2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

selam kızlar özledik sizleriiiiiiii
biz çok şükür iyileştik hafif öksürük oluyor geniz akıntısından ama buna şükür.Rabbim hastalık vermsin inş kimseye bizede
nagihancım çokk geçmiş olsun cnm nete giremedim hiççç günlerce haberim olmadı kıyamam kuzuma Allah tekrar yaşatmasın cnm
hülyacım cnm saol cnm aradığın için paşalar nasıllar?artık abi oldu artık hamza kutayda ?abisi ile arası nasıl?evet cnm kuzular büyüdükçe yazmakda zorlaşıyor gerçekten .
emelcim cnm kayra iyidir inş cnm.
arzucum inş hafif atlacaksınız cnm.
kızlar sizedemi alsak bu öğretmen hatlarından arzu ile bu bakımdann telefonla daha sık görüşüyoruz:) forum hattı kuralım bizde:):):)
öpüyoruz hepinizi anneler.anneler günüde geliyor bakalım acaba süprizler olacakmı bakalım.????:52::52::52:

dışarıda yağmur yağıyor:(kapandık içerıye yıne offfff
hepiniz yavaş yavaş ıyıleşmişsiniz ne güzel
zeynepcim artık iki afacanım var ?
ama herşeye değer onlar
abiniz kardeşini susturuyor miniğimiz de hayran hayran ona bakıyor
bu aralar abimizin nedenleri bitmek bilmiyor herşeye bır neden soruyor yavaş yavaş alışın kızlar bına arada cevap bulanadığım o kadar neden var mı
neden tuvalete gıdıyoruz?
neden uyuyacağız?büyümek için
neden buyuyeceğiz neden?
pıtırcıklar durmuyor hepinizi çok öptüm
bu sene yaz gelmeyecek galıba sene yaza görüşürüz:))))))))))

sağol canım, seninde hepimizinde annelerimizinde anneler günü kutlu olsun
oğluşum bana çiçek verdi anneler günün kutlu olsun annecim dedi :)
daha ne isterim ki hayatta...

Kızlar dün foruma giremedim bu yüzden anneler gününüzü 1 gün gecikmeli kutlayacağım :))
Canlarım hepinizin anneler günü kutlu olsun evlatlarımızla bir ömür boyu geçirmeyi nasip etsin Allahım. inşallah çocuklarımızında anneler ve babalar gününü kutlamak nasip olur hepimize.
ecrinde bir haftadır yanaklarımdan öpüyor anneciğim anneler günün kutlu olsun diyordu:nazar:. birgün sana ayakkabı alacağım carrefoura gidelim , diğer gün telepon (bizimki telefona böyle diyor) alacağım diyor. televizyonda anneler günü reklamlarında ne hediye görse annesine alacakmış kuzum:) canımın içi ensonunda annesine hediyesini aldı birde beni babasıyla yemeğe götürdüler anlayacağınız keyifli bir gündü ,ahh hergün anneler günümü olsa ne...

hediyedir yemektir hepsi geçici , en güzeli sıcacık bir sarılma ve yanağa 2 öpücük kondurmasıyla anneciğim demesi herşeye bedel...:nazar: Allahıma şükür anneliği tattırdı bana:nazar: ,Allahım tüm isteyenlere bu mutluluğu tattırsın inşallah.

hepiniz harıka anneler günü geçirmişsiniz canlarım

benım günün mü?
koçişim evdeyoktu çocuklar bana kaldı
akşama doğruda oğlum bana sarşı soyledı
benım annem güzel annem
arada sözleri unuttuğu da oldu
kocaman bir sarılmak
dünyada kı her seye değerdi

iki çocukla yaz temizliğine kalkıştım
neyıme benım yaz temızlığı bılmem
vira bismillah bugün başladım inşallah yaz sonuna kadar bitiririm :)))))))))

kolay gelsin hülyacım, iki çocukla Allah yardımcın olsun
benimde bugün hamaratlığım üstümdeydi , herşeyi kaldırdım sildim süpürdüm
yarında camları silcem :66:
kayra rahatsız bu aralar, aşı için doktora götürmüştüm doktor muayene etti kulakları iltihaplıymış hep kulağını tutuyordu yavrum sağlık ocağının doktoru bişey yok dişten demişti bir kere bende önemsemedim, meğer iltihap varmış antibiyotiğe başladık inşallah çabucak geçer :43:
kendinize iyi bakın kızlar
görüşürüz

hepiniz harıka anneler günü geçirmişsiniz canlarım

benım günün mü?
koçişim evdeyoktu çocuklar bana kaldı
akşama doğruda oğlum bana sarşı soyledı
benım annem güzel annem
arada sözleri unuttuğu da oldu
kocaman bir sarılmak
dünyada kı her seye değerdi

iki çocukla yaz temizliğine kalkıştım
neyıme benım yaz temızlığı bılmem
vira bismillah bugün başladım inşallah yaz sonuna kadar bitiririm :)))))))))

canım kolay gelsin iki çocukla işin biraz zor Allah yardımcın olsun. hoş bu sene yaz geç gelecek gibi :)) yavaş yavaş yapsanda yaza yetiştirirsin tatlım :))

kolay gelsin hülyacım, iki çocukla Allah yardımcın olsun
benimde bugün hamaratlığım üstümdeydi , herşeyi kaldırdım sildim süpürdüm
yarında camları silcem :66:
kayra rahatsız bu aralar, aşı için doktora götürmüştüm doktor muayene etti kulakları iltihaplıymış hep kulağını tutuyordu yavrum sağlık ocağının doktoru bişey yok dişten demişti bir kere bende önemsemedim, meğer iltihap varmış antibiyotiğe başladık inşallah çabucak geçer :43:
kendinize iyi bakın kızlar
görüşürüz

canım sanada kolay gelsin ayrıca geçmiş olsun kayraya. umarım çabucak iyileşir kuzun.

kızlar yarın öğleden sonra misafirim gelecek akşamda eşi gelecek ,ne yemek yapsam karar veremedim. aklımda birkaç şey var ama misafirlerim özel ,ağır misafirler :)) fikirleriniz olursa yazın bana.

arzucum gel ben sararım sana :)
öyle yapabiliriz aslında birimiz sarma birimiz börek birimiz tatlı
toplanır yeriz
gün olayına yeniden başlasakmı kızlar?

arzucum gel ben sararım sana :)
öyle yapabiliriz aslında birimiz sarma birimiz börek birimiz tatlı
toplanır yeriz
gün olayına yeniden başlasakmı kızlar?

emelcim saol canım sarmaları yemiş kadar oldum :)) bugün çok güzel geçti sagolsun arkadaşımla beraber hazırladık beraber yedik. Allah tekrarını nasip etsin inşallah. insanın sevdikleriyle paylaşımda bulunması beraber vakit geçirmesi paha biçilemez, Allah herkese bu güzellikleri nasip etsin inşallah.

emelcim görüşmeyi başarabilsek gün yaparızda ,bir türlü buluşamıyoruz :(( hoş yazda geliyor herkes tatile gidecek bu gidişle zor görüşeceğiz gibi :(( inşallah en yakın zamanda görüşürüz umudumuzu kaybetmeyelim değil mi? :))

canlarım nasılsınız?ben evde girmeye fırsat bulamıyorum okulda arada kaçamak yapayım dedim..
çok şükür biz iyiyiz havalar güzelleşirse inş daha iyi olacağız çünkü kuzum dörtgözle parka gitmek istiyor
ohh temizlikler başlamış kolay gelsin hülyacım istersen cümbür cemaat size temizliğe gelelim artık seneye bitiririz:):):)
emelcim oooh yaprak sarması varsa bende varım:):)) cnm geçmiş olsun kayra nasıl oldu kıyamam onlar hasta olmasın
arzucum cnmm insana sevdiği insanlarla beraber olmak kadar zevk veren ne olabilir.inş en kısa zamanda tekrarını yaparsınız cnm.
öpüyoruz hepinizi haftasonundan sonra havalar ısınacakmış bu umutla görüşmek dileğiyleee:):)

temizlik molası verıp sızle bakayım dedım canlarım
emelcim hiç bir seye gırdığın yok canım
kayranın senı uyutmamasından kaynaklı olarak duygusal olduğunu düşünm tatlım

arzucum oh misafirler gelmiş mamalar yenmiş
afiyet seker olsun canım

zeynepcim buyurun gelın canım başımın üstünde yerın var
hem senın kızın var hamarattır şimdi o benım oğlanlar gıbı değildir bır de onların dağınıklığını topluyorum :))9
her zaman beklerım
oh sıcaklar da geldı çok şükür temziliğim bitsin atacağim kendımı dışarı
hoş sohbetlerınız özledım valla

merhaba kızlar,
hülyacım sağol canım bugün accık daha iyiyim
bende sanamı gelsem diye düşündüm bugün ama kısmet olmadı
zeynepçim, arzucum nagişim sizde iyisinizdir inşallah
görüşürüz kızlar

canlarım umarım hepiniz iyisinizdir. saat geç olunca arayamadım. biz depremi şiddetli hissettik Allaha şükür iyiyiz inşallah sizlerde iyisinizidir. eğer uyanık olurda foruma girerseniz yazın lütfen. inşallah iyisinizdir lütfen yazın kızlar

ikinci kez deprem yaşıyorum
ilkinde bu kadar korkmamıştım ama şimdi
anneyım ve yetememekten korktum
eşim evde değildi iki yavrum var ......
düşünmesi bile korku verıyor
rabbım beterınden korusun

günaydın,
hülyaya aynen katılıyorum ilk defa deprem hissetmiyorum ama ilk defa korktum eymeni öptüm kokladım eşim uyuyan çocuğu aldığı gibi dışarı çıktık sonra uyuyamadım bişey olursa hemen oğlumu alıp çıkayım diye :25: Rabbim beterinden korusun herkese geçmiş olsun

Back
X