2009 anne adayları

sağol elif bilgiler için inşallah senin çatlamıştır hayırlısı olsun.

elif bişi sorcam sana senin kasıklarında ağrı oldumu hiç adet olacakmışın gibi ..bi gece çok ağrı oldu zor uyudum valla...

ara ara oluyor ama bu aralar hissetmedim benim incire başlamamın 16. günü senin kaç gün oldu

belkide kür etkisini geç gösteriyo ondan 21 gün uygulanıyo anca büyüyordur yumoşlar düşünsenize o kadar ilaçla 14 günde büyüyorsa incirle normal 21 gün sürmesi 7 günlük aradada demekki yumoşlar çatlıcak senin az kalmış sen bitirde bana söyle tamammı bakalım 7 günlük aradamı çatlıyo yumoşlar

kız belki senin yumoşlar çatlamıştır eminmisin akıntı gelmediğinden yoksa dikkat etmedinmi

tamma canım değişiklik olursa söylerim ..

yaa düşündümde bu süre zarfında 2 kere yapışkan bi akıntı oldu valla hatt tiskinerek elimi sürdüm yapıştı şimdi çatlamışmı oldu yani...zaten söylemesi ayıp değerlendirdik..bakalım kısmet..

eşimde hiç bi problem yok sorun sadece tek tüpe sahip olmam..

hayırlısı bakalım demekki senin yumoşlar çatlamış kaçıncı günlerdi hatırlıyormusun canım inşallah ikiz annesi olursun bi kız bi oğlan

hayırlısı bakalım demekki senin yumoşlar çatlamış kaçıncı günlerdi hatırlıyormusun canım inşallah ikiz annesi olursun bi kız bi oğlan

neeeeeeee ikizmiii canım ben riskli gebelikler kısmındayım :çok üzgünüm:

tam tarih verebilirim 11.04.2009 kürün 15.gününde geldi ama azdı..damlacık gibi ..yaa herşey kısmet olmasada yola devam edicez...benim aklım ağrılarda yaa ilaçların etkisi ya bu kür yada üşütme bakalım adet kanamamda değişiklik olacakmı?

kızlar bir sorum daha var, incir kürüne adetinizin ilk günü mü başlamıstınız? ben son günü başladım, başlama gününün bir önemi var mı?

yumurtanızın çatlama gününü birde hergün ateşinizi ölçerek belirliyebilirsiniz.yumurtanızın çatlama gününde ateşininiz 1 derece daha yüksek olur.ogünlerde eşinizle beraber olmakta fayda var. çalıştığım yerdeki hemşire arkadaşlar söylemişlerdi.benimde test günüm 22 nisan umarım bende burdan hamileliğimi haykırabilirim.

test gününe az kalmış , hayırlısıyla inşallah hamileyim demeni bekliyoruz, ama birden sana yazarken hamilesin hissine kapıldım.. hem de oğlan.. ne biliyim inşallah öyledir, meleğine sağlıkla kavuşursun umarım..

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle dönerim.

kızlar bir sorum daha var, incir kürüne adetinizin ilk günü mü başlamıstınız? ben son günü başladım, başlama gününün bir önemi var mı?

bende adetin 4. günü başlayabildim hemen hemen aynı heralde başlama günü istediğin gün başlayabiliyorsun

inşallah pozitif sonucu alırsın canım

bu ara hiç hamiş yokmuuuuuuu yada tedaviye başlayan ben ay sonu tekrar tedaviye başlıyorum kısmetse mayısın ilk haftasında da dondurulmuşlarla bir deneme daha yapacağım gerçi hala tam karar veremedim acaba erken mi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…