2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

merhaba kızlar nasılsınız?
zeynepçim çok geçmiş olsun, bende elimi arabanın kapısına sıkıştırdım geçen hafta ama sadece şişti morardı bir kaç gün ama içime çöktü acısı çok fena
inşallah çabucak iyileşir ayağın canım
nagişim gözün aydın seninde hayırlı zamanda gelsin ikinci bebişler
arzucum geçmiş olsun hem ecrin kuzumada, işlerinde çokmuş kolay gelsin
bugün kayınvalidem kayrayı aldı görümceme gittiler, bizde fırsat bu fırsat dedik sinemaya gittik eşimle , çok iyi geldi valla kızlar, 3 boyutlu sinemaya ilk defa gitmiştim gezdik biraz gittik oğlumuzu almaya yemeğide orda yedik geldik çok iyi geldi :)
bütün gün gezmiş paşam , işe girince çok zorlanmıcaz yani
tek kafama takılan yemeyince peşinden koşmuyor kayınvalidem , onun ne kadar midesi varki yeter diyor
aç kalcak kuzum diye korkuyorum :((

slm kızlar gerçi kımseler uğramamiş biz bu arada apar topar istanbula gittik
eşimin iş gezisi vardı evde yalnız kalmayalım dıye bızı de evden sepetledı ıyıde oldu
bu arada kımseler yok hepınız tatlıle mı gıttınız bacılar
çok özledım sızlerı
mınık hanımları ve de beylerı
kocaman öptüm sizleri

slm kızlar topiğimiz çoook sessiz kalmışşş:(
artık kimseler giremez olduuu.bende okul bitti derken 5gündür yatılı misafirlerim vardı onlarla hiç fırsat kalmadı şimdi temizlik derkennn bir bakayım dedim.artık ecrini evde tutmak çok zor bulduğu fırsatta dışarı çıkarıyorum yorucu oluyor tabi.Allah sağlık versinde gerisi önemli değil.tırnağım için geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim.çekildi tırmağım şuan daha iyi
herkes iyidir inş.sizleri ve kuzularınızı çoooooooook öpüyorum

merhaba kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz yusuf kayra hasta biraz burnu akıyor öksürüyor onunla uğraşıyorum
inşaat yaptırıyoruz kayınvalidemlerin binaya taşıncaz onunla uğraşıyoruz
bakalım biraz tadilat falan yaptırcaz
ağustosun 15 ine kadar taşınmış oluruz işte
sizler nasılsınız ?
hülyacım bugün ayarlıcam kıyafetleri ararım seni
görüşürüz kızlar

slm kızlar..tatil bizi birbirimizden ayırdı:( herke nerelerde??????
emelcim çok geçmiş olsun kayra paşaya naz nezlesi oldu heralde...çokda sıcak bunalıyoruz evde..evinizde hayırlı olsun cnm biran önce taşınıp yerleşin inş.aynı apartmanda oturmak nasıl olacak bakalım:))))))
arzu antalyada tatilde
hülya,nagihan nerelerdesiniz????

slm kızlar..tatil bizi birbirimizden ayırdı:( herke nerelerde??????
emelcim çok geçmiş olsun kayra paşaya naz nezlesi oldu heralde...çokda sıcak bunalıyoruz evde..evinizde hayırlı olsun cnm biran önce taşınıp yerleşin inş.aynı apartmanda oturmak nasıl olacak bakalım:))))))
arzu antalyada tatilde
hülya,nagihan nerelerdesiniz????

