2009 anne adayları

elif23 kan verdim arkadaşım sabah saat 4 gibi alıcam pek umudum yok ama bugün 12.gün olduğu için mecbur vermek zorundaydım :S

hadi şerifecim hayırlı haberler alırsın inşallah. canım sana bişe sorcam kanaman oldumu hiç

kızlar yarın bende ilk tüpbebek tedavime başlıyorum.Eğer bi liste tutuyorsanız benide eklemenizi istiyorum.

daha iyi ya olmasın belkide hamişsin çünkü bende olmuştu ilk denememde negatif oldu şanslısın

daha iyi ya olmasın belkide hamişsin çünkü bende olmuştu ilk denememde negatif oldu şanslısın

kanamayı geciktiren progeston kapsülü die biliyorum bi umut yok içimde insan hisseder die düşünüyorum çünkü 9.günü kan verdim doğacım sonuç sadece 1.0 idi ondan emin konuşuyorum gebelik yok die :çok üzgünüm:

progesteronu bende kullanmıştım hatta benimle aynı gün transferi olan bi arkadaş vardı onunla kanamalarımız aynı gün başlamıştı yani 8. gün onunda negatif sonuçlandı

progesteronu bende kullanmıştım hatta benimle aynı gün transferi olan bi arkadaş vardı onunla kanamalarımız aynı gün başlamıştı yani 8. gün onunda negatif sonuçlandı

kanama 8.gün veya 12.güne kadar başlayınca negatif oluyor öylemi valla hiç bilmiyorum ki insan hisseder herhalde hiç bi belirti yokki hem 9.günde kanda 1.0 çıktı yani negatif.:1no2:

hayır öyle bişe söylemiyorum proges. kapsülü kullnırkende kanama olabileceğini söylemek istedim

canım kimyasal gebelik olayını kafana takma. Eğer ki değerin güzel katlanarak yükselmişse kimyasal gebelik ihtimali kalmıyor. Böyle düşünüpte bebişinide kendinide üzme ve yorma. Bu günlerin tadını çıkar. İnşallah sende bizler gibi keseyi görüp rahatlayacaksın canım

arzumsun hayatım, doktorlar en iyisini bilirler. Eğer gerçekten sağlıksız bir embriyo ise zorla orada tutmaya çalışmak hem senin boş yere hormon almana hemde psikolojinin daha çok bozulmasına neden olur. Vücudunun düzenide bozulur hayatım. Çıkmadık candan umut kesilmez derler ya kurban olduğum Allah cansız yumurtaya can veren Allah inşallah bebişini sana bağışlar ve bizde yarın güzel haberlerini alırız canım. Tüm dualarım seninle canım. Ne olursa olsun üzülmek moral bozmak yok, yola devam OK.

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun çok tşkler,iyiki varsınız, dünyada ne kadar çocuk isteyen varsa allah herkese tattırsın bu duyguyu.inş kucağıma alacağım günleride görürüm

sefdacımmm tebrik ederim..allah tamamına erdirsinn inşallah sağlıkla kavuşursun...

benım bi bilgim yok arkadasım ama serıfenın 9.gün dğeri galiba 1.00 çıkmış bende merak ediyorum doğrusu hayırlısıyla güzel haberler alır canım n benımde 7 gün değerım 1.10 du bakalım inşallah yükselmiştir

evet canım bizimkiside bi umut işte bende persembe baktıracagım hatta 13 gün dayanabılırsem baktırmayı düşünüyorum tabi kendımı durdurabılırsem bana normalde çarsamba bakın dediler ama diyen koordinatördü dün embriyologda persembe tam 12.gün oluyo dedi bilmiyorum canım kendımı durdurmak istiyorum negatıfı görmekten çok korkuyorum arkadaslar birde benım fitilim bitti eşimde işi dolayısıyla yazdıramadı bugün hiç kullanamadım doğrusu bişey olurmu arkadaslar 1 gün kullanmamış olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…