ben 2009 ekim ayında doğum yaptım 20 aylık bi kızım var ve bi çocuk daha istiyorum ikisi bir arada büyür diye düşünüyorum kızım zaten her istediğini söyleye biliyor artık bu ay spiralimi aldıracağım inş hemen hamile kalabilirim 2. çocuk doğana kadar kızım 2,5 yasında olacak sizce bakımı zor olurmu ikisinin, fazla yaş farkı olmasın istiyorum aralarında sizler ne derssiniz ne yapmalıyım......:44:
başına ne gelirse emin ol başa çıkabilirsin.bazen zor olu bazen rahat geçer.benim ikizlerim 3 yaşındalar şu an.ben bilmeden hamile kaldım bebeğim doğduğunda 3.5 yaşında olacaklar.ve bana gerçekten çok zor olacak.çok şükür ki tuvalet eğitimlerini tamamladık.ve ben onları eylülde anaokuluna yarım gün göndermeyi düşünüyorum çünkü üçüne bir bakamam biliyorum.minicik bir bebek ve iki tane hareketli çocuk.ne bir komşum var ne arkadaşım ne ailemden biri.ama başa çıkacam yani bi şekilde.bana kalsaydı 4 yaşı beklerdim.
ama sen karar vermişsin ve yapabileceğini düşünüyorsun o zaman neden olmasın.belli ki heveslisin de ama bana kalırsa azıcık daha bekleyebilirsn..tabi bu benim fikrim..ne olursa olsun hayırlısını diliyorum sana
evet son zamanlar çok hevesliyim 2sinin bir arada büyümesini istiyorum inş zorlanmam ikizlere bakmak gerçekten zor olmuştur ama evlat bütün zorluklarına göre çok güzel bi duygu hayırlısı olsun spiral takılı bende yarın çıkartmaya gideceğimm inşş....
merhaba canım bende 2009 ekim annesiyim ve şuanda 12+4 günlük gebeyim hemde sezeryan sonrası isteyerek yaptık bende senin gibi düşünüyorum ikisi bir arada büyüsünler istiyorum inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canım
2006-2009 ekim ayı doğumlu iki kızım var.Üçüncüye hamileyim.12 haftalık şuan.Çok zor olacak biliyorum.3 yaş ara az diye düşünürken bu süpriz gebelikle 2 yaş 3 ay araları olacak.İnşallah doğacak bebeğim sakin bir bebek olurda zorlanmam diyorum artık.:18:
kızlar ben 2010 ekim annesiyim bebeğim daha çok küçük ama ben korunarak hamile kalmışım nasıl bakıcam diye kara kara düşünüyorum ma yavrumada kıyamadım inşallah zor olmaz bakın sizin bebekleriniz büyümüş benimki daha kucak bebeği şuan 3 aylık hamileyim ilkindeki gibi değiliim daha kolay geçiyo kızım kucağımdan inmiyo koşa koşa kızım uyudukça evi toparlamaya çalışıyorum faalaan allah hepimize kolaylık versin
amin Allah hepimize kolaylık versin bi bebği daha ço istiyorum ama korkuyorumda ben samsunda oturuyorum ve ailemin yanına ankaraya geldim 1 hafta oldu kızım çok huysuz beni mahvetti sinirlerim bozuldu artık oturup onunla bende ağlıyorum ikincide olursa düzelirmi acaba kızım hiç bilmiyorumm Allah yardım etsin inş bana ve benim durumumda olanlara....
amin allah hepimize kolaylık versin bi bebği daha ço istiyorum ama korkuyorumda ben samsunda oturuyorum ve ailemin yanına ankaraya geldim 1 hafta oldu kızım çok huysuz beni mahvetti sinirlerim bozuldu artık oturup onunla bende ağlıyorum ikincide olursa düzelirmi acaba kızım hiç bilmiyorumm allah yardım etsin inş bana ve benim durumumda olanlara....
kızın şimdi sana küçük geliyo olabilir anlamaz diyo olabiliirsin ama onlar herşeyin farkındalar yani kendi evinde değil kendi yatağında uyumuyo belki babası yanında değil ve aşırı ilgiden bunalmış olabilir eve dönünce herşey yoluna girecektir inan benim kızım daha 8.5aylık ama kirli bi halıda emeklemiyo kendi nevresiminde uyumuyosa huzursuz oluyo falan falan hiç sıkma canını bende aynı korkuları yaşıyorum ama ya ikiz olsaydı diyorum birine bakıp birine bakmıyacakmıydım
kızın şimdi sana küçük geliyo olabilir anlamaz diyo olabiliirsin ama onlar herşeyin farkındalar yani kendi evinde değil kendi yatağında uyumuyo belki babası yanında değil ve aşırı ilgiden bunalmış olabilir eve dönünce herşey yoluna girecektir inan benim kızım daha 8.5aylık ama kirli bi halıda emeklemiyo kendi nevresiminde uyumuyosa huzursuz oluyo falan falan hiç sıkma canını bende aynı korkuları yaşıyorum ama ya ikiz olsaydı diyorum birine bakıp birine bakmıyacakmıydım
yorumun için teşekkür ederim içimi çok rahatllatın gerçektende uyku düzeni falan herşey bozuldu kıızm çok huzursuz oldu ne yakın zamanda evimize döneceğiz inş herşey yoluna girer...
bende mart 2009 annesiyim seneye bebek düşünüyorum ama eşim 2 sene daha diyor sanki doğurup bakacak olan kendisiymiş gibi..fazla rahata alışmadan yapmak en iyisi diye düşünüyorum zaten 2 çocuk istiyoruz onlar da kardeş sevgisi nedir bilsinler demi :))
evet canım bende bu yüzden çok istiyorum bakalım 2 gün içinde adet olmazsam inş bu ay hamileyim diyebileceğim eve 2012 de bebeğimi kucağıma alabileceğim Allahım herşeyin hayırlısını nasip etssin inş....