günaydın ben burdayım
kardeşimin düğününü yapıp geldik hayırlısıyla oğlum nezle oldu iş ev arası git gel rutin yani tatilimiz 5 eylülde inş
sen nasılsın zeynepcim havalar çok sıcak insanın canı hiçbişey istemiyo :32:

saol nagihancım bizde aynen bizimde kısmetse yani eşimin izni haftaya bakalım inşallah.aynen canım çoooooooooook sıcak ve ben bu sıcakta birazdan ütü yapacağımmm.çok biriktirdim
bu ara ecrini tuvalete alıştırıyorum en zoruda buymuşş.ahhh ahhh nezaman öğrenecek.inatlaşıyor yapmıyor tuvalete altına kaçırıyor büyük tuvaletini tutuyor yapmıyor çocuklar içinde zor bir dönem anneler içinde çok sabırlı olmak lazım.tecrübeleriniz varsa paylaşın kızlar....

merhaba kızlar, nasılsınız?
nagişim geçmiş olsun eymen kuzuma,
zeynepçim kolay gelsin sıcakta insanın canı hiçbişey yapmak istemiyor , tuvalet işide zor ya, kayrada bezini çıkarttırmıyor lazımlığa oturmuyor bile alıştıramıyorum napçaz bilmem

slm,
hülya seni ikidir arıyorum evde yoksun nerelerde geziyosun 2 çocukla :19: hızına yetişemiyoruz :1:
emel,arzu,zeynep siz neler yapıyosunuz bana temizlikçi bayan lazım tanıdığı olan var mı :44:

nagişim kim bana yetişebilır canım ya :)
ablam geldı istanbuldan fırsat bızde deli gibi gezdık az öncede yolcu ettım canım
valla bursada gezmedığım yer kalmadı bazen insan delılık yapması lazım

biz iyiyiz çiş eğitimine başladık halı koltuk siliyorum habire
bir yandan evi topluyorum kutular poşetler heryerde
birde sıcak of:(

hülyacım bende aradım birkaç kere canım, sana gelcektim ama geziyormuşsun:)
nagişim bilmiyorum canım temizlikçi ben hep kendim yapıyorum ama çalışırsam çağırırım bende

öptüm kızlar görüşürüz

nagişim kim bana yetişebilır canım ya :)
ablam geldı istanbuldan fırsat bızde deli gibi gezdık az öncede yolcu ettım canım
valla bursada gezmedığım yer kalmadı bazen insan delılık yapması lazım

biz iyiyiz çiş eğitimine başladık halı koltuk siliyorum habire
bir yandan evi topluyorum kutular poşetler heryerde
birde sıcak of:(

hülyacım bende aradım birkaç kere canım, sana gelcektim ama geziyormuşsun:)
nagişim bilmiyorum canım temizlikçi ben hep kendim yapıyorum ama çalışırsam çağırırım bende

öptüm kızlar görüşürüz

bak bak bak sizi gidi sizi hemen cvp yazılmış :)
kız bende girmiyo sanıyorum sizi bakın şimdi bu haftasonu boya badana yapıcam ben başlamadan bir akşam gelsenize bana nütfenn nütfennn hem çocuklarda oynar ben sevgili eşimi kovalarım oda seve seve gider :66:akşam biraz garip oldu ama idare edin artık yemek olarakta lahmacun yada pizza söylerim size ellerimle yapmış gibi :37:hem halılar falan leşşş çocuklarıda kısıtlamayız ne dersiniz :51:

merhaba kızlar,
bende akşamları gelip gitsek birbirimize dicektim havalar sıcak malum
akşam gelirsek eşim getirir canım ondan kovma eşini sen onlarıda tanıştırırız takılsınlar beraber :)
bakalım kızlar içinde uygunsa iyi olur
bugün bende vitrinleri boşaltıp kutulucam ev kutudan geçilmiyo :(
bir atlatsak şu taşınma işini

merhaba kızlar,
bende akşamları gelip gitsek birbirimize dicektim havalar sıcak malum
akşam gelirsek eşim getirir canım ondan kovma eşini sen onlarıda tanıştırırız takılsınlar beraber :)
bakalım kızlar içinde uygunsa iyi olur
bugün bende vitrinleri boşaltıp kutulucam ev kutudan geçilmiyo :(
bir atlatsak şu taşınma işini

