KAYRA cım İSİMLER - Türkiye'nin en kapsamlı isim sitesi bu linkten bak cin takvimine ben buna guveniyorum 5 cinsiyeti belli olan ve dogum yapmıs kisi uzerinde test ettim dogru cikiyo.
Gizze sende burdan test edebilirsin
benim bildiğim hamile kaldıgın yaş ve ayın kesiştiği nokta ...
saglıklı sıhhatli olsun bebeklerimizde inş. Allah tamamına erdirsin hepimizi...
Arkadaşlarım,
Kaç kilo aldınız şu ana kadar? Merak ediyorum, paylaşırsanız çok sevinirim.
yok NORRAAcım yoookkkkk alınır mıyım hiç. esrako ve tazefasulye bana gıcık olduklarını yazmışlar ama ben onların da aslında ne demek istediklerini anladım. şakadan anlarım, hiç bozulmam arkadaşlar. ayrıca da bulantılarım bi geçsin benim göbeğim hepinizinkini dövecek, göreceksiniz.
Pinky, güne bismillah diyorum, harnup pekmezınden 4 kasık ıcıyorum.. kahvaltıyı yapıyorum, gün içince 3 ceviz, iki incir,bir avuç kuru üzüm, muhakkak olmazsa olmaz meyvelerden bir adet kiwi, muhahakak ananas bir dilim, muz bir adet, sabah aksam bir koca bardak light süt, 3 litre su.. bunlar olmazsa olmazlarım.. Herşey bu sıpa için..
Biz de gelelim Norra.. severim hain planları.. cokacimcoook
ama comely birşey söyleyeceğim yanlış hatırlamıyorsam aftabrunun bhcg si baya bir düşüktü 20 lerde falandı.onunki yüzde yüz erkek bak demedi deme..
evriscim ben senin yediklerini asla yiyemem cunku midem suan o duruma gelmedi zaten cok acıktıgım zamanlardada hep elma ve mandalina yedim bi salatalık. o sebeptende istahım acılmadı ve almadım canım ama ilk hamile kaldıgım sıra herseye saldırıyodum hayat ne guzeldi ozaman :)) hersey cok lezzetli geliodu simdi kahvaltıdada bile peynir domates salatalık baska birsey yiyemiyorum ki...
kiz ben senin bu yediklerini okurken bi fena oldum, sen nasil yiyorsun???pekmez ne faydasi var, gecen markette alayim dedim, sonrada kilo yapar diye korktum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?