canım dediğin gibi olur inşallah...ne güzel olur kendiliğinde olsa.Allah hayırlısını versin..nevra, hepimiz mayısta, haziranda iyi haberler vereceğiz inşallah.. buara kimsenin keyfi yok, herkes bekleme aşamasında.. buara gelen haberler de pek iyi değil.. topiğimizin şenlenmeye ihtiyacı var.. çok yakında şenlendireceğiz inşallah hep beraber.. bakarsın buarada kürler falan derken kendiliğinden hamile oluveririz.. hayırlısı olsun..
canım bende senin gibiyim bazı şeyleri okuyorum ama cevap yazamıyorum ne söylesem boş çünkü ben daha kendime gelemedim negatif haberden sonra hiç dışarı çıkmadım dün eşim çok ısrar etti biyere gidelim diye gitmedim resmen depresyondayım sanki gece uyuyamıyorum sonra öğleden sonra kalkıyorum temizlik desen hak getire bi görsen beni ruh gibiyim eltim bugün aradı hadi gel sinemaya ordanda yemeğe gidelim diye gitmedim sağolsun herkes üstüme düşüyor iyi olayım diye ama çok üzülüyorum işte incir kürü yapıyom inşallah işe yarar beni bu saatten sonra sadece bebiş kendime getirir o yüzden bana kalsa hemen tedaviye başlamak istiyorum ama kesin 3 ay ara vermek gerekiyormuş haziranda başlıcaz ama hazirana kadar incir kürü yapcam bakarsın tedaviye gerek kalmaz canım sende incir dene insana bi umut oluyo yoksa benim günlerim geçmez sabredemem
Canım bende çok mutsuzum.İstemesemde ruh gibiyim, yemek bile yapamıyorum.bir bardak su almak bile külfet...Eşimde çok üzülüyor ama elimde değil yüzüm gülmüyor...Ben ilk başta atlattım zannetmiştim ama zamanla daha acı hale geldi..Bende hemen başlayayım istedim ama sonra birgün içinde gücüm olmadığını kendime itiraf ettim.Dondurulmuşlarla deneyeceğim ama yinede gitmek istemedim..
İnşallah senin kür işe yarar canım ben hiiç bi kürle uğraşamıyacağım.Mümkün olduğunca dışarı atmaya çalışıyorum kendimi ama sıkıntıdan patlamış vaziyetteyim.Çok bunalım odu biliyorum işte bunları yazıp milleti baymamak için genelde okuyorum yazmıyorum...
Allah hayırlı kapılar açsın hepimize...
ben başladım tedaviye ama henüz hiç bir ilaç vermedi doktorum cuma günü kontrole gideceğim bakalım o zaman başlar sanırım.dondurulmuş bebeklerim beni bekledi iki aydır umarım bu defa halaya başlarız hep beraber.ama kimselerin olmaması da çok garip niye kimse den ses çıkmıyor bu aralar.....
ben mayısta gitcem haziranda başlıcaz dr bana bir ay önce gelcen demişti
şimdi ben dondurulmuşlarla devam etcem 2 3 ay sonra ne zaman gitmem lazım doktora
merhaba kızlar uzun zamandır aranızda yoktum dinlenmeye çekilmiştim hatırlarsanız mart 26 da yumurtam toplanmıştı 31 indede transferim olmuştu nisanın 13 ündede sonucum belli olcaktı nisan 11 i akşam benden leke geldi kan demiyorum koyu renkte toprak renginden biraz daha koyu tabi ben bu lekeyi görunce acayip moralim bozuldu sabahı zor ettim ve sabah 11 de doktorumu aradım benden böyle bir leke geldiğini söyledim doktorum endişelenmemem gerekdiğini hastalarımızın bir çoğundan hamilelik sonrası böyle lekeler geldiğini söyledi tabi bu beni ikna etmedi tam adet zamanım ve böyle bir leke neyse pazartesi test yaptıracaktım pazar günü leke gelince o gün taprırdım testin sonucu bir saat sonra çıktı eşim aldı testin sonucunu vee testin sonucu .................................................. .................................................. .......................................pozitif yani HAMİLEEEEEEEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMM MMMMMMMMMMMMMMM:teytey:
İnanamadım testin sonucunu görünce hemen aradım doktoruma müjdeyi verdim doktorum bak ben sana demedimmi kendini boşuboşuna üzdun sen üzülünce bebişinde üzüldü sana tepki verdi işte leke şeklinde dedi gülüştük ama benden 1 haftadır ara ara geliyo gene lekeler cu cuma bebişimizin kalp atışları duyulcak keseyi görcez tani arkadaşlar işte benim hikayem allah lerkese bu duyguyu tattırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?