biz biraz gerildik eşimle ikimizde yoğun iş temposu sıcaklar düğün vs derken
bu akşam eymeni amcalara gönderiyorum biz eşimle boya işine başlıyoruz şu işleri halledeyim öyle grşelim ozaman hatta enişteye rezil olmayayım temiz eve gelsin :))
bugünlerde çok bunaldım depresyondayım galiba sabah salya sümük müdürümden izin istedim Allah Razı olsun oturttu dinledi izin sorun değil ama sen güçlü bir insansın bu halin yakışmıyo dedi konuştu bir baba gibi nasihat etti hafifledim sanki
emel taşındın bitti mi daha toparlanıyomusun anlamadım cnm çok çok kolay gelsin

taşınmadım canım daha toplamaya çalışıyorum işte kayrayla ne kadar olursa
boşalttığım dolapların içine girip sıkışıyor bide anne çıkamıyorum diyor
kolilerin içine giriyor hep biryerlerden onu arıyorum :)
ağustosun 10-15 gibi taşınmış olcaz ama yeni evide boya badana temizliğe gitçez yavaş yavaş topluyorum işte
yeni diyorum ama eski ev :( napalım kiradan kurtulalımda
sizede kolay gelsin canım, telaşım olmasaydı yardıma gelirdim bende
enişteye rezil olmassın bizim ev daha kötü halde :)
senin için ne zaman uygunsa ozaman olsun canım madem sen bilirsin
bu arada ne diye ağlıyorsun sen , ne depresyonu o öyle :4:

ıkınıze de kolay gelsın canlarım benım
nagişim ne depresyonu canım ya
temızlende cağır bızı nagişim temız evı pısletmek daha güzel

kızlar ablam gıttı dun temızlık yapayım dedım
bır taraftan benımkılerın ısteklerı bıtmıyor
eyüp asaf anne sakız ver dedı aldım bır de baktım kı hamza kutayın ağzına atıvermışım dalgınlıkla
o yavrumda oh ne güzel ağzına bırsey koydular dıye sesını de çıkartmıyor hemen anladım çunku o benım sakızım dıye bırı bağırmaya başladı :)))))))))))))))

kızlar bu çiş eğitimi ne kadar sürer
evde işemedik yer bırakmadı sürekli sil yıka günde 3-4 makina falan kesin oluyordur
oğlum çişin gelmeden söyle tuvalete gitçez diyorum çişim var dediğinde iş işten geçmiş oluyor
halıları yıkamaya vermeden öğrensin istiyorum ay çok zormuş ya :(

ıkınıze de kolay gelsın canlarım benım
nagişim ne depresyonu canım ya
temızlende cağır bızı nagişim temız evı pısletmek daha güzel

kızlar ablam gıttı dun temızlık yapayım dedım
bır taraftan benımkılerın ısteklerı bıtmıyor
eyüp asaf anne sakız ver dedı aldım bır de baktım kı hamza kutayın ağzına atıvermışım dalgınlıkla
o yavrumda oh ne güzel ağzına bırsey koydular dıye sesını de çıkartmıyor hemen anladım çunku o benım sakızım dıye bırı bağırmaya başladı :)))))))))))))))

tmm cnm temizlenmeye kısmen başladık bitsin hep beraber iftar yaparız biz anneler kafayı yemiş vaziyette :37:

kızlar bu çiş eğitimi ne kadar sürer
evde işemedik yer bırakmadı sürekli sil yıka günde 3-4 makina falan kesin oluyordur
oğlum çişin gelmeden söyle tuvalete gitçez diyorum çişim var dediğinde iş işten geçmiş oluyor
halıları yıkamaya vermeden öğrensin istiyorum ay çok zormuş ya :(

hiç bilmiyorum cnm ya bir iki deneme yaptık ama yemedi sıpam :1:

Back
X