bilgeee, kızlar düzelmiş mi burcu?
valla ha bu kadar ay sonra kız derlermişşşşşşş :1shok: sana acil yeni dünür bulmak falan da gerekir akannehir
Şeniz
ne biliyim güzelim ya hissediyolar ya yalaklar :roflol:
slm arkadaşlar bende 28 aralık 2009 annesi olacam inşallah benimkininde cinsiyeti tam belli degil doktorum kıza benzetti ama net birşeydemedi 3 lü boyutada girdim ondada belli etmedi hayırlısı...
:1hug::lepi:
hoşgeldin sağlıkla kucağına alırsın inşallah ilk bebek mi?
vereliniortak :1hug: Şeniz akannehir yerimseniben şakkıdı
Ben çıkayım arkadaşlar az uzanınca geçer belki başımınağrısı.Öptüm sizleri görüşmek üzerea.s.
çok fena uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
uykum vaaaaaaaaaar
uyumak istiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm
ayaklanmamı başlatsak acaba:jeyyar::jeyyar:
yemekten sonra 1 saatte uyku saatimiz olmalı
hoşbulduk canımcım. meral ya yemekten gelirken birini gördüm oğlun mu olcak senin dedi. hayır yaaa yeter artık dedim kız kız dedim. boşversene sen erkek bu dedi. dr dan ii mi bilcen dedim ama kimi görsem aynı tepkiyi veriyor. bu 4 boyutluda önce orasına baktırcam salak oldum iice kafamçokkarıştı
ben patronumla birebir çalışıyorum yerime bakan yok yani. dr kontrollerimde yada rahatsız olursam önce senin sağlığın hemen git der sağolsun. üstelik erkek kadın olsa anlıyodur dersin. seviyorum patronumu ben yaa :))))
hayır canım 7 yaşında kızım var bu ikinci..
ay anam yine katip dikilmişsiniz başımıza... ne çok yazıonuz yaa
kısıtlama neyin getirecem valla bu ne bööle =))
aaaaaaaaa bu arada temizlik yerleşme süperior bi şekilde devam ediyor.. çok şükür Allahıma... en azından heeeryer mis gibi oldu vallla... içime sine sine yerleşiyorum..
neyse her işte bi hayır vardır.. ilerleyen zamanlarda hiç yapamazdım bu işleri yerimseniben
ayy burdayıım kızzzzzzzzzzzzzzz =))) 12 ye kadar seminerdeyiz ya.. saolsun müdür 11 lerde salıyo hamileyim diye =))) koşa koşa geldik yatakodasını yerleştirdim az kaldı işte...
meyve yediniz mi gari? ben dıları çıkıp geleyim hem süt hem meyve yapam...
ahhh ardından da bi türk kahvesi yapam..
içenler parmak kaldırsın bakaam =)))))))
[ama sen de anlayışlısındır bence..ayrıca bu durumu suistimal etmiyorsundur.
.bizim diğer mağazamızdaki hamile kıza dr. çalışma diyor..yüksek tansiyonu var , kalp ritim bozukluğu var,sürekli rahatsızlanıyoo mesela en son dün dişleri ağrıyoo, ağlıyo işyerinde çalışma diyoruz doğum parasını almak istiyormuşş..bu arada evet hepimiz para için çalışıyoruz ama bebeği ve kendi hayatını tehtid edecek şekilde rahatsızlık verecek ise çalışmamalı kişi bence bu arada söylediklerim çok gaddarca gelebilir ama bu personelimin kirası falan da yok yemeklerini de annesine inip yiyorlar ,bebeğin tüm ihtiyaçlarını yine annesi aldı..kendi ise sadece kendine ve eşine kıyafet vs.. alıyoo ve bu nedenle acayip kızıyorumm kendini düşünmüyorsan bebeği düşün dimiiiiiiii
dün gece rüyamda doğurdum arkadaşlar, hemde bir avazdaçok kolay doğuruyordum. doktor yanıma gelmeden doğurdum, sonra doktora bağırıp çağırdım gelde şu kordonu kessene diyekaydirigubbakcemile3sonra bir ara elimi göbeğime atıyorum bakıyorum anaaaa bi tanesi içerde kalmış düyorum dur onuda doğurayım diyorum kaydirigubbakcemile3 pırt diye onuda doğuruyorum... rahat rahat, keşke öyle olsa.. ay çok güldü kociş sabah sabah
huuuu sıpaların analarııı nasssınız bakaaammm...?????????
anam seçil de burda imiş napıon kuzum?
arya ardayı öpüyoooorr
aryaaa ardayı öpüyooorrrr =)))))))))))))
ay anam yine katip dikilmişsiniz başımıza... ne çok yazıonuz yaa
kısıtlama neyin getirecem valla bu ne bööle =))
he ya walla
aaaaaaaaa bu arada temizlik yerleşme süperior bi şekilde devam ediyor.. çok şükür Allahıma... en azından heeeryer mis gibi oldu vallla... içime sine sine yerleşiyorum..
neyse her işte bi hayır vardır.. ilerleyen zamanlarda hiç yapamazdım bu işleri yerimseniben
ay öpüyorum haydeyin hepinizi... bu arada yeni katılan annemiz hayırlı olsun sizin için de inşallahh sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize..
evet yeni annemize hoşgeldin diyorum ben deeeeee
yannız bana noluyosa sizli bizli yazıyorum haaa =)))))))))))))))))
hadi bakalım allah bunu da sağlıkla büyütmek nasip etsin senin gönlünden ne geçiyor bunun cinsiyeti konusunda sengözlerimebaksanab
şşşşşşşşşş kısıtlama yoooook yaşasın özgürlükkkkkkk :enbuyukkk:
içine sinmesi iyi hoş da bayılana kadar iş yapmıyosun di mi kırmıyım kafanı :mymeka:
ay ben ikisini de öpüyorummm kuzummmmmsen nasılsın tatlımmmmm bak fazla yoruyorsun sanki kendini
yorma bak kendini bozuşacağız ona göreeeeeeee
bilemeyonnnnnnnn
ben içtim canım sağolasın bugünkü istihkak doldu
meyveler yendi sen de yetiş hade bakem hadeeeeeeee kötükedihüso
haklısın valla.. yani sırf doğum parasını alabilmek için nası yani yaaaaaaa :umursamaz:
yok yok iyiyim yavrucum.. :1hug:. bazen kemikler sızlıyor ama o bu aralar zaten sık sık oluyor.. ama iş yaptıkça insanın hamlığı gidiyor yaa.. annem burdayen meğer devirip g.tümü yatmışım hep..
şimdi iş başa kaldı tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?