2009 Aralık Anneleri

buna daha çok varımmm vereliniortak

ooooooooffffffffff süper olurdu

Bence yemeklerden sonra 1 saat uyku .Ve bi saat gec mesai + bi saatte erken cikmaliyiz. sengözlerimebaksanab
ay ben bunada varım

Selam güzel annişler yasılsınız bugün bakalımm:ecrin_bebek:
biz iyiyiz ama uykumuz vaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:kedi:
siz yasılsınız?

Yine başım ağrıyor bugün neden acaba:gitme:

havalardan olabilirmiCADIARZU

buna daha çok varımmm vereliniortak

ama mantıklı be öznur... ilk üç ay bu bol çukurlu yurdum yollarında allahım bebeğimi koru annem sıkı tutun :Saruboceq: modundayız... ayrıca iş stressi, insanların anlayışsızlığı, öküzlüğü vs vs... huzur içinde çocuğumuzu doğurmamıza engel olmaya çalışıyorlar gibi hissediyorum bazen lmaz: doğru beslenmemiz gerek şirket yemekhanelerinin temizliği ve kalitesi ortada mafoldumben istediğimizi bulabildiğimiz zaman var bulamadığımız zaman var burada konuştuk kimileri ramazanda bile nasıl yiyeyim diye düşünüyordu vs bunların hepsi ağır sıkıntılar aslında hamile kadın için

Yine başım ağrıyor bugün neden acaba:gitme:

son bir haftadır benim de çok sık ağrımaya başladı ya niye ki CADIARZU ondan önceki dönemde sadece 1 kez parol alacak kadar ağrıdı onun dışında hiç ağrımamıştı ki benim hamilelik öncesi çok başım ağrırdı :sinifsinif:

dünürüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm nasıl oldun kuzum sengözlerimebaksanab

ooooooooffffffffff süper olurdu

ay ben bunada varım

biz iyiyiz ama uykumuz vaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:kedi:
siz yasılsınız?

havalardan olabilirmiCADIARZU

Ayy canım benimm uykusu varmış:1hug:
Bilmiyorum ki geçen haftalarda baya bir ağrımıştı başım ama geçmişti kaç gündür bugün yine ağrıyor:sinifsinif: Ondan başka sorunumuz yok maş. Oğluşum yukarı da çıkmaya başladı.Göbek deliğinin oralarda da hissediyorum artık Daha ne isterim:sm_cool:

hoşgeldin bahar:1hug:

hoşbulduk canımcım. meral ya yemekten gelirken birini gördüm oğlun mu olcak senin dedi. hayır yaaa yeter artık dedim kız kız dedim. boşversene sen erkek bu dedi. dr dan ii mi bilcen dedim ama kimi görsem aynı tepkiyi veriyor. bu 4 boyutluda önce orasına baktırcam salak oldum iice kafamçokkarıştı

Eskişehirdeki arkadaşlarr.Espark da C&A nın şubesi varmış.Ankarada gittim ben bebişlere çok güzel yazlık tişörtler 3TL,alt üst takımlar 9TL falan.Belki çoktan haberiniz vardır,ben yeni gördüm sizlere de söylemek istedim.Oğluşuma yazlık aldık ordan bir kaç tane çok güzel hemde kaliteli onların içinde düşünüyorum da yerim sanırım ozaman onuuopuyorumnanaktan Birde kızlar için neler vardır nelerr.

Canım insanlar inanmış göbek top gibi olursa erkek,yaygın olursa kızdır diye.Olur mu öyle şey canım o insanın vücut tipiyle alakalı bir şey.Ablamın kızda da erkekde de göbek aynıydıyerimseniben

dünürüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm nasıl oldun kuzum sengözlerimebaksanab

İctim ayran . Bekliyorum iyi olmayi dunurcum

kızlar için çok güzel şeyler var cnm bende baktım ama yazlık almaya korktum nasıl olur kilosu bilemiyorum. yengesi almış bir sürü yazlık. bakalım inş olur.

kesinlikle sana katılıyorum bilge insanlar öyle düşüncesizki senin bu kısa süreli özel durumuna saygı göstermiyolar. benim doktor randevularım bile problem .. ki hep c.tesi öğle saatlerine denk getirmeye çalışıyorum fazla izin almış olmamak için

İctim ayran . Bekliyorum iyi olmayi dunurcum

hay allahım ya inşallah tez zamanda dünürcüm :Saruboceq: birazdan tekrar bir ölçtür bakalım... yükselmeye başladığını görürsen moral de etkiler daha kolay yükselir yerimseniben

Kesinlikle dogru . Ben servisle geliyorum ise ve bi kere gelirken kanama gecirdim o kadar kotu kullaniyor ki . En sonunda adamla bagira bagira anlatabildim hamile oldugmu. İs icin de boyle . Ben normalde kablo bile doserdm simdi ayni seyi bekliyorlar . Hastanede yatarken kolumda serum varken bile isyerinden anlayis gosteren olmadi nerdeyse.

aslında o doktor kontrolleri yasal hakkımız izin vermemek gibi bir seçenekleri yok diye biliyorum ben şakkıdı araştırmak lazım ama öyle bile olsa patron karşısına geçip "yasal olarak yollamak zorundasın bi kerem lmaz: " deme lüksümüz olmadığı için şu kriz ortamında :1no2: ki ben o anlamda çok şanslıyım benim işyerimde doktor kontrolü için izin alırsın ama haber verme mantığındadır o iş... hayır denmez surat da edilmez şakkıdı

canım benide her gören aynı şeyi söylüyo eşim bile korkarım erkek çıkıcak bu diyo.
Bakalım hayırlısı artık ama bencede vücut yapısıyla alakalı
3 boyutluda 2 doktora baktırmıştım ben bu arada ikiside kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…