2009 anne adayları

bilmiyorum canım yaa kafam karısık biraz aslında kendımı boşada umutlandırmak istemem artık çarsamba hersey bellı olur ne diyelım inşallah yükselır

alıntı penses..http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-5490.html

selam kızlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum ben duyunca çok sinirlendim ama siz bana kızmayın nolur kafa karıştırma diye çünkü bende çok büyük şok yaşadım duyunca neyse geçiyim olaya.benim bi tanıdığım vardı 6 aylık hamile ama hemen bebek istedilerkadın her ay test yapıyodu çünkü her ay üç gün gecikiyodu ve son olarak bir gün yine adeti üç gün geçti teset yaptı ama yine negatif( idtrar testi) ama bu defa bi farklılık vardı aradan bir hafta daha geçti ama adet olmadı kan testi yaptırmaya karar verdi sonuç 0.75 tabi tüp bebek ve test tecrübelerime dayanarak beni aradılar sonuç böyle dediler bende dedimki yok hamile değil benim tüp bebek denemesinde 0.100 çıkmıştı en az 5.0 olması gerekiyodu. sonra bir kaç gün daha adet olmayınca doktora gitti doktorda aynını söyleyip ilaç yazdı adet olsun diye ama eski kafalı kaynanası içirmedi ilacı(bazen oda faydalıymış demekki)bir kaç gün daha olmayınca yani toplamda yaklaşık bir ay kadar günü geçmişti bi tane daha idrar testi yaptı ve oda ne iki çizgi hamileydi bi kaç gün inanamadı tekrar test yaptı gene hamile doktora gitti ve gerçekten hamileymiş ben çok şok oldum valla demekki teknoloji ne kadar ilerlesede hiçbir sonuç% 100 değil % 1 de olsa yanılma payı var bunuda her zaman göz önünde bulundurun ccanlarım inşallah allah o yüzde birlere bırakmasın tabi hepinize selamler....

ozlemozlem,tuğbaa çok sağolun tşkler allah herkese nasip etsin,birde keseyi görebilseydim rahatlıcam,azönce okudum kimyasak gebelikmi ne oluyomuş bazılarında korkuyorum biraz,elif penses kızlar siz çok acele edip kendinizi üzüyosunuz bukadar erken çıkmaz tabi az sabır nolur.

arkadasım biliiyorum acele ettiğimi ama napayım tutamıyorum kendımı aklım hep bu konu üzerıne yoğunlaşıyo sonucu alsamda sizlerde bende kurtulsam

arkadaşlar sağolun destekleriniz için penses seni takip ediyorum canım ama sende hamilesin ama biraz sabırsız benim gibi aslında bende salı günü test yaptırmak istiyorum ama eşim izin vermiyo aslında salı günü kanda çıkar ama neyse eşimi hiç böyle görmedim hiç beni kaldırmıyo bugün bide yemek yaptı gelin görün yani durumu ama çok hoşuma gidiyor inşallah gebe kalırımda 9 ay böyle geçer

şerifecim sendende güzel haber bekliyorum canım yarın test günün hadı bakalım merakla seni beklicem sonucu hemen bildir tamammı 12. gün kan tahlili yapılmadan hiç birşey kesin değil tamam

ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket.....1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

DUYGU_22............transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................uzun protokolle...............özel ege TBM..........eş faktörü.......................1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

NEVRA73..............transfer=27 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.........morfoloji bozukluğu.........1.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM...................................................2.deneme..........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite...........2.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=senağlama :1hug:

SERİFE80..............transfer=11 mart.............. test tarihi=23 mart................kısa protokolle....... ........acıbadem.............tüpler de sorun...............2.deneme..........sonuç=?

BEGONYA08.........transfer=11 mart..............test tarihi=23 mart.................uzun protokolle ..............acıbadem.............eş kaynaklı....................2.deneme..........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

MEDİCO...............transfer=13 mart...............test tarihi=25 mart................uzun protokolle...............ankara başkent......eş kaynaklı...................1.deneme............sonuç?

