2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

kızlar herkese merhaba umarım herkes iyidir hava bugün çok kötü resmen içim sıkıldı. şu yaz mevsimi gelse artık . biraz evi toparlıyorum ara ara yazarım ama topicte de kimse yok :((

çok güzel olmuştur eminim canım, Resmini görmek isterim varsa Arzucum,
sağolun kızlar fikirleriniz için,
hediyelik bişey düşünmemiştim aslında yapabilirim çok güzel olur
bebek şekeride yapamamıştım, ben ailem kaza geçirdikten 2 gün sonra doğum yaptım, hiç özendiğim gibi olmadı doğumum
ama Allahıma binlerce şükürler olsun sağlıklı bir evlat verdi bana
buzdolabı magnetini nerde yaptırdın?

çok güzel olmuştur eminim canım, Resmini görmek isterim varsa Arzucum,
sağolun kızlar fikirleriniz için,
hediyelik bişey düşünmemiştim aslında yapabilirim çok güzel olur
bebek şekeride yapamamıştım, ben ailem kaza geçirdikten 2 gün sonra doğum yaptım, hiç özendiğim gibi olmadı doğumum
ama Allahıma binlerce şükürler olsun sağlıklı bir evlat verdi bana
buzdolabı magnetini nerde yaptırdın?

canımresim yükleme sitesi açılmıyor sen bildiğin siteleri yazarsan oradan denerim yüklemeyi. buzdolabı magnetini ben yaptım çok kolay ve çok ucuz oluyor birde dışarda hem küçük boyutta yapıyorlar hemde enaz 1000 taneyaparız diyorlar. eğer magnet yapmak istersen yapılışını sana anlatırım. ayrıca geçmiş olsun ailen umarım iyidir canım.ayrıca özelden msn adresini yazarsan sana göndermem hem daha kolay olur hemde kısa sürer.

merhaba herkese............
sekerkızcandy canım doğum gününüz yaklaşıyor demek ne güzel ALLAH nice seneler nasip etsin.insan ilk yaş günü özel olsun istiyor.bizimde çokkkk güzeldi pastamızı kafkasdan yaptırdık kelebek şeklinde,tadıda süperdi(ayyy canım istedi)),yanında ben,annem,görümcem arkadaşım 14 çeşit yaptı.kalabalıkdık biraz ondan.
kelebekli üzerinde 1 olan içinde kızımın resmi olan davetiye yaptık eşimle onu bastırdık.gelenlere kelebk şeklinde pastalandden kutu aldım tüüle kaplayıp üzerine yazı yazdırdık onu verdik.
birde doğum günü olduğu bir gazete aldım saklamak için kızıma.balonlar süsler süsledik evimizi.yine pastalandda mum var çiçek şeklinde yakıyorsun kendinden açılıyor sonra içinden bir küçük fişekgibi birşey yanıyor dönerek şarkı çalıyor ondan almıştım çok hoş oldu.fiyatıda çok uygun 2.5tl idi.tavsiye ederim.
aklıma gelener bunlar yine ayrıtıda istersen yardımcı olurum canım.
arzucum haklısın bende yoruldum yazarken:):):)

Arzucum bende bilmiyorum resim ekleme sitelerini özelden mesaj yazarım canım
buzdolabı magnet yapmayı öğretirsen çok sevinirim a.s.
S-eker adını hatırlayamadım canım kusura bakma çok teşekkürler
iyi ki sormuşum size kızlar :)
bir sürü şey öğrendim

Arzucum geçmiş olsun demişsin sağol canım şimdi gördüm
ıyiler eşim ve ailem doğuma iki gün kala kaza yaptılar çok şükür kendilerinde bişey yok ama araba hurda oldu takla attılar, ben ağlamaktan normalden erken doğum yaptım
yanımda arkadaşlarımız birde görümcem vardı
ne eşim ne annem yoktu doğumda hastanedelerdi öyle zor geldiki
Allah kimseye yaşatmasın
annem hastaneden çıktığında bebek 15 günlük olmuştu zaten
çok şükür iyiler şimdi
sadece eşim ameliyat olduğu kolunun üstünde sürüklenmiş camların içinde
hala kolu ağrıyor çocuğu kucağına bile alsa bir daha bütün gün ağrı çekiyor
fizik tedaviye falan gidiyor inşallah oda geçicek

