2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

merhaba kızlar,
eyüp asaf nasıl acaba iyileştimi arıcaktım ama yorgunsun belki uyursun çocuklar uyurken diye aramadım neyse yarın ararım
zeynepçim ecrin kuzumada geçmiş olsun, gerçekten tam hastalık havası
arzucum benim yaramazım bu saatlerde anca uyuyo ,çok düzensiz uykularımız :(
iyigeceler hepinize

günaydın kızlar
hülyacım çok geçmiş olsun inş hemen iyileşir zeynepcim sizede acil şifalar
herkes iyidir inş öpüyorum herkesi

emelcim ben burdayım canım :)) evet kızlar nerdesiniz kimse topiğe girmemiş .emelcim kayranın uyku sorunu ne durumda canım düzene girdimi?
hülyacım eyüp nasıl inşallah iyileşmiştir.
zeynepcim ecrin nasıl inşallah oda iyileşmiştir.
nagigancım sen nasılsın nezamandır topiğe yazmıyorsun eymen nasıl inşallah oda iyidir.
kızlar geçen hafta ecrinim ishal oldu su gibiydi biraz tedirgin oldum Allahtan ateş yoktu diş ağrımız yoktu ama ben dişten şüphelendim. Allaha şükür geçti. ama 1 haftadır ecrin çok nazlı hep ağlamaklı herşeye ağlar oldu kısa sürüyor ama yinede huyu değişiyor gibi ... galiba şu 2 yaş sendromu zor geçecek :) inşallah bu dönemi çabuk atlatırız.

kızlar yaz geliyor yazlıkları giyinmeye başlayacağız ve göbekler yağlar fora:60::60::60:
ben pazartesi diyete başladım şuan çok iyi gidiyor bugün 6. günüm yarım kilo vermişim :nazar: kilo az verdim gibi gözüküyor ama göbeğim düzleşmeye başladı :1: günde 2 öğün special k yiyorum günde 3-4 öğünde kişisel yağ eritme kürü var onu sıcak içiyorum anlayacağınız yaza formda gireceğim inşallah . hadi kızlar diyete sizde başlayın beraber zayıflayalım :64::64::64:

emelcim biz iyiyiz
galiba küçük adamım hasta oluyor
bugun 37.00 derece ateşi vardı
şimdilık ilaç falan vermedım bakalım yükselırse ilaç verip yarın da doktorun yolunu tutarız artık
bugün eşimin arkadaşına bebek gormeye gıttık o mınık bebeği görünce evet dedım ya benım mınık oğlum da buyumuş

zeynepcim inşallah ecrın de ıyıleşmiştir canım

emel şu telefonu yanından ayırma artık

arzucum zayıflamak mı dedın sen bakayım

slm kızlar umarım herkes iyidir
biz pazartesiden beri her gece ateşliyiz grip soğuk algınlığı,gözleri kıpkırmızı oldu kuzumun çabaklandı açamadı.iştah hepden gitti antibiyotiğe başladık 3 gündür dün gecede hala ateşliydi ama çok şükür bugün öğlen daha iyiydi.bir gün ben bir günde eşim işe gidemedi ateşlenirse Allah korusun dr.a gidelim diye.bir haftadır uykumuz hiiiiiiç yok.inş artık ateşlenmeyiz.Rabbim yavrularımızı korusun inş. gerçekten çok ama çok zor.
arzucum görmeyende seni kilolu sanacak ikimizde aynı kiloyuz canımbenim sen her halinle güzelsin
hülyacım kıymam kuzuma hasta olmasınlar onlar ya hiç insanın tadı tuzu kalmıyor.
emelcim cnm uykularınız düzene girdimi?
nagihancım cnm eymen nasıl?
hepinize sağlıklı günler diliyorummmm:61:

merhaba kızlar,
benim paşam uyudu savaş alanına dönen evi toparladım anca oturdum
zeynepçim çok geçmiş olsun ecrine, çok nazlı maviş prensesimiz, inşallah çabucak iyileşir
arzucum ecrin kuzumada geçmiş olsun ishal çok zor , bu arada benimde zayıflamam lazım artık ben elma sirkesi bal ılık su 2-3 karanfil , sabahları bunu içiyorum baya etki ediyor zayıflamaya başladım az biraz hiç diyette yapmıyorum yani biraz dikkat etsem yediklerime belkide işe yarıcak

