2009 anne adayları

inşallah canım dondurulmuşlarla şans daha yüksek inşallah bu sefer olcak sende hamileyim diye gelcen buraya

bende dondurulmuşlarla denicem o yüzden çok merak ediyorum inşallah sende hamiş olursun

canım dediğin gibi olur inşallah...ne güzel olur kendiliğinde olsa.Allah hayırlısını versin..
Ben bu ara hiç bi kür filan uygulamıyorum.Yapacak halim yok hiçbirşey...

canım ne yapalım bizim sınavımızda böyle inşallah birgün bizde hamiş oluruz

kızlar bizde dondurulmuşlarla hamiş olacağız görürsünüz bakın araştırıyorum dondurulmuşlar daha sağlıklı oluyormuş sonuçta güçlü olmasalar o kadar işleme nasıl dayansınlar dimi

canım inşallah dondurulmuşlarla hamiş olursun hep beraber halay çekeriz burdan delikafadulden

şimdi ben dondurulmuşlarla devam etcem 2 3 ay sonra ne zaman gitmem lazım doktora

ben mayısta gitcem haziranda başlıcaz dr bana bir ay önce gelcen demişti

elif inşallah ikincisine gerek kalmadan doğal yolla hamiş oluruz canım

hani önceki adette test falan yapılıyo eğer ilaç kullanman gerekiyorsa ilaç kullanıyorsun sonraki adetle tedavi başlıyo

şimdi ben dondurulmuşlarla devam etcem 2 3 ay sonra ne zaman gitmem lazım doktora

canım bence adet tarihinden önce git doktora ben tam adet günü gittim bir hafta sonra tekrar gel dedi ilaç filan da vermedi bana garip geldi ama cuma tekrar gideceğim bu defa hepimiz halay :dance:çekeceğiz inşallah

merhaba kızlar uzun zamandır aranızda yoktum dinlenmeye çekilmiştim hatırlarsanız mart 26 da yumurtam toplanmıştı 31 indede transferim olmuştu nisanın 13 ündede sonucum belli olcaktı nisan 11 i akşam benden leke geldi kan demiyorum koyu renkte toprak renginden biraz daha koyu tabi ben bu lekeyi görunce acayip moralim bozuldu sabahı zor ettim ve sabah 11 de doktorumu aradım benden böyle bir leke geldiğini söyledim doktorum endişelenmemem gerekdiğini hastalarımızın bir çoğundan hamilelik sonrası böyle lekeler geldiğini söyledi tabi bu beni ikna etmedi tam adet zamanım ve böyle bir leke neyse pazartesi test yaptıracaktım pazar günü leke gelince o gün taprırdım testin sonucu bir saat sonra çıktı eşim aldı testin sonucunu vee testin sonucu .................................................. .................................................. .......................................pozitif yani HAMıLEEEEEEEEYııııııııııııııııııııııııııııııııMMMM MMMMMMMMMMMMMMM:teytey:
ınanamadım testin sonucunu görünce hemen aradım doktoruma müjdeyi verdim doktorum bak ben sana demedimmi kendini boşuboşuna üzdun sen üzülünce bebişinde üzüldü sana tepki verdi işte leke şeklinde dedi gülüştük ama benden 1 haftadır ara ara geliyo gene lekeler cu cuma bebişimizin kalp atışları duyulcak keseyi görcez tani arkadaşlar işte benim hikayem allah lerkese bu duyguyu tattırsın inş

amin canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım

akasya canım bende tebrık ederım .arkadaslar uzun zamandır aranızda yoktum aralık 2009 annelerıne takılıyodum bu aralar ama sizin yazıları da takıp ediyorum tabı benım hamılelık iyi gidiyo çok şükür bebeklerımı büyütüyorum .allah sizlerede nasıp etsın inşallah

orfeta hadi canım inşallah sağlıcakla hamile kalırsın dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…