2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

duruya geçmiş olsun acil şifalar
ecrinyağmur size de iyi yolculuklar güzel geçer geziniz inş.yürümeye de başlamışsınız maşallah keremde 13.ayının içinde yürümüştü çok güzel bir duydu şimdi koşuyorrrr normal yürümek yok hiç

Merhaba kızlar,
kimse kalmamış bu saatte herkes uyuyor galiba,
Ecrin Yağmur maşallah kuzum yürümesinide öğrenmiş alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Arzucum iyi yolculuklar, sağ salim gider gelirsiniz inşallah
tabiki özleriz seni canım :1hug:

Benim oğlumda erken yürüdü biraz 11 aylık yürüyor
yürüyünce daha zor oluyor hep peişinden gitmek zorundayım

Sedacım Duru prenses çabucak iyileşir inşallah canım tekrar geçmiş olsun

merhaba kızlar.azsonra inşaallah annemlere gitmek için yola çıkacağız sizlere selam vermeden gitmek istemedim.hafta sonuda inş hava güzel olurda kuzularınızla beraber gezebilirsiniz.
kızımın ecrinin azı dişleri şiş gece ağzının içi yanıyordu resmen kıyamam.oyüzden biraz huzursuz inş yolda sorun çıkarmaz.
hepinizi çoooooooooooook öpüyoruz.kendinize iyi bakın

merhaba kızlar biz hafta sonu full gezdik gezmeyi artık kendim için değil duru için istiyorum.dünde plazadaydık çook mutluydu kuzum hiç kucakta durmadı hep elinden tutup gezdi oyuncak aldı babası çoook sevindi kuzucum
kızlar şu medikal parkın karşısına yeni bi alışveriş merkezi açılmış dün gittik meridyene benziyor gidin mutlaka çook indirim vardı :)

kızlar meraba.inşallah hepiniz iyiinizdir.bizde bu hafta sonu küçük bi tatile çıktık.çok iyi geldi ama bizim ufaklık çook durmadı.sürekli ağladı.yinede çok güze3ldi.kızlar yarın oğlumun aylık kontrolü varda baharda ırmak hanıma götürüyoruz.bir defa gittik çokta memnun kalmadım ama dr arayışından bıktım.sabit bi dr olsun şistediğim için devam edicem.var mı ırmak hanıma giden?

Irmak hanımı hiç duymadım canım,
ben medical park yeşim hanıma götürüyorum
memnunumda saat kaç olursa olsun cepten arayınca bile cevap veriyor

erkek bebiş anneleri
oğluma şöyle papyonlu şık bir kıyafet nerden bulabilirim yaşgünü için ?
tavsiye edeceğiniz bir mağaza varmı??

Herkese merhaba güzel bir tatilden sonra yine bursadayız yine sizlerleyiz. tatilimiz çok güzel ve çok yoğun geçti kızım ecrin çok mutlu oldu bol bol gezdi oynadı. umarım sizlerde bebişlerinizde çok iyidir .

Arzucum hoşgeldiniz
maşallah ecrin hanıma

canım hoşbulduk görüşmeyeli nasılsın tatilde neler yaptın biryerlere gittinmi? mothercare de güzel kıyafetler vardı baktınmı canım,senin için dışarı çıktığımda mağazaların erkek reyonuna bakarım genelde kız reyonuyla ilgileniyoruz kaydirigubbakcemile3 biliyorsun ayrıca jokerde çok güzel papyonlar vardıbir bak istersen canım

erkek bebiş anneleri
oğluma şöyle papyonlu şık bir kıyafet nerden bulabilirim yaşgünü için ?
tavsiye edeceğiniz bir mağaza varmı??

canım benimde abimin düğünü var bu yaz ve onun için veniceden siyah pantolon almıştım.üstünede beyaz gömlek ve papyon alıcam bende.jokerde vardı papyon ve kravat.oraya bak istersen.