kayranın baya düzene girdi sayılır, bir kaç akşamdır 10 da uyuyordu sabah 7-8 gibi kalkıyordu ama dün annemde kaldım orada şımarırken dayısıyla uyumadı öğlen eve gelince uyudu gece uykusuda gecikti bu yüzden 12:30 da uyudu yine razıyım ben olsun sabaha kadar oturmuyoruz bayadır çok şükür :nazar:

hülyacım hamza kutayada geçmiş olsun
noldu bu kuzulara hepsi hasta olmuş . Allahım acil şifalar versin çabucak iyileşsinler inşallah

ben kaçtım kızlar iyigeceler

slm canlarım çok yoğun günler yaşıyorum
haftasonu kardeşim ve eşi vardı mobilya-gelinlik vs bakma koşuşturmacası vardı
oğlum ishal azıcıkta ateşi var inş diştendir :25:
hülyacım ve zeynepcim çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsinler
emell hergün sabah akşam senin evin önünden geçiyorum bir akşam bascam ziline
arzuuuu sana katılıyorum cnm 1 aydır diyetteyim sabah akşam yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum 1,5 kg gitti ama daha sıkı yapmalıyım

nagişim sen süper görümce oldun maşallah deyim sana, gelin hanım iyi bilir kıymetini inşallah
gel canım beklerim biraz dinlenmiş olursun

emelcim biz iyiyiz
galiba küçük adamım hasta oluyor
bugun 37.00 derece ateşi vardı
şimdilık ilaç falan vermedım bakalım yükselırse ilaç verip yarın da doktorun yolunu tutarız artık
bugün eşimin arkadaşına bebek gormeye gıttık o mınık bebeği görünce evet dedım ya benım mınık oğlum da buyumuş

zeynepcim inşallah ecrın de ıyıleşmiştir canım

emel şu telefonu yanından ayırma artık

arzucum zayıflamak mı dedın sen bakayım

hülyacım geçmiş olsun umarım kutay iyileşmiştir canım. zayıflama teklifimin senin için geçerli değil tatlım,sen emziriyorsun hemde 2 paşanın peşinde koşturuyorsun sende kilo kalmaz :)

slm kızlar umarım herkes iyidir
biz pazartesiden beri her gece ateşliyiz grip soğuk algınlığı,gözleri kıpkırmızı oldu kuzumun çabaklandı açamadı.iştah hepden gitti antibiyotiğe başladık 3 gündür dün gecede hala ateşliydi ama çok şükür bugün öğlen daha iyiydi.bir gün ben bir günde eşim işe gidemedi ateşlenirse Allah korusun dr.a gidelim diye.bir haftadır uykumuz hiiiiiiç yok.inş artık ateşlenmeyiz.Rabbim yavrularımızı korusun inş. gerçekten çok ama çok zor.
arzucum görmeyende seni kilolu sanacak ikimizde aynı kiloyuz canımbenim sen her halinle güzelsin
hülyacım kıymam kuzuma hasta olmasınlar onlar ya hiç insanın tadı tuzu kalmıyor.
emelcim cnm uykularınız düzene girdimi?
nagihancım cnm eymen nasıl?
hepinize sağlıklı günler diliyorummmm:61:
zeynepcim ecrine tekrar geçmiş olsun busene çok hasta oldu kuzun, Allaha şükür şimdi daha iyi. Allahım hepimizin evlatlarını korusun hastalıktan uzak tutsun (amin)
canım aynı kilodayız ama sende boy var ve zayıf duruyorsun. sezeryandan kalan mirasımı eritmem lazım :)) yaz geliyor bel karın bölgesi incelmesi lazım bu ara çok takıyorum buna :43: hayırlısıyla kurtulacağım inşallah :74::74::74:

