2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

emelcim inşaallaah cnm ne güzel olur buralara gelseniz inş birgün oda olur
evet hülyacım gerçekten büyüyorlar küçük sıpalar insan şaşırıp kalıyor.bizimkide bu ara sıkıldım diyor birde ödüm patladı benim diyor:):) duymuş bizlerden takıldı ona.cnm ya senn k.valide de yania ayıp etmiş iş bekler elbette belki ters anınamı denk geldi ne bileyim bizimde bu herşeyi iyi tarafından görmeye çalışma huyumuz yokmu...sen sinirlenme diyeceğima ama mümkün değil elbette vallahi nereye götüreceksin cnm benim yapabileciğim birşey olursa gelmeye çalışırım çocukla zor çünkü
arzucum cnm kuzum çooooooook mutlu olsun inş.herşey onlar için .ben olsam bende mutlu olurdum ohhh hediyeler pastalar birde caliolu ohhhhhhh.arzuuuuuu benim doğum günümüde yapsanaaaa:27:

zeynepcim düşünmen yeterlı canım
hamza kutay ı emzırdığım için bırakamıyorum . o yüzden yanımda olsun istedim ama temizlık yapıyormuş:)
her syı ıyı tarafından bakmaya çalışıyorum canım ben pek fazla bır sey ıstemem kayınvalıdemlerden ıstediğim zaman da böyle bahaneler bulmuyorlar mı benım canımı sıkan o
aman..........
arzu bana da doğum gunu yapppppppppppppppppppp

zeynep ne güzel olurdu sen ben arzu emel nagiş bir apartmanda otursak ay hayalı bıle güzel
hepinizi kucaklıyorum

ammann hülya takma be ne zaman işe yarayacak olsalar işleri olur :33:bırak geçerken bana ben bakayım :32:
arzuuuu banada doğum günü yap :46::46:
emel sanada bana da Allah bir ev nasip etsin inş hemde bursanın en güzel yerinden ee dublex falan olursa makbuldür :7:
zeyneppp sen nasılsın kızın nasıl :emir_bebek:
bizim evi görseniz heryer heryerde annemler bizde haftasonu kardeşim gelecek nisan8-10gibide gelin hanım gelecek gelinlik falan bakıcaz ay kızlar bu bizim gelin çok iyi hoş ama ne istediğini bilmiyo ille ablasıda olacak yanında ablasıda öyle fenaki kendi kocasına yaptıramadıklarının acısını bizden çıkarıyo Soruyorum size istanbulda oturacak olsanız mobilyayı ankaran alalım diye tuttururmusunuz benim kardeşim herşeye ikimiz bakalım diyo oda ben karar veremem ablam vs gelsin diyo normalde erkek anamda danamda gelsin der bizde tam tersi :1:yanlız ablasıyla işimiz çok zor bende sağdıç annesiyim düğünde ablayla kavga etmezsem iyidir ben acık sabırsızımdır bide annemlerin herşeye okey demesine sinir oluyorum ya azıcık kurallarınızı koyun yokk olmaz bide annem sürekli elimizde ne varsa senin düğünde harcadık bunuda yabilseydik falan diyo çok cnm sıkılıyo elimden geldiğince herşeyi yapıyorum yemenileri havluları vs herşeyini aldım kuaförden yer ayırttım parasını falan vericem düğünde bahşişler gelinin takısı nerden baksanız 5-6 milyarda ben harcıyorum ama ne kardeşim ne gelin bir saol bile demezler ben öyle diyincede annem bozuluyo aman sus onlarda böyle işte falan diye savunmaya geçiyo :63:

bu arada şunlarıda yazayımda sevgili arkadaşlarım bana kötü görümce demesinler:1:
kardeşim üstteğmen eşide öğretmen geçen yıl kardeşim bmw aldı 20bin lirasını babam kredi çekti babam ödüyo kardeşim hep arkasında babam var diye her konuda çok rahat harcama yapıyo ama söz konusu kendi ailesi olunca para yok nikah şekerlerine kadar yaptırdım daha ne yapayım bende diyorumki ben düğün borçlarımı eşimle ödedim onlarda en azından mobilyalarını kendileri ödesin eee bana nasıl yapıcaz diye ağlanıyolar iş icraate gelince kardeşimde ailemde karşı tarafın bir dediğini iki etmiyo bunaldım artık eşimde sağ olsun elinden gelenin fazlasını yapıyo geçen gün o kadar bunaldım ki ağladım eşimde ne senin ailene nede benim aileme karşı hiçbişey yapmak zorunda değilsin şu saatten sonra senin sorumlu olduğun tek kişi oğlun dedi haklıda nasıl davranayım şaşırdım yaaa:43:aslında ufak tefek şeyler belki ama ben üzülüyorum özünde kardeşimde ailemde gelinizde çok iyi insanlar acaba ben mi hassas davranıp yanlış anlıyorum bir yol gösterin

