2009 anne adayları

kızlar az önce sonucumu aldım negatif kan sonucu değerim 1.0

inşallah sizden güzel haberler alırız elif23 ve penses bari sizden iyi haberler alalım lütfen bizi siz sevindirin.

şerife canım üzülme ne olur allah büyük hayırlısı değilmiş bidahaki sefere inşallah olur canım allah sabır versin

teşekkür ederim kızlar hiçte üzülmedim valla insan hissederya hissetmiştim ...

3.denemeyi ne zaman yaparım bilmiyorum vücudumdan hormanlar bi gitsin bi kendime gelim bakarız belki 2 ay belki 3 ay belkide daha fazla delik değişik olan vücudumdaki yaralar kapansın önümüze bakıcaz :)

canım üzülme ya ne olur inşallah bunlara gerek kalmadan kendiliğinden hamiş kalırsın canım ne olur üzülme tamammı canım tabi uzaktan davulun sesi hoş gelir insan yaşamadan bilemez ama üzülme rahat ol

serifecim kısmet değilmiş arkadaşım üzülme biraz dinle kafanı ne zamanki kendini iyi hissedersen yaparsın tekrar allah yardımcın olsun canım

canım bende hiç bir belirti yok da bi şey söyleyeyimde gülün annem geldi bugün 8. gün yaptığım teste baktı çizgi gördü ama ben göremedim sonra annemin yakın gölüğünü takınca belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm sonrada oturduk kendimize güldük valla aslında çızgi yok heralde biz o kadar görmek istiyoruzki sanki orda çizgi varmış gibi geliyor ama yakın gözlüğüyle ikinci çizgiyi aradığımıda ömrüm boyunca unutmam artık

elif alemsiniz valla... Ama ne bileyim bende ilk testte görmemiştim eşim görmüştü sonrada ben 10 dakikalarca baktım anca belli belirsiz gördüm. Ertesi gün ise daha belirgindi çizgi. ınşallah sendede öyle olur hayatım:))

elif kısss annende senin gibi sabırsız canım inşallah ikinci çizgi çıkar canım bidahaki testte
bugün 8. gün yarın 9 bi kan testi yapsaydın ya yarın elif

kızlar az önce sonucumu aldım negatif kan sonucu değerim 1.0

inşallah sizden güzel haberler alırız elif23 ve penses bari sizden iyi haberler alalım lütfen bizi siz sevindirin.

hayırlısı böyleymiş canım,demekki daha zamanı var bidahakine olur inş üzme kendini fazla,zamanı gelince bebeklerine kavuşacaksın.

sefda sen nasılsın canım bebişlerini görmeye ne zaman gidicen

slm arkdslar pc bozuldu gıremıodum dra gıttım 2tane bebısımız var cuma gunu kalp atıslarını dınlemeye gıdıces rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah hayırlısıyla bebıslerımızı kucagımıza alırız dualarınızı esırgemeyın rabbım herkese bu duyguyu yasatsın dualarım sızınle.arkdslar crıone jel sızdede geri gelıomu toplanıp bılen arkdslar paylasırsa sevınırım kahvemsı gerı gelıo normalmı

elif sen gonala başlayacağın zaman doktor sana test yapıpmı verdi bana hiç test yapmadan verdi şimdi kafama takılı benim

duygucum nerelerdesin merak ettim seni ne güzel 2 tane bebişin olcak inşallah kalp atışlarınıda duyarsın canım dua et bize ne olur bizde inşallah hamiş oluruz

duygucum nerelerdesin merak ettim seni ne güzel 2 tane bebişin olcak inşallah kalp atışlarınıda duyarsın canım dua et bize ne olur bizde inşallah hamiş oluruz

ah canım pc boulmustu etmemmı senın ve tum bu yolda emek verenlerın yuzunun guldurrsun rabbım ben ınanıyorum hamıs kalıcaz hepımız dualarda bulusalım sen ne asamadasın canım benım

serife nolur kendini üzme, en doğru en hayırlı zamanda olur inşallah.. biliyorum böyle söylemesi kolay diye düşüneceksin ama inan hep bebişlerimiz en hayırlı zamanda gelsinler hayırlı evlatlar olsunlar, sağlıklı olsunlar diye dua ediyoruz ya, onlar da en doğru zamanda bizi daha fazla üzmeden gelecekler... kendine çok çok iyi bak.. ben de haziranda 2. denemeye başlayacağım belki de aynı zamanda hamile kalırız..
sefda nasılsın? tebrikler diye yazmıştım önceki sayfalara , birdaha tebrik edeyim.. napıyo bebişko?

eliiiiif nasılsın? sen beklerken biz hepimiz senin adına heyecanlandık, hayırlı haberlerini bekliyoruz...ne zaman test yapacaksın birdaha:) 12. günü beklemezsin sen gibime geldi de..

arkadaşlar birşey sorucaktım cevaplarsanız sevinirim.burda okudukarım trasverden önce dr rahim kalılığına bakıyomuş ne zaman bakılır ve nasıl bakılıyo.bana yapılmadı acaba ondanmı tutmadı.2. denememe başladım bilgilendirirseniz sevinirim böyle birşey varsa ben dr ne diyeyim tşk

ah canım pc boulmustu etmemmı senın ve tum bu yolda emek verenlerın yuzunun guldurrsun rabbım ben ınanıyorum hamıs kalıcaz hepımız dualarda bulusalım sen ne asamadasın canım benım

canım ben şuan gonal kullanıyorum bakalım hayırlısı

arkadasım serıfecım lütfen üzülme demesı kolay tabı ama diyecek bişey bulamıyorum allah sabır versın inşallah diğer denemende bunları yaşamazsın benıde bı korku bi heyecan sarıyo hiç bişey hissetmiyom bazı arkadaslarım yok karnım pıt pıt atıyodu falan diyo burada bende hiç bi belırtı yok canım sen bi belırtı yasamısmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…