PRENSES.............transfer=14 mart...............test tarihi=25 mart................kısa protokolle................eurofertıld...............eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç= ?

ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=27 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistikover..................1.deneme............sonuç=?

WİLLYDİ................transfer=16 mart........... ...test tarihi=28 mart................uzun protokolle...............cebeci tıp......................???......................1.deneme............sonuç=?

elif az kaldı canım sonucu öğrenmene eşin yemek mi yaptı ne güzel bak senle ilgileniyo bakalım benimki ne yapcak bana ama hamile kalırsak 9 ay eşlerimizin ilgisi üzerimizde olcağına eminim

şerife inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın canım inşallah değerin katlanır hep beraber burdan seviniriz

penses biraz rahat ol canım lütfen kendini bunlarla yorma stres yapma az kaldı biraz sabır bebişlerini üzüyosun senle durumumuz aynı benimde eş kaynaklı inşallah sen güzel sonuç alırsın banada umut olursun canım

stres yaptığım yok canım kesınlıklıe yapmıyorum sadece sorularımın cevabını arıyorum burada inşallah canım ben vebenım gibi bebek isteyenlerın en kısa zamanda bebıslerı olur

sefda canım tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar.uzun zamandır yazamadım. şubat 28’de transferim oldu.transfer olduğum gün grip oldum.öksürme , hapşırma aldı başını gitti.martın 11’inde hcg yaptırmam gerekiyordu. 9’ unda yaptırmak zorunda kaldım çünkü leke geldi ve hemşire 9’ unda yaptır dedi.değerim 11 çıktı. Doktorumu aradım. Fitil kullanıyordum, progynex iğneye çevirdi.hamilesin, tutunma olmuş ama değer çok düşük dedi. 2 gün sonra tekrar test yapalım dedi.değer 25 çıktı. Yükselme var ama kesin değil dedi.2 gün sonra tekrar test yaptık, 87 çıktı.busefer yükselişi beğendi.iğneyi 4 gün daha vurul, yine test yap,değere bakalım dedi. Değerim 140 olmuştu.doktorumu aradım, değeri beğenmedi.300-450 olsaydı iyi diyecektim ama 140 iyi bir değer değil, embriyo tutunmuş ama zayıf bir embriyo, sağlıksız bir embriyo olabilir, biz bu durumda hastalarımıza bütün ilaçları bıraktırıyoruz, iğneleri ve folik asiti bırak dedi.ultrason günüm nisan’ın 1’iydi.bir hafta erken çağırdı.yarın ultrasona gideceğim.telefonda bana bundan sonra önümüze bakalım, bu durumda ümitlenmeyin,ümidinizi kesin dedi.sonra hastaneden başka doktorla konuştum.neden bu durumda iğneleri bırakıyorum dedim.çünkü bu iğneleri 3 aya kadar vuruluyorlar.benim sonuçta değerlerim düşmemiş, çıkmış.bana doktor dedi ki, bu sağlıklı bir embriyo ise iğnesiz de zaten alır başını gider, sağlıksız ise boşuna onu oraya yapıştırmanın bir anlamı yok dedi.ben de iğneleri 1 hafta daha kendi kendime vurulmaya kara verdim.iyi mi ettim, kötü mü , bilmiyorum.eğer tutunmayacaksa zaten iğneleri bırakınca düşer.eğer tutunacaksa da iğne desteğinin olmasının bir zarar getirmeyeceğini düşündüm.yarın ultrasona gideceğim.ayrıca bu arada 3-4 tane idrar tahlili yaptım.hepsinde gebelik çıktı.bana birşeyler söyleyin.bu iğne konusunda özellikle şunu bilmek istiyorum.zaten bu iğne düşük tehdidinde hamileliğin sürdürülmesinde kullanılıyor, benden niye kestiler?

canım bu konuda benim bir bilgim yok ama dr una güven derim eğer sağlıklı değilse gerçektende durmasının bi anlamı yok eninde sonunda gider ama inşallah öyle olmaz canım çok dua et inşalla değerlerin katlanarak artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…