kıslar hepinize günaydın diorum öncelikle...canım sıkma canını kan rüyayı bozar derler.bende psikopat oldum kanamadan sonra her wc ye girdiğimde sürekli gözüm orda.acabayine olurmu diye.bizim tedaviyle oldu hemde cok zor bi tedaviyle eşimde ameliyat oldu.hiç olmaz imkansız derken mucizemiz o bizim.:1hug::asigim:inşllah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alıcaz tatlılarımızı.bu arada benimde hcg 42 ydi sizce benimki demi erkek?günaydın kızlar bende gece pek uyuyamadım gördügüm rüyanın etkisinde kaldım resmen kabu gibiydi wc giriyorum heryerim kan olmuş ama nasıl bir kan sanki dana kesmişsin gibi kanamam var eyvah diyorum düşük yapmışım nasıl üzülüyorum kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissettim eşime diyorum belki bebege birşey olmamıştır bazı arkadaşlarımında olmuştu kanaması diye hastaneye gidelim orada bakıp belki ilaç verirler diyorum ay rüyası bile korkunç allahım kimseye yaşatmasın
rüyalar tersine çıkar derler inşallah öyle olur
Günaydın herkese a.s.
dide gözün aydın oğluşun oluyormuş negüzel : )) bende çok merak ediyorum
ben çok yorgunum geceleri uyuyamıyorum sabahlarıda uyanamıyorum
dün hafif bi lekelenme oldu onun etkisiiyle heralde kötü rüyalar gördüm rüyamda ağlıyordum uyandıgımda da baktım gözlerim yaşlı gerçekten ağlamışım gözlerim hafif şişti
mirmirmirmir
kokrkuyorum leke gelmez umarım doktora gitmelimiyim?
babymom bende çokhapşırıyorum özellikle sabahları
saol figen çok azdı zaten devam etmedi rahatladım şimdi saol :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?