2009 Aralık Anneleri

slm arkadaşlar bende 28 aralık 2009 annesi olacam inşallah benimkininde cinsiyeti tam belli degil doktorum kıza benzetti ama net birşeydemedi 3 lü boyutada girdim ondada belli etmedi hayırlısı...

hoşgeldin sağlıkla kucağına alırsın inşallah ilk bebek mi?

vereliniortak :1hug: Şeniz akannehir yerimseniben şakkıdı

Ben çıkayım arkadaşlar az uzanınca geçer belki başımınağrısı.Öptüm sizleri görüşmek üzerea.s.

huuuu sıpaların analarııı nasssınız bakaaammm...?????????

anam seçil de burda imiş napıon kuzum?

arya ardayı öpüyoooorr

aryaaa ardayı öpüyooorrrr =)))))))))))))

aha da berna sobeeeeeeeeeee :tomato:
şimdi seni düşünüyodum ha nerde ki deyu :dance:

ay anam yine katip dikilmişsiniz başımıza... ne çok yazıonuz yaa

kısıtlama neyin getirecem valla bu ne bