2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

kızlar ikinizede katılıyorum. bende 2. depremi yaşadım ilki 99 istanbul depremiydi ve istanbuldaydım. ama bu dediğiniz gibi farklıydı. bende deprem sırasında merdivene çıkıp dolapları düzenliyordum bir gürültü uğultu ve merdivenin sallantısıyla nasıl inip yatak odasına koştuğumu bir ben bilirim. ecrin uyuyordu ona koşup sarılışım vardıki anlatamam. insan anne olunca ne kendi canını ne eşinin canını önemsemiyor.ilk akla gelen çocuklar oluyor. Allahım beterinden korusun. hepimize geçmiş olsun canlarım

merhaba kızlar,
hepimize çok geçmiş olsun, bizde çok korktuk, hemen aldık kayrayı aşağıya indik, Allah korudu gerçektende insanın gözü hiçbirşey görmüyor, en önemlisi evlat Allahım birdaha yaşatmasın böyle korkular

merhaba kızlar
hepimize çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun tekrarını yaşatmasın.bende o anda heman ecrine sarılıp bekledim gerçektnde ilk akla gelen yavrularımız oluyormuş.annelik böyle birşeymiş demekki.
hepiniz iyisinizdir inş. biz çok şükür iyiyiz.hepinizi öpüyoruz güzel anneler...

merhaba kızlar,nasılsınız?
yarın paşamın doğumgünü , neler yaptınız menülerinizde? aile içinde yapacağız ama gene 15 kişi oluyor
bakalım kafamdakiler , mercimek köftesi, kıymalı börek, mahlepli kurabiye, bide pasta
yetmezmi,
belki birde poğaça yaparım

merhaba kızlar, atlattık bizde doğumgününü şükürler olsun
ama mutfak girilcek gibi değil :) çok yorgunum öylece bıraktım artık sabah toparlarım
arzucum zeynepçim sağolun canlarım aradığınız için
Allahım hepimizin yavrusuna uzun mutlu sağlıklı ömürler nasip etsin, daha bol bol doğumgünü kutlayalım inşallah

ben biraz geçten geliyorum :(
doğum günü kutlu olsun kayra paşanın emelcim
eymen enerjisinin doruk noktasında bırakın internete girmeyi çalan telefonu açamıyorum kusura bakmayın sizleride ihmal ediyorum :14:

sağol canım, kolay değil hem çalışıyorsun hem eymen paşa
iyi bile yetişiyorsun :)
benimkide uyudu bu saatte , emmeyi azalttık kesiyorum mız mız biraz hafifte ateşi var
şimdi 8de kalkar sabaha kadar ayaktayız
alt komşuda şikayet ediyor çok hızlı koşuyor pıtır pıtır bütün gece duyuyoruz diyor
sanki ben bayılıyorum uykusuz kalmaya

kızlar ben bugün eskişehire gidiyorum,yarında ankaraya geçicem Allah izin verirse. 10gün tatil yapıcam :)) 5 haziran gibi döneceğim. yeğenimin doğumgünü var o bahaneyle gezeyim biraz :)
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere hoşçakalın

emelcim takma kafana talım boşver ıstedıği kadar zıplasın benım paşam
tabıkı de senı de yormasın ama yorulmadan anne olunmuyor canım

nagıhancım geçmiş olsun sıze nazar mı deydı canım ya

arzucum hayırlı yolculuklar tatlım hayırlısıyla gıt gel arayı çok açma
prensesı öp bızım yerımıze

zeynepcim sen nasılsın
ecrin nasıl
hepinizi hoç sohbetlerını çok özledım

merhaba kızlar, nasılsınız?
arzucum iyi yolculuklar
bende yarın anneme gidiyorum 2 gün kalıcam gerçi benim annem ihsaniyede çok uzak sayılmaz ama çocukla herzaman gidemiyorum gitmişken kalayım
hülyacım, zeynepçim, nagişim, arzucum öptüm sizleride
görüşürüz

alınma emelcım ben gordum ama yazmaya fırsat olmadı bızım afacanlardan
bend eo gun fatura odemeye dışarı çıkacaktım sıze gelmeyı düşünüyordum baktım yoksun
her zaman kı gıbı
eeee anneciğin nasıldı
keşke benım de annem yanım da olsa da kafa dınlemeye gıtsem
kokusunu özledım annemın y a
kayra nasıl sen nasılsın

iyiyiz hepimiz hülyacım sağol,
e çık gel canım evdeyim ben , kızlardan ses çıkmassa gelicem bende bir gün sana
yakınız zaten
özledim valla hepinizi kızlar :16:

slm kızlar umarım herkes iyidir.bende çok özledim sohbetlerimizi.hiç ama hiç açamıyorum bilgisayarı artık.öğlen okuldan geliyorum ecrin parka çok alıştı onu babannesinden alıyorum evimizin yakınındaki parka gidiyoruz getirene kadar akla karayı seçiyorum 5de anca evde oluyoruz.sonra yemek banyo ecrini uyut evi topla ütü derken sızıyorum resmen.Allah sağlık versin hepimize inşaallah yoruluyoruz hepimiz ecrin bu ara 2yaş sendromu hem kendini ifade etme duyguları hepsi bir arada çok huysuz olabiliyor bende sakinleştirmenin yollarını arıyorum, kızar inatlaşırsam ne gece uyuyor nede zaten yemiyor bu sefer hiç yemiyor,bende böyle hem gönlünü yapıp hem enerjisini atmasını sağlıyorum.
canlarım benim en son nezaman kendinize zaman ayırdınız????düşünün sizde hatırlamıyorsunuz dimi?allah sağlık versinde uğraşalım elbette ama sohbette edemez olduk
hülyacım,emelcim,nagihancım hepinizi öpüyorum.hülyacım bende katılıyorum sana bizde keşke emel gibi anneciğimiz yanımızda olsa.Allah onları başımızdan eksik etmesin.
arzucum cnm bizim içinde tadını çıkar cnm.annende internet yok okuyamayacaksın ama olsun:):)

iyigeceler kızlar,
herkes uyuyordur tabi, benim paşam yeni uyudu
zeynepçim çalışan anne olmak daha zor tabi ,Allah yardımcın olsun
kızlar hülyayla konuştuk yarın bana gelecek, müsaitseniz bekleriz sizide :)
nagişim iş çıkışı uğra sende
iyi geceler görüşürüz

Günaydın kızlar,
rüyamda pembe beşikler falan gördüm kalktım hayır olsun
benim paşam gittiğinizden beri bebeği arayalım o benim kardeşim eyüp asafın değil, bebeğimi alayım geleyim
çok beğendik hamza kutayı hülyacım almaya gelicez :))

Günaydın kızlar,
rüyamda pembe beşikler falan gördüm kalktım hayır olsun
benim paşam gittiğinizden beri bebeği arayalım o benim kardeşim eyüp asafın değil, bebeğimi alayım geleyim
çok beğendik hamza kutayı hülyacım almaya gelicez :))

hahahahah olacağına bak hadi bakalım hangimiz kaza kurbanı olucaz :26:
ayyy bende eşime anlatıyorum ay çok güzel kokuyodu bebek kokusunu özlemişim minicikti falan oda gülümsüyo galiba oda özlemiş :1: zaten eymen 2-3 gündür kardiş kardiş tutturdu nerden bulacaksam :49:

marketten alırız nagişim, kayra öyle diyor, eda ablası var markette ondan isteriz oda karttan geçirir diyo :))

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun
Allah dualarımızı kabul etsin

Back
X