Arzucum bende bilmiyorum resim ekleme sitelerini özelden mesaj yazarım canım
buzdolabı magnet yapmayı öğretirsen çok sevinirim a.s.
S-eker adını hatırlayamadım canım kusura bakma çok teşekkürler
iyi ki sormuşum size kızlar :)
bir sürü şey öğrendim

emelcim nedemek tabiki anlatırım magnet yapımını. ilk fırsatta yapılışını sana msnde mail atarım aynı zamanda burdanda özeline msj yazarım sen merak etme canım

ıyiler eşim ve ailem doğuma iki gün kala kaza yaptılar çok şükür kendilerinde bişey yok ama araba hurda oldu takla attılar, ben ağlamaktan normalden erken doğum yaptım
Allah kimseye yaşatmasın
çok şükür iyiler şimdi

Ay kıyamam okurken içim çok kötü oldu Allaha şükür sevdiklerin yanında canlarına bişey olmamış Allahım onları sana bağışlamış ayrıca Allah senıde bebeğinide korumuş o üzüntüyle sana yada bebeğinede birşey olabilirdi.giden araba olsun sizlerin canı sağolsunda Allahım herkesi esirgesin kimseye yaşatmasın inşallah:nazar::nazar::nazar: . Neyse zor günler geride kalmış artık güzel günler var önünde hemde en önemlisi 22 mayıssssssss :teytey::teytey::teytey: Emelcim sen otur neler yapacağını düşün çünkü planları uygularken zaman yetmicekmiş gibi geliyor insana bu yüzden sen plan aşamasını aradan cıkar canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim canım,
Allah hepimizi evlatlarımızı kazadan beladan korusun
ogün eşim annemleri eve götürüyordu bende gelicem demiştim eşime o götürmedi doğum yakın sarsılırsın dedi
tam sarsıldık Allah beterinden korusun
gitseydim belkide neyse düşünmeyim daha fazla

bu haftayı planlamaya ayırdım :)
yazarım size neler yapıcağımı
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum
oğluşuma kavuşma vakti :)

slm kızlar bende 2009 kasım annesiyim tuğkan adında bir oğluşum var yıldırımda oturuyorum hepinize güsel paylaşımlar diliyorum

selam kızlar burası ne kadar hareketlenmişp ne kadar güzel olmuş ben pek fırsat bulamıyorum benim cadıdan ama siz baya kaynaşmışsınız daha sık katılmaya çalışıcam ayrıca face bi gurup oluşturmak geldi aklıma bursalı annişler diye ordan birbirimizin resimlerinide görürüz

İyiler eşim ve ailem doğuma iki gün kala kaza yaptılar çok şükür kendilerinde bişey yok ama araba hurda oldu takla attılar, ben ağlamaktan normalden erken doğum yaptım
Allah kimseye yaşatmasın
çok şükür iyiler şimdi

canım ismim zeynep.çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama çoook şükür hepiniz iyiymişsiniz.eşinin koluda tez zamanda düzelir inş.Allah beterinden korusun canım
eminim oğlunun doğum günü çook güzel olacak ailenle birlikte

Nagihan sağol canım düşünmen yeter,
Biz senle daha öncede tanışabiliriz komşu sayılırız, hafta sonu hava güzel olursa bebişleri gezdirelim istersen parkta ne dersin
Sedacım çok sağol fikirler için , kar spreyi nasıl canım merak ettim şimdi bir araştırayım
pastayı bende 1 şeklinde istiyorum, dayımız yaptırcak hediye :)

cnm çok ii fikir ama bu haftasonu annemler geliyo 15 gün kadar bendeler onları uğurlayayım öyle plan yapalım olur mu

tamam canım bulamassam sorarım çok sağol
biz mum üflerken birinin sıkması lazım spreyi değilmi :)
birde 1 yazılı balonlardan alıcam bütün evi doldurcam
22 mayıs doğumgünümüz bekleriz teyzoşlar :)[/QUOTE

bize özel yaparsan gelirik opuyorumnanaktan

slm kızlar bende 2009 kasım annesiyim tuğkan adında bir oğluşum var yıldırımda oturuyorum hepinize güsel paylaşımlar diliyorum
hoşgeldin aramıza canım isminide yazarmısın?