merhaba kızlar,
benim paşam uyudu savaş alanına dönen evi toparladım anca oturdum
zeynepçim çok geçmiş olsun ecrine, çok nazlı maviş prensesimiz, inşallah çabucak iyileşir
arzucum ecrin kuzumada geçmiş olsun ishal çok zor , bu arada benimde zayıflamam lazım artık ben elma sirkesi bal ılık su 2-3 karanfil , sabahları bunu içiyorum baya etki ediyor zayıflamaya başladım az biraz hiç diyette yapmıyorum yani biraz dikkat etsem yediklerime belkide işe yarıcak

kayranın baya düzene girdi sayılır, bir kaç akşamdır 10 da uyuyordu sabah 7-8 gibi kalkıyordu ama dün annemde kaldım orada şımarırken dayısıyla uyumadı öğlen eve gelince uyudu gece uykusuda gecikti bu yüzden 12:30 da uyudu yine razıyım ben olsun sabaha kadar oturmuyoruz bayadır çok şükür :nazar:

hülyacım hamza kutayada geçmiş olsun
noldu bu kuzulara hepsi hasta olmuş . Allahım acil şifalar versin çabucak iyileşsinler inşallah

ben kaçtım kızlar iyigeceler

emelcim ben sirkeyi hiç sevmiyorum sen nasıl içiyorsun? içebileceğimi hiç sanmıyorum ama karışımı anlatsana yinede bir deneyeyim. ecrinde buaralar hiç uyumak istemiyor uyutmaya götürmek bile çok zor beni uyutma anneciğim diye ağlıyor kuzum. kızım bak uyursan büyürsün diyorum oda bana büyümecem büyümecem diyo :1::1::1: bir alem bunlar ya... inşallah kayranında uykusu düzene girer canım

slm canlarım çok yoğun günler yaşıyorum
haftasonu kardeşim ve eşi vardı mobilya-gelinlik vs bakma koşuşturmacası vardı
oğlum ishal azıcıkta ateşi var inş diştendir :25:
hülyacım ve zeynepcim çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsinler
emell hergün sabah akşam senin evin önünden geçiyorum bir akşam bascam ziline
arzuuuu sana katılıyorum cnm 1 aydır diyetteyim sabah akşam yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum 1,5 kg gitti ama daha sıkı yapmalıyım

nagihancım kolay gelsin düğün telaşı güzel olduğu kadarda yorucudur. inşallah herşey istediğiniz gibi olur. eymenede geçmiş olsun inşallah kolay çıkarır dişlerini. maşallah:nazar: 1,5 kilo gitmiş darısı bana :)) bende 700 gr vermişim:nazar: inşallah çabucak kurtuluruz şu yağlardan :1::1::1:

kızlar cumartesi Ankaraya gidiyorum kuzenimin kızının doğum günü var. gitmişken 1 hafta kalıcam
annemleri çok özledim gidip hasret gidereyim :) orda nete girme imkanım pek olmuyor eğer foruma girersem size yazarım. hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
slm kızlar hepinizi tek tek cevap yazmak istiyorum ama ecrin şuanda bilgisayarın tepesinde hiççç ama hiç fırsat vermiyor.uyumadan kolay kolay açamıyorum.hepinize çok teşekkür ederiz çok şükür iyiyiz kuzum iyileşti Allah hastalık vermesin inş kimseye.
nagihancım kolay gelsn cnm güzel ve telaşlı işler .Allah yardımcınız olsun
emelcim bu kuzular bizleri çok yoruyorlar ama bir gülüşleri herşeye değer hasta olmasınlarda
hülyacım çok geçmiş olsun cnm abisinden geçmişdir belkide tez zamanda iyileşsin inş yavrum
arzucum cnm sen bu azimle epey inceleceksin vallahi sana bakarak bendemi başlasam ne yapsam bende sezeryanlıyım benimde göbiş var ona bakarsan kuzum.ama ben açlığa dayanamam yaa diyetina dı bile stres yapıyor bana:):):) ecrinde aynen öyle uyumak çok zorlaşıyor gerçekten inatçılıklarıda arttı.Allah yardımcımız olsun.bizide büyütüyor bu kuzucuklar oohhh cnm git tabi anneciğini babacığını görr süper bizim içinde tadını çıkar canımmmm

