Size ve diğer arkadaşlara bir önerim de yumurta çatlama günlerinizi tespit edin ve ogünlerde ilişkiye girmeye özen gösterin. Nasıl test edeceğiz diye sorarsanız, basit bir yöntem söyleyeceğim. Adetinizin ilk gününden itibaren sayın, 12, 13, 14, 15, 16. günlerde işaret parmağınızı vajina sıvısına sürün. Sonra sıvı bulaşmış parmağınızı baş parmağınızla birleştirin. Biraz bastırın. Sonra yavaşça parmaklarınızı aralayın. Sıvı iki parmağınız arasında sakız gibi uzuyorsa o gün doğru gündür. Yok, uzamıyor da, su gibi hemen ayrılıyorsa büyük olasılıkla yumurtanız çatlamamıştır. Sonraki günlerde denemeye devam edin. Umarım faydası olur, sevgiler...
bi arkadaş yazmış böle bende onun için dikkat ediyordum yumurtlama gününü kaçırmayalım diye
hayırlısı bakalım demekki senin yumoşlar çatlamış kaçıncı günlerdi hatırlıyormusun canım inşallah ikiz annesi olursun bi kız bi oğlan
test gününe az kalmış , hayırlısıyla inşallah hamileyim demeni bekliyoruz, ama birden sana yazarken hamilesin hissine kapıldım.. hem de oğlan.. ne biliyim inşallah öyledir, meleğine sağlıkla kavuşursun umarım..
kızlar bir sorum daha var, incir kürüne adetinizin ilk günü mü başlamıstınız? ben son günü başladım, başlama gününün bir önemi var mı?
yumurtanızın çatlama gününü birde hergün ateşinizi ölçerek belirliyebilirsiniz.yumurtanızın çatlama gününde ateşininiz 1 derece daha yüksek olur.ogünlerde eşinizle beraber olmakta fayda var. çalıştığım yerdeki hemşire arkadaşlar söylemişlerdi.benimde test günüm 22 nisan umarım bende burdan hamileliğimi haykırabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?