selam kızlar burası ne kadar hareketlenmişp ne kadar güzel olmuş ben pek fırsat bulamıyorum benim cadıdan ama siz baya kaynaşmışsınız daha sık katılmaya çalışıcam ayrıca face bi gurup oluşturmak geldi aklıma bursalı annişler diye ordan birbirimizin resimlerinide görürüz

mine ben faceden çıkalı aylar oldu oyüzden burdan yazışırız.sende fırsat buldukça sohbetlere katılmaya çalış canım

merhaba arkadaşlar bugün dr gittik duru için kulak burun boğaz için durunun burnu tıkanıktı şikayetlerimiz arttı götürelim dedik meğer geniz eti varmış ve en kısa zamanda ameliyat dedi çok üzgünüm ya gerçi 15 dakikalık basit bi ameliyat dedi ama ne olursa olsun korktum vucudumda terlemedik yerim kalmadı anne olmak zormuş yarın doruk hastanesine gidicez tek bi doktorla kalmayalım dedik

Hoşgeldin canım, maşallah oğluşunada
oğlan anneleri çoğalıyoruz :)

kızlar gurubu kurdum hadi orayada gelin bursalı annişler ismi
İyi olmuş canım, katılırım bende

canım ismim zeynep.çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama çoook şükür hepiniz iyiymişsiniz.eşinin koluda tez zamanda düzelir inş.Allah beterinden korusun canım
eminim oğlunun doğum günü çook güzel olacak ailenle birlikte
Sağol Zeynepçim opuyorumnanaktan

cnm çok ii fikir ama bu haftasonu annemler geliyo 15 gün kadar bendeler onları uğurlayayım öyle plan yapalım olur mu

tamam canım bulamassam sorarım çok sağol
biz mum üflerken birinin sıkması lazım spreyi değilmi :)
birde 1 yazılı balonlardan alıcam bütün evi doldurcam
22 mayıs doğumgünümüz bekleriz teyzoşlar :)[/QUOTE

bize özel yaparsan gelirik opuyorumnanaktan
Tamam canım, ananeniz gidince görüşürüz
Yapmammı kız özel yaparım size, iki doğumgünü kutlarız

merhaba arkadaşlar bugün dr gittik duru için kulak burun boğaz için durunun burnu tıkanıktı şikayetlerimiz arttı götürelim dedik meğer geniz eti varmış ve en kısa zamanda ameliyat dedi çok üzgünüm ya gerçi 15 dakikalık basit bi ameliyat dedi ama ne olursa olsun korktum vucudumda terlemedik yerim kalmadı anne olmak zormuş yarın doruk hastanesine gidicez tek bi doktorla kalmayalım dedik

Çok geçmiş olsun canım, başka doktorlarada sor tabi,
bende çok basit diye duydum üzülme,
rahatlıcak işte yavrucuk rahat nefes alcak inşallah
Allah şifalar versin

günaydın kızlar
hava kapalı birsürü işim var ama benim cnm hiçbirşey istemiyo
kocişim beni kullansın diye otomatik vites araba aldı ehliyetimde var trafiğe çıkmaya cesaretim yok
bir şekilde çıkmam lazım kendimi nasıl cesaretlendirsem CADIARZU

kızlar meraba.sohbetler ilerlemiş negüzel.bende okuyorum ama pek yazamıyoum.oğluş uyanık olunca hep kucakta yada yanında istiyo.fırsatım olmuyo.havalarda çok bozuk ya hiçbişey yapmak gelmiyo içimden.dışarıda çıkamıyoruz.kimsemde yok burda yapayalnız oturuyorum.bebişlerle nasıl vakit geçiriyosunuz kızlar.gerçi benim oğluşum çok küçük daha oyun falan oynayamıyoruz.sürekli kucakta olunca vakit hiç geçmiyo :) öpüyrum hepinizi...

Back
X