merhaba kızlar, nasılsınız?
bizde bugün gezdik oğlumla hiç uyumadı bütün gün biraz önce sızdı resmen inşallah sabaha kadar uyur
arzucum iyi yolculuklar ,kazasız belasız gelin inşallah
zeynepçim sen manken gibisin maşallah diyete ihtiyacın yokki
öptüm sizi ve kuzularınızı çok yoruldum bende yazamıyorum

günaydın
biz pek iyi değiliz 33 gündür hastanelerdeyiz eymen hasta kusma ishal eridi yavrum :43:dün bahara yatırdık damar bulamdılar serum bağlanacaktı damar bulamayınca geri çıktık ne yiyo ne içiyo :43:inş iyileşecek öpüyorum herkesi

emelcim biz çok ıyıyız çok şükür san ada kızlardan bılgı aktarayım :)
zeynep canım arkadaşım 23 nisan da üşümüş hasta evde yatıyor
arzu canım arkadaşım anneciğinin yanında daha gelmemiş ama onlarda da ecrın hasta buruncuğu akıyormuş prensesın arzuda pek sağlam sayılmaz

nagihancım canım arkadaşım eymen çok hastaymış kıyamam ben sızlere

hepinize çok geçmiş olsun

nagihancım çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin küçük paşama
zeynepçim arzucum sizlerede geçmiş olsun
hülyacım sağol canım öptüm sizide

selam mıllet neredesınız
çocuklar buyudukce paylaşım azalıyor galıba
arzucum geldın mı ?
zeynep ıyıleştın mı acaba ?
nagıhan eymen nasıl oldu ?
emelcım kayra nasıl maşallah bu sene doğru düzgün hasta olmadan atlattınız kışı

buları yaıyorum ama kımse cevap yazmayacak bılıyorum en ıyısı ben halınız sormak ıçin arayayım sızlerı

slm kızlar eymen iyi çok şükürler olsun hülyacım emelcim aradığınız için tekrar teşekkür ediyorum :16:
yarın babamız 3 günlüğüne ağvaya gidiyor bizde eymenle 1050 konutlarda eşimin amcası var onlara kalmaya gidiyoruz ayy banada tatil olacak valla hem orda eymen içinde gezip dolaşacak oynayacak park çok :))hemde amcanın hanımıda kızda çok kafa dengi hoş kaygana ve görümcek azıcık kıskannçlık tribine girdi ama yapacak bişeyim yok sevgili eşim izin verdikten sonra kimseyi takamıcam :66:
sizler nasılsınız bebişler nasıl arzu dönmedinmi ankaradan zeynep sen nasılsın cnm

kızlar merhaba pazar günü döndük ama nete girip size yazamadım. ecrindede bendede öksürük vardı birde burun akıntısı. Allaha şükür hasta değiliz öksürüğümüzde azaldı, şurup kullanıyoruz. umarım hastalanmadan atlatırız. çok güzel 1 hafta geçirdik ecrin eve dönünce boşluğa düştü hep beni yanında istiyor :) Ankarada kalbalığa alışmıştı eve gelince edi ile büdü gibi başbaşa kaldık :))

nagihancım eymene çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz canım.
emelcim aradığın için tekrar teşekkürler canım aman dikkat edin sizlerde hasta olmayın.
hülyacım sanada teşekkür ederim aradığın için. gelince temizlik telaşı falan derken arayamadım sizleri.
zeynepcim sende yoğunsun galiba sende nete girmemişsin.
hülyacım dediğin gibi çocuklar büyüdükçe nete girip sohbet etme şansımız azalıyor. kızlar hepinizi öpüyorum

merhaba kızlar nasılsınız?
kızlar aradık ama kayra başımda zır zır konuşturmadı pek kusura bakmayın
nagişim iyi eğlenceler canım bencede takma kimseyi
arzucum hülyacım zeynepçim öptüm sizleride
iyigeceler

Back
X