- Konu Sahibi ecrinyagmur
nagiş oğlun bursasporlu olmuş bile şimdiden :)
resim süper
babamız vesilesi ile canım
ama canı gönülden istiyoruz bu yıl şampiyonluğu :lepi::lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nagiş oğlun bursasporlu olmuş bile şimdiden :)
resim süper
günaydın kızlar
hava kapalı birsürü işim var ama benim cnm hiçbirşey istemiyo
kocişim beni kullansın diye otomatik vites araba aldı ehliyetimde var trafiğe çıkmaya cesaretim yok
bir şekilde çıkmam lazım kendimi nasıl cesaretlendirsem CADIARZU
nagihancım farketmemişim araban hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. :nazar
bende araba kullanmayı biliyorum daha önce çok kullandım ama bursada cesaret edemiyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile buraya ilk geldiğimde kendimi korku filminde gibi hissetmiştim çok kötü araba kullanıyorlarklava:
klava:
klava: ama buranın trafiğine alıştım sadece şoför koltuğunda olmamak şartıyla :)) :teytey::teytey::teytey:
zeynepcim benim makinada yeni ama dönem dönem bardaklarımı çiziyor bende anlam veremiyorum
tşk ederim cnm bu trafik korkumuzu yenersek evde sıkılmaktan kurtulup rahat rahat birbirimize gelip gideriz kaydirigubbakcemile5
inşallah canım. korkunu yenersen yöntemini banada söyle canım vereliniortak
bence tablet deterjanlar yapıyo bacılar
olabilir belki cnm ama toz kullandığımdada lekeli oluyordu acaba sıvımı kullanmak lazı acabatşk ederim cnm bu trafik korkumuzu yenersek evde sıkılmaktan kurtulup rahat rahat birbirimize gelip gideriz kaydirigubbakcemile5
bence tablet deterjanlar yapıyo bacılar
kızlar kızım ecrin yağmur desteksiz 5-6 adım atıyordu 45 dakıka önce sehpadan koltuğa kendi başına yürüdü3 defa aynısını yaptı
çok mutlu oldum :teytey::teytey: inşallah devam eder yürümeye. Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu
kızlar kızım ecrin yağmur desteksiz 5-6 adım atıyordu 45 dakıka önce sehpadan koltuğa kendi başına yürüdü3 defa aynısını yaptı
çok mutlu oldum :teytey::teytey: inşallah devam eder yürümeye. Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu
ayyyy maşallah kızımın adaşına arzucum devamı çorap söküğü gibi geliyor.tahmin edebiliyorum mutluluğunu hayırlı olsun cnm.artık peş peşe gezersiniz bizim gibi:lepi:
bu arada arzucum kullanırsın bursadada eminim diyorum ya sadece diğer sürücülere aldırış etmemek lazım Allah korusun ters bir duruma yani tehlikeli duruma yeltenemezler çünkü kendileride zarar görür..oo süper araba kullanan çoğalıyorhihoyyyt
oh maşallah ecrin yagmura artık sen anlamazsın bile arkası çorap sökügü gibi gelir bende hatırlıyorumda nasıl mutlu olmuştum şimdide durdurabilene aşk olsun
maşallah kuzuma
zaman o kadar çabuk geçecek ki bir bakmışsın beyazlar içinde :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tabi sende :sinifsinif:
Arkadaşlar yarın akşam üstü Ankaraya gideceğiz inşallah ,hafta sonu yokum bu yüzden yarın sohbete fazla katılamayabilirim valiz falan hazırlayacağım. eğer görüşemezsek kendinize çok iyi bakın hepinizi çok özleyeceğim sizde beni özleyin tamam mı? hepinizi çooook öpüyorum canım arkadaşlarım
kızlar duruyu bugün götürdük doruğa antibiyotik verdi iltihap var onu kurutalım geçip geçmediğine o zaman karar vericez dedi inşllah gerek kalmadan kurtuluruz şu hastalıktan
iyi yolculuklar cnmbnm sağsalim gidip gelin inş.ecrinyağmurda en yakın zamanda yürüyüp gezmediği yer kalmayacak :))))Arkadaşlar yarın akşam üstü Ankaraya gideceğiz inşallah ,hafta sonu yokum bu yüzden yarın sohbete fazla katılamayabilirim valiz falan hazırlayacağım. eğer görüşemezsek kendinize çok iyi bakın hepinizi çok özleyeceğim sizde beni özleyin tamam mı? hepinizi çooook öpüyorum canım arkadaşlarım
inş canım ilaçla geçecektir kuzun sağlığına kavuşacaktır en kısa zamanda.tekrar geçmiş olsunkızlar duruyu bugün götürdük doruğa antibiyotik verdi iltihap var onu kurutalım geçip geçmediğine o zaman karar vericez dedi inşllah gerek kalmadan kurtuluruz şu hastalıktan