kendimi. kızartma türü şeyler yemek istiyorum. çok boğazlıydım ben, sağlıklı sağlıksız herşeye bayılır sürekli yemek yerdim. şimdi sürekli sağlıklı yeme mecburiyeti beni yemekten soğuttu. artık iştahım yerinde değil, zorlanarak yiyorum çoğu kez.
Selam arkadaşlar..
Aftabru, patates kızartmasını hamıle kaldıgımdan berı ıkı üç kere evde yaptım.. canım istedıgı zaman sıkmıorumm kendımı .. dısarıda yemektense evde kendın yap.. bence daa iyi.. en azından yağının ne oldugunu bılıyorsun.
Birde size Nazlı tavuk demişken, tavukla ilgili bildiğim bilgiyi paylaşayım.. tavukların hastalanıp birbirlerini telef etmemeleri için çok fazla antıbıyotık verilirmiş büyürken.. bir de zaten hızlı büyümeleri için hormonu da basarlarmıs hayvanlara..
Benim etrafımdakı hiç bir hamıle arkadasım hamılelıgı boyunca yemedı.. size de tavsiyem.. yemeyin.
Kizlar buarada gecen haftalarda acayip eksi tuzlu yiyordum, simdi tatliya dondum, ekmek arasi helva favorim buaralar..Bizim cocugun cinsiyetinden supheliyim ben??delikafadulden
Gecen doktora gittigimizdede su sagda yada solda dollenme olayi aklima geldi esimide anlatmistim, doktora sordum bizimki neresinde rahmin diye doktorda tam ortasinda dedi, esimde cikinca bizim cocuk donme mi olucak simdi dedidelikafadulden koptum gulmekten, okadar inandirmis kendini sag sol olayinasırnaşık şey:roflol:
acaba meyveli sodaların zararı var mıdır?kaç gündür içmeye başladım da
galiba ben de yiyeceğim. bi de tefalin bir kaşık yağla kızartma yapan tenceresini duydunuz mu? doğruymuş, gerçekten bir kaşık yağla çok güzel kızartma yapılıyormuş. kullananınız oldu mu?
ya bende kola iç meyi istiyorum yani ayda yılda bir içiyorum eskidende kola çok sevmezdim ama içim yanıyors urekli agzım kuru sanki ve asitli seyler çok iyi geliyorben 3 gündür cola içiyorum :S
acaba meyveli sodaların zararı var mıdır?kaç gündür içmeye başladım da
Kizlar buarada gecen haftalarda acayip eksi tuzlu yiyordum, simdi tatliya dondum, ekmek arasi helva favorim buaralar..Bizim cocugun cinsiyetinden supheliyim ben??delikafadulden
Gecen doktora gittigimizdede su sagda yada solda dollenme olayi aklima geldi esimide anlatmistim, doktora sordum bizimki neresinde rahmin diye doktorda tam ortasinda dedi, esimde cikinca bizim cocuk donme mi olucak simdi dedidelikafadulden koptum gulmekten, okadar inandirmis kendini sag sol olayinasırnaşık şey:roflol:
noraa süpersin çok alimsin çok güldürdün beni :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?