Canlarım biz kızımla kaçıyoruuzzzzzzzzzz
hepinize güzel bir akşam diliyorum
kendinize çooooooooook iyi bakın
öpüldünüz
herkese ii akşamlar
cnm bn biraz geniş temizlik yapıyrum koltukları falanda sildim camlarım kaldı birde halıları fırçalamak kaldı malum bayram gelio bi de türkiyeye gdicem yakında 4-5ay yokum kocişime temiz bıurakayım evi yerimsenibenen kolayını ben yapıyorum temizlik gününü pazara getiriyorum kociş süpürüyor ben sadece toz alıp yerleri vileda yapıyorum kaydirigubbakcemile2 ama camlar battı kadın bulmam lazım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anammmmmmmmmm ışığı gören gelmiş ne güzel ne güzel etrafı göbekler sarmış
evet cnm normal doğum yapanlar hemen takabilio korse ama sezeryanda hemen takılmıomuş malesef ameliyattan dolayı dikişten yani :kedi: göbeğimizin sarkmaması için taksak ii olur ama kısmet işte bakalım normalmi olacak sezeryanmı bilmiozki :1shok:Alakasiz bisey sorcam ben aklima geldi de . Normal dogum yapanlarda dogumdan sonra korse kullanimi varmiydi ya ben sanki oyle bisey hatirliyorum yoksa salliyor muyum ?
sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol: bnmde böle olmuştu ilk başlarda alışıo sonra insan :roflol:akannehirkafamçokkarıştı
AH CANIM SAOLASIN... kızının ilk hareketini de unutmazsın artık =))ahhh canım seni çok iyi anlıyorum bende yatak odasıyla salonun yerlerini değiştirdim yatak odası daha büyüktü bütün kıyafetler + bardak tabak çanaklar 1 gün önce boşaldı sonra yerleşti çok yorucu kızımın ilk hareketini o akşam hissetmiştim opuyorumnanaktan kendini mümkün oldukça az yor dediğin gibi bunlar kadının yapacağı iş değil kocişin yardım etsin yavaş yavaş yap canım Allah kolaylık versin
yaa benim de kemiklerim bazen bir sızlıyor ayakta duramıyorum.. sanki açılma oluşmaya başlayacakmış gibi.. vücut kendini mi hazırlıyor acep ufaktan??Bugun ufaktan agrilarim var benim . Resmen kasiklarimin orda genisleme agrisi hissediliyor :) Doktorun dedigi gibi hamileligin balayi bitti senin demisti sanirim hakliymis :)
saol şekerimmm...Ne Çoo yazmıŞınız yemekten sonra kızlar oku oku anca bİrtİrdİm.bernacım dİkkat et ara ara mola ver.arzucum senİnde yazdıklarını okudum sıkma canını Çok.bunu benzer herkesİn bİr sorunu var emİn ol.napacaĞız mecbur katlanılacak.
aaahh bursadayken 4-5 gibi bi çıkıyorduk 10-11 lere kadar yürüyordum.. hamlaşmıştım ağrıda yata yata şimdi iyi gidiyorum maşalllah.. hareket bereket demişler de mi :dance:kızlar cumartesi 7-8 km yürüdüm eşimle. yürüyemem derken gayette ii yürüdüm ve çok ii geldi. herkese tavsiye ederim. bişey olmuyormuş yani kanıtlanmıştır :))
ekledim cnm ismi bellimi
arkadaşlar isimleri belli olanlar söyleyin yazalım bebişerlimizin isimlerinide listeye
öyle yapıyorum cnm zaten klimada bozuldu yanıo ev sorma yani soğuk ayarda sıcak üflüo noldu anlamadım :sm_confused:
bu arada hadi biz çalışabilir raporu aldık olduda Allah korusun erken doğum yaptık nolcak sonra?
ay hakkat doğum sonrasına aktarılır mı yanar mı yoksa dediğiniz gibi?Alakasiz bisey sorcam ben aklima geldi de . Normal dogum yapanlarda dogumdan sonra korse kullanimi varmiydi ya ben sanki oyle bisey hatirliyorum yoksa salliyor muyum ?
tüüü sana =))
alkış sana =))
naniknanikalkisalkisalkis
Şeniz hihoyyyt :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?