pelincim meralcim çok teşekkür ederiz.hepimizin bebişlerine 41 kere maşalllahlar dilityorum.hfta sonu bir sürü yeni doğmuş bebişler gördüm hastanede topuk kanı alıyorlardı yazık nsıl ağlıyorlar nasıl dayanacağız bu aplamalara bir tane anne yazık oda ağlamaya başladıı.yemekler yendimi bu arada afiyetler olsun herkese
ekledim cnm ismi bellimiBilgeciğim sanırım sen ekliyorsun. Beni de ekler misin rica etsem. SAT 27 şubat, beklenen doğum tarihi 04 aralık. Kızım olacak kısmetse. :)
kolay gelsın yorma kendını yavas yavas yap
meral ve bahar birdahakı kontrol ne zaman sızın benım 30 eylul
ekledim cnm ismi bellimi
arkadaşlar isimleri belli olanlar söyleyin yazalım bebişerlimizin isimlerinide listeye
öyle yapıyorum cnm zaten klimada bozuldu yanıo ev sorma yani soğuk ayarda sıcak üflüo noldu anlamadım :sm_confused:
ekledim cnm ismi bellimi
arkadaşlar isimleri belli olanlar söyleyin yazalım bebişerlimizin isimlerinide listeye
öyle yapıyorum cnm zaten klimada bozuldu yanıo ev sorma yani soğuk ayarda sıcak üflüo noldu anlamadım :sm_confused:
üff sorma heryer açık ama ceryan yapmıo malesef esmediği için burda hava günlük güneşlik maşallah kasım sonunda bi ihtimal yavaş yavaş serinlemeye başlar ılık bi bahar havasına anca döner kafamçokkarıştıtühh çekılmez ev şimdi
çok şukur ist.da hava kapalı bugun
ekliom cnm hemen :1hug:Benim kizimin adi Eylul olcak insallah :)
ekledim cnm ismi bellimi
canım benimkide zeyneeeeeep
ekledim cnm ismi bellimi
burcu canım dr fırsat buldukça dinlenin diyorBugun ufaktan agrilarim var benim . Resmen kasiklarimin orda genisleme agrisi hissediliyor :) Doktorun dedigi gibi hamileligin balayi bitti senin demisti sanirim hakliymis :)
selam cnm.selam canlarım nasılsınız okuyorum ama yazamadım bugüz temizlik yapıyorum fırsat bulamadım yazmaya
:1hug:
maşallah sohbet hızlıydı bugün yetişemedim hızıznıza :smiley-cool:
maşallah arkadaşımaaaaaakızlar cumartesi 7-8 km yürüdüm eşimle. yürüyemem derken gayette ii yürüdüm ve çok ii geldi. herkese tavsiye ederim. bişey olmuyormuş yani kanıtlanmıştır :))
sağol bernacım öptüm kuzum dikkat et kendine. bu arada seçil bizi rüyasında görmüş 4 ümüz yanyana bir kapıdan çıkıyormuşuz :))))))))))) ben imkansız dedim ama yok geçtik dedi :))
kızlar cumartesi 7-8 km yürüdüm eşimle. yürüyemem derken gayette ii yürüdüm ve çok ii geldi. herkese tavsiye ederim. bişey olmuyormuş yani kanıtlanmıştır :))
o zaten anca rüyasında görür 4ümüzü =))) çatlasın seçilimmmmm diyemem kii kıyamam ben onaaa ahh özledim bak onu da şincik..
bu arada kafa bi de kardeşi var , Serap.. onu da getiririz buluşmaya inş..
ya bu arada okyamadım tam dışarı çıkıcam birazdan.
beni öpenleri 4 kere öpüyorum =))) görüşürüz barbie girl leerrra.s.
meral yaa biz rapor alcaz da ya iş yerinde doğurursak :)))))) 37. haftaya kadar nasıl çalışıcaz biz yawww
ekledim canlarımm
ayy öldüm ya hamileyken ne zor temizlik yapmak ama sıcakta bayıyo ondan sanırım acayip yoruldum :bbo:
hadi gelin yorgunluk kahvesi içelim beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?