2009 anne adayları

sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan en doğru zaman o zaman dır canım

Vildancım sonucunu duydukdan sonra gerçekten çok üzüldüm.Siz kimsiniz diye soracak olursan seninle aynı gün transfer olan Nagihan.Benimde sonucum negatif oldu.Neden seninki bu şekilde olmuş doktorun çok ümitli konuşuyordu.Ama sen yinede canını sıkma ve azimli ol.Allahım birgün hepimizin kucaklarını dolduracak.Kendine iyi bak.

Kızlar selamlar, hayırlı cumalar herkese...
Ben öncelikle hamiş kalan arkadaşları tebrik ediyorum.Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin..

Elif,willydi,derviş kızlar ayrıca selamlar sizler gibi bende bekleyeceğim.Nisanda gideceğim diyodum adet oldum ama kendimde o gücü bulamadım..Gidemedim...Yani bekleyeceğim hazır değilim.
Tarih de veremiyorum ne bilim Allah hepimize ve hayırlı nasipler versin..Sizlerin yaşadıklarını da okudum...Yazmak zor geliyo bu dönem bana...Okuyorum ama yazamıyorum.
Herkese çook kolaylıklar...

nevra, hepimiz mayısta, haziranda iyi haberler vereceğiz inşallah.. buara kimsenin keyfi yok, herkes bekleme aşamasında.. buara gelen haberler de pek iyi değil.. topiğimizin şenlenmeye ihtiyacı var.. çok yakında şenlendireceğiz inşallah hep beraber.. bakarsın buarada kürler falan derken kendiliğinden hamile oluveririz.. hayırlısı olsun..

canım bende senin gibiyim bazı şeyleri okuyorum ama cevap yazamıyorum ne söylesem boş çünkü ben daha kendime gelemedim negatif haberden sonra hiç dışarı çıkmadım dün eşim çok ısrar etti biyere gidelim diye gitmedim resmen depresyondayım sanki gece uyuyamıyorum sonra öğleden sonra kalkıyorum temizlik desen hak getire bi görsen beni ruh gibiyim eltim bugün aradı hadi gel sinemaya ordanda yemeğe gidelim diye gitmedim sağolsun herkes üstüme düşüyor iyi olayım diye ama çok üzülüyorum işte incir kürü yapıyom inşallah işe yarar beni bu saatten sonra sadece bebiş kendime getirir o yüzden bana kalsa hemen tedaviye başlamak istiyorum ama kesin 3 ay ara vermek gerekiyormuş haziranda başlıcaz ama hazirana kadar incir kürü yapcam bakarsın tedaviye gerek kalmaz canım sende incir dene insana bi umut oluyo yoksa benim günlerim geçmez sabredemem

inşallah canım inşallah

kızlar bugün adet oldum ve doktoruma gittim hemen ama herhangi bir ilaç vermedi bana sadece haftaya cumaya kontrole çağırdı.dondurulmuş deneyen arkadaşlar size de hiç ilaç vermedilermi bu dönemde bana ilginç geldi birde ilk denemede adetin 10-12 .gününe transfer olmuştu şimdi 15-20 gün sonra bebişleri transfer ederiz dedi hiç anlamadım valla bunlar ne demek çok yoğundu doktora soramadımda.bilgisi olan varmıı bana anlatabilecek.niye o kadar geç transfer olacak bide ne zaman ilaç kullanılacak.

elifcim hepimizin morali bozuk gerçekten ama bu işin inanç ve moral olduğunu da unutma canım sonuçta stres insan bedeninin en büyük düşmanıdır o yüzden inancımızı kaybetmeden savaşacağız rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek kucağımızı bebeklerle dolduracak.bende iki aydır ara verdim ama bu ay denemeye karar verdim bu defa daha relax olmaya çalışacağım umarım herşey yolunda gider hatırlarsan geçen sefer tam ikinci denemeyi yapacakken işten atılmıştım sonra işte buldum hayatta normale döndü bak şimdi ikinciye bile güç buldum.sende bir an önce at o depresyonu üstünden haziran için bol bol moral ve güç depola.allah hakkımızda hayırlı olanı versin canım.

kzlar bugün dr gittim adet olunca gel dedi ilk tüp bebel olcak inşalah herşey yolunda gider benim için dua edin beşyılık hasret biter bebişime kavuşurrum:CüvCüv::CüvCüv:

hamile yokmu kızlar ya biraz sevinelim ne bu ya hiç hayat kalmadı burda

arkadaşlar hepimiz arayın 3. anketini oylayalım bakalım sonuç ne çıkcak

aray anket yapıyoya kaçıncı denemede hamile kaldınız diye onu diyorum

bu ara tedavide olanda yok dimi ya hiç heycan kalmadı biran önce başlayalım şu tedavilere gelsin bebeişler

ben başladım tedaviye ama henüz hiç bir ilaç vermedi doktorum cuma günü kontrole gideceğim bakalım o zaman başlar sanırım.dondurulmuş bebeklerim beni bekledi iki aydır umarım bu defa halaya başlarız hep beraber.ama kimselerin olmaması da çok garip niye kimse den ses çıkmıyor bu aralar.....

elifcim liste ne alemde yenilesen belki heyecan başlar yine takip edemedik ne zamandır kim ne yapıyor bilmiyoruz

ÖZLEMMUTLU........transfer=21 mart.................test tarihi=2 nisan................uzun protokkolle.............yeditepe ..............endometroizis ..............1.deneme............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

EGELİİ..................transfer=21 mart.................test tarihi=3 nisan................kısa protokolle..............özelege TBM..........tüplerde sorun...............1.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

SEDA YILDIZ..........transfer=26 mart................test tarihi=7 nisan.................dondurulmuşla..............kıbrıs T.B.M...........polikistikover.................6.deneme............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

MULTİTEL..............transfer=31 mart................testtarihi=12 nisan............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=senağlama :1hug:

CANBEBEK...........transfer=31 mart................test tarihi=12 nisan...............uzun protokolle..............kıbrısTBM............eş kaynaklı.....................3.deneme...........sonuç=:CüvCüv: :teytey:

BABUBA26...........transfer=2 nisan.................test tarihi=14nisan...............kısa protokolle..............anadolusağlık............................................1.deneme...........sonuç=?

ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............dondurulmuşlarla.............istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

DOĞA87...............??????????????...............???????????????.................uzun protokolle..............acıbadem.............polikistikover...................2.deneme...........sonuç=?

İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

ZEYNEP26.............??????????????..............????????????????.............. uzun protokolle...............smyrna art.............eş kaynaklı...................2.deneme...........sonuç=?

ELİF23....................??????????????..............???????????????................dondurulmuşlarla.............smyrna art...........polikistikover..................2.deneme............sonuç=?

EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????.........................................................................sonuç=?

NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

MONA ROSE.........?????????????................????????????????...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................2.deneme...........sonuç=

sedadan haberi olan varmı meraktan öldum dış gebelik diyo ama değil bence 2 gündür ses seda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…