herkese merhaba bizde haftasonu tatilinden sonra bugün işbaşı yaptık.evet tatil insana çok iyi geliyor ençokda bizim kuzulara....:)
sekerkızcndy canım bende senn için erkek reyonlarına bakacağım elbirliği ile buluruz inş.
meltemşahin cnm bende medikalparkda arif beye götürüyorum doğduğundan beri çoooook memnunuz.medikal park fomara meydanında cnm evet sigortalılara bakıyor.
arzucum ecrin yürümeyi ilerletiyormu ayyy çok güzel görünüyordur eminim.
hepinizi öpüyoruz iyi geceler

herkese merhaba bizde haftasonu tatilinden sonra bugün işbaşı yaptık.evet tatil insana çok iyi geliyor ençokda bizim kuzulara....:)
sekerkızcndy canım bende senn için erkek reyonlarına bakacağım elbirliği ile buluruz inş.
meltemşahin cnm bende medikalparkda arif beye götürüyorum doğduğundan beri çoooook memnunuz.medikal park fomara meydanında cnm evet sigortalılara bakıyor.
arzucum ecrin yürümeyi ilerletiyormu ayyy çok güzel görünüyordur eminim.
hepinizi öpüyoruz iyi geceler

zeynepcim tatil sanada kızımın adaşı ecrinede iyi gelmiş sevindim canım . zeynepcim ecrin sehpalarla koltuklar arasında yürüyüp duruyor diğer odaları gezerken biraz tedirgin düşmekten korkuyor 10 adım atıyor hemen bana tutunmak istiyor zamanla tam olarak yürür inşallah. evet canım çok güzel görünüyor hep yürümek istiyor.

Bu akşam eşimle korkudan öldük nerdeyse eşim kanepeye uzanmıştı ecrin ona doğru yürüdü koltuktan tutunuyordu ben arkasındaydım eşim ben tutuyorum zannetmiş bende o tutuyor zannettim bu arada geçen süre 3 saniye bile olmadıki ecrin dengesini sağlayamadıki sırt üstü düştü kafasını yere vurdu yer halıfleks olmasına rağmen güm diye ses geldi ecrinin sesi gitti 2 dk kadar nefesi kesildi öldüm öldüm dirildim beyin kanamasından korktuk Allahıma şükür sonradan kendine geldi güldü oynadı yürüdü yani herşey normale döndü ama ben bu gece nasıl uyuyacağım bilemiyorum umarım gece birşey olmaz Allahım esirgedi kızımı daha kötü birşey olmadı.inşallah sağ salim atlatırız bu geceyi

zeynepcim tatil sanada kızımın adaşı ecrinede iyi gelmiş sevindim canım . zeynepcim ecrin sehpalarla koltuklar arasında yürüyüp duruyor diğer odaları gezerken biraz tedirgin düşmekten korkuyor 10 adım atıyor hemen bana tutunmak istiyor zamanla tam olarak yürür inşallah. evet canım çok güzel görünüyor hep yürümek istiyor.

Bu akşam eşimle korkudan öldük nerdeyse eşim kanepeye uzanmıştı ecrin ona doğru yürüdü koltuktan tutunuyordu ben arkasındaydım eşim ben tutuyorum zannetmiş bende o tutuyor zannettim bu arada geçen süre 3 saniye bile olmadıki ecrin dengesini sağlayamadıki sırt üstü düştü kafasını yere vurdu yer halıfleks olmasına rağmen güm diye ses geldi ecrinin sesi gitti 2 dk kadar nefesi kesildi öldüm öldüm dirildim beyin kanamasından korktuk Allahıma şükür sonradan kendine geldi güldü oynadı yürüdü yani herşey normale döndü ama ben bu gece nasıl uyuyacağım bilemiyorum umarım gece birşey olmaz Allahım esirgedi kızımı daha kötü birşey olmadı.inşallah sağ salim atlatırız bu geceyi

canım bundan sonra çok dikkat etmek lazım şöyle bir ay kadar ama melekler koruyor diyorlar ya gerçekten öle ve her düştüğünde ayy ayy demeyin demişti bize doktoru

Back
X