- Konu Sahibi ecrinyagmur
- #1.601
merhaba kızlar nasılsınız?
zeynepçim çok geçmiş olsun, bende elimi arabanın kapısına sıkıştırdım geçen hafta ama sadece şişti morardı bir kaç gün ama içime çöktü acısı çok fena
inşallah çabucak iyileşir ayağın canım
nagişim gözün aydın seninde hayırlı zamanda gelsin ikinci bebişler
arzucum geçmiş olsun hem ecrin kuzumada, işlerinde çokmuş kolay gelsin
bugün kayınvalidem kayrayı aldı görümceme gittiler, bizde fırsat bu fırsat dedik sinemaya gittik eşimle , çok iyi geldi valla kızlar, 3 boyutlu sinemaya ilk defa gitmiştim gezdik biraz gittik oğlumuzu almaya yemeğide orda yedik geldik çok iyi geldi :)
bütün gün gezmiş paşam , işe girince çok zorlanmıcaz yani
tek kafama takılan yemeyince peşinden koşmuyor kayınvalidem , onun ne kadar midesi varki yeter diyor
aç kalcak kuzum diye korkuyorum
(
zeynepçim çok geçmiş olsun, bende elimi arabanın kapısına sıkıştırdım geçen hafta ama sadece şişti morardı bir kaç gün ama içime çöktü acısı çok fena
inşallah çabucak iyileşir ayağın canım
nagişim gözün aydın seninde hayırlı zamanda gelsin ikinci bebişler
arzucum geçmiş olsun hem ecrin kuzumada, işlerinde çokmuş kolay gelsin
bugün kayınvalidem kayrayı aldı görümceme gittiler, bizde fırsat bu fırsat dedik sinemaya gittik eşimle , çok iyi geldi valla kızlar, 3 boyutlu sinemaya ilk defa gitmiştim gezdik biraz gittik oğlumuzu almaya yemeğide orda yedik geldik çok iyi geldi :)
bütün gün gezmiş paşam , işe girince çok zorlanmıcaz yani
tek kafama takılan yemeyince peşinden koşmuyor kayınvalidem , onun ne kadar midesi varki yeter diyor
aç kalcak kuzum diye korkuyorum