canlarım sağolun inşallah bizimde bir evimiz olur,
aynı apartman harika olurdu gerçektende ama kocişler bulamazdı bizi birbirimizden gelmezdik :)
arzu bizede doğumgünü yap :))
çok sevindim bu arada herşeyin güzel geçmesine, ecrin kuzumuda öp benim yerime
hülyacım bu kayınvalideleri takmıyacaksın başka çare yok, bende sinirliyim bu aralar ama düşünmemeye çalışıyorum, sütünü sağıp bırak istersen bende bakarım, bende süt sağma makinesi var, ihtiyacın olursa
zeynepçim sizde iyisinizdir inşallah, doğumgünü sırası size geliyor :)
nagişim, bence sen biraz fazla yapmışsın, okadar şeyden sonra yatıp kalkıp dua etmeleri lazım, birazda onlara borç bırakın, sıkıntı çekmeden kıymet bilinmiyor, bizde hep kendimiz ödedik
sana asla kötü görümce diyemezler bence merak etme
paşaları ve prensesleri öptüm kızlar
kendinize iyi bakın:3:

kendinize iyi bakın

canlarım oğlumu hiç bir problemı yokmuş o kadar rahatladım kı doktor fazladan kalbınde kas olduğunu ondan dolayı üfürüm olduğunu soyledı
ne kadar ıyı bakmışım oğluma bak kalbi bile kaslı:)))))))
emelcim sağol canım ben aklımda olsun bır yere gıdeceğim zaman sana bırakırım sen de kafayı yersın ben glene kadar :)))))))
nagişim sen çok fazla kafana takmışsın canım bence sen çok ıyı bır görümce olursun
ay borçsuz evlenmek nasıl bır sey acaba ...
canım annenın son tekne kazıntısı mı?kardeşın eğerkı oyleyse küçük zaten başkada yok dıye herşeylerı mukemmel olsun istıyorlardır

hülyacım çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun :nazar::nazar:
bu arada tşk ederim kızlar çok uzun yazmıştım ama o kadar doluyum ki yazayım rahatlayayım dedim

sağol emelcim
mısafırım vardı canım şimdi gittiler ama acayip başım ağrıyor:(
çocuklar çok ıyı kayra nasıl bakalım

slm kızlar umarım herkes iyidir geçmişi pek okuyadım kusurabakmayın.malum temizlik hazırlık sabahtan beri yeni oturdum oda sınav sorusu hazırlamaya sizede bakayım dedim.yoğunuz yani
nagihancım cnm haklısın insanın bu tarz şeylere canı sıkılır elbette çünkü sen zamanındasıkınntısını çekmişsin ama işte bazen çözümsüz kalıyor böyle şeyler.Allah sana eşine çocuğa ailene sağlık versin inş zamanla unutulmasada köreliyor bazışeylerı
hülyacım cnm çok sevindim paşamın birşeyinin çıkmamasına.Allah beterinden korusun inş özledim onlarıııııııııııııı:):):)
emelcim az kaldı doğumgünümüze inş pazar günü ama biz cumartesi yapacağız inş annemler geleceği için inş pazar dönüş zor olur diye.sağlıkla güzellikle atlatırız inş.öp paşamı cnmm...
arzu bugün ecrini aşıya götürdü görüştük yoğunluğu devam ediyor ecrin kuzum kıyamam inş ateş olmazzz
öpüyorum hepiniziiii canlarımmmmmmm

merhaba kızlar,
hülyacım iyiyiz bizde sağol canım,
zeynepçim kolay gelsin canım, ecrin prensesimiz iyiki doğmuş doğumgünü kutlu olsun
diğer ecrinimizde inşallah ateşsiz atlatır
nagiş, arzu sizde iyisinizdir inşallah
bizimde arkadaşlar gelcekti bu akşam yemeğe, ama gelmediler haberde vermediler arıyoruz telefonlarıda açılmıyor, onca yemek yaptım temizlik yaptım emeğime acıyorum bir yandan ,bir yandanda başlarına birşey gelmemiştir inşallah
neyse kafanızı şişirdim
öptüm hepinizi iyigeceler

zeynepcim prenses ecrının doğum gunu kutlu olsun canım aradım ama telefonun kapalıydı bırazdan tekrar ararım.
doğum gününuz inşallah çok güzel geçmiştir

merhaba kızlar nasılsınız?
zeynepçim inşallah çok güzel geçmiştir doğumgünü, bizde haftasonu bebek görmeye gittik telaştan unutmuşum canım aramayı kusura bakma
bu arada hülyaya ne zaman gidiyoruz bebek görmeye????
havalar iyi gidiyor, cumartesiye ne dersiniz kızlar?

kızlar uzun bir süredir sizlere yazamadım doğumgünü telaşı, misafir sonrası temizlik ütü derken çok yoğundum birde ecrin hanımla ilgilenince nete yazmaya fırsatım olmadı. umarım herkes iyidir. kızlar geçen hafta cuma günü evde canım sıkıldı kentmeydanı tarafına gitmiştim ordanda hülyaya uğradım maşallah kutay çok büyümüş tip olarak eyüple alakası yok :)) yakışıklılardan biri esmer diğeri ise bembeyaz , kutay sarışın olacak galiba .kutayı bir görseniz yatmayı sevmiyor al kucağına gezdir beni diyor :)) maşallah paşaya.

emelcim bu hafta için söz vermeyeyım çünkü kesin olmamakla beraber bir planım var.eğer siz giderseniz uğramaya çalışırım.

zeynepcim sende hayırlısıyla doğumgünü telaşını atlattın şimdi iş güç yoğunsundur :)) telefonla konuştuk ama ecrin kuzumun yeni yaşı hayırlı olsun hep mutlu olsun canım

nagihancım geçenlerde seni rüyamda görmüştüm hatta arayacaktım ama araya birşey girdi arayamadım. hayırolsun sabah niyetine diyeyim :)) senınle evlerimiz karşılıklıymış balkon kapıları açık olduğundan sesin duyuluyormuş. önce eymenin ağlama sesi sonrada senin ağlama sesini duyuyorum ama hıçkırıklarla ağlıyorsun bende balkonda diz çöküp ay neden ağlıyor bir derdimi var gidip sorsam ayıp olurmu diye düşünüyorum oa ra uyandım devamını hatırlamıyorum. hoş rüyaların tersi çıkar derler gülersin inşallah. benim rüyamdan sonraki günde sen foruma yazmışsın belkide sıkıntılı olduğundan hissettim. neyse hiçbirşeyi kafana takma canım

merhaba kızlar, nasılsınız?
hülyaya gidilmeyecek yarın galiba kimse birşey dememiş, bana yakın aslında ama hep beraber görüşelim istemiştim
Arzucum kolay gelsin canım, atlattınız telaşı sıra bize geliyor

slm kızlar doğum günü temizlik okul derken anca yazma fırsatı buldum.umaraım herkes iyidir.

merhaba kızlar,
hülyacım iyiyiz bizde sağol canım,
zeynepçim kolay gelsin canım, ecrin prensesimiz iyiki doğmuş doğumgünü kutlu olsun
diğer ecrinimizde inşallah ateşsiz atlatır
nagiş, arzu sizde iyisinizdir inşallah
bizimde arkadaşlar gelcekti bu akşam yemeğe, ama gelmediler haberde vermediler arıyoruz telefonlarıda açılmıyor, onca yemek yaptım temizlik yaptım emeğime acıyorum bir yandan ,bir yandanda başlarına birşey gelmemiştir inşallah
neyse kafanızı şişirdim
öptüm hepinizi iyigeceler
teşekkür ederim emelcim çok şükür çok güzel geçti doğum günümüz gerçekten çok yoruluoy insan ama kuzumun mutlu olduğunu görünce herşeye değdi.Allah yavrularımıza sağlıkla uzun ömür versin inş.evet cnm artık hülyaya gitmemiz lazım çoook geç kaldık ama denk gelmedi bir türlü haftasonu annemler var cnm kısmetse inş en yakın zamanda gidelim.kayra iyimi cnm?
zeynepcim prenses ecrının doğum gunu kutlu olsun canım aradım ama telefonun kapalıydı bırazdan tekrar ararım.
doğum gününuz inşallah çok güzel geçmiştir
hülyacım cnm çok teşekkür ederim cnm evet herşey çok güzeldi.turkcel hattımı pek kullanmadığım için şarjım bitiyor bakmayıda unutuyorum.kuzucukların büyümüş aldım arzudan haberleri yirim onlarııı Allah yavrularımızı başımızdan eksik etmesin inş
arzucum seninde bitmiyor yorgunluğun evin işi hiç bitmiyor zaten birde böyle telaşlar olunca üzstüne tuz biber oluyor.ecrine soruyorum bugün ecrin kimin annecim diye cvp olarak genelde annenin yada babanın der ama nedese beğenirsin "ecrin arzunun kızı dedi":) kendinden başka ecrin old. anlamış artık
öpüyoruz hepinizi

zeynepcim yerim ben ecrini, demek arzunun kızı :)) çok güldüm ya ...bizim ecrinde sizinki gibi kendinden başka bir ecrin olduğunun farkında :)) maşallah hepsine

kızlar merhaba,
zeynepçim iyiyiz bizde sağol, kayrada iyi , uyuyor şimdi arzucum bizim doğumgünü 22 mayıs daha var baya, ama şimdiden iyiki doğdun yusuf kayra şarkısını söylüyor :)
ecrin prenseslerimi yerim ben, ikiside çok tatlı maşallah
hülyayada iyi bir havada gideriz yine yağmurlu zaten
hepiniz iyisinizdir inşallah
görüşürüz öptüm

Back
X