Gizzecim çok incesin canım, çok teşekkür ederim a.s. İlgin ilaç gibi geldiii walla sırnaşık şey Biraz daha iyiyim ama maalesef tam atlatamadım. Umarım Tuana iyidir. Sende dikkat et canım kendine, ilaç fln da alamadığından zor oluyor hamilelikte :çok üzgünüm:Tuana3434 ve irem34 size de büyük geçmiş olsun canlarım.. kendinize dikkat edin çok
Güzel haberlerini bekliyoruz canıım hihoyyythihoyyytkızlar ben doktora gidiyorum. çok heyecanlıyım. akşama yazmaya çalışırım. en geç yarın sabah.
babymom un verdiğin linke göre baktım şimdi çin takvimine kız çıkıyor
aralık ayında baktıgımda erkekti nasıl olcak şimdi hangisi doğru acaba kaydirigubbakcemile3
ÇİN TAKVİMİNE GÖRE CİNSİYET TAHMİNLERİ
1,babymom........kız.............................. 1,dide .......................erkek
2,tuana3434.......kız............................. . 2,petrik....................erkek
3,aftabru..........kız............................ .. .3,başak3...................erkek
4,defnedamla...kız............................. ...4,desdona.................erkek
5,perlin..............kız......................... .... 5,lalece....................erkek
6,gamze_hlm.....kız............................. .6,norraa...................erkek
7,comely_08......kız............................. .7,esrako...................erkek
8,eftalya66........kız............................ .. 8,nilüfersahh...........erkek
………………………….......................... 9,aidaa……………...erkek
……………………………………………...10,figenn……………..erkek
………………………………………….......11,kayra42…………..erkek
...........................................................12,başak35...............erkek
...........................................................13,pinky42................erkek
...........................................................14,gizze....................erkek
DOKTOR CİNSİYET TAHMİNLERI TAHMİNLERİ
GİZZE………….KIZ
kızlar eklemedıklerım yazsınlar çin takvimine göre cınsıyetlerı bende buraya eklıyeyım
ne kadar güzel atanan arkadaşlara hayırlı olsun ama ben atanamadım anamdan kocamdan uzakta bebeğimle yalnız yola devam.senağlama
EVRİŞ, doktorun kim? İzmirli arkadaşlar, doktor önerilerinize ihtiyacım var...
Kızlar biz de bugün evi yavaştan toparlamaya başladık, taşıma şirketi falan araştırdık. Çok zevkli :)) Mutluyum, mutlusun, mutlu.. [/B][/FONT]
kızlar bugunum cok kotu gecti eve geldigimde mutfaga bile giremedim esim hazırladı sofrayı sagolsun.sonrada uyudum biraz anca toparladım ama hala halsizlik var bide gaz var cok fena . allah yardımcımız olsun ins guzel gunler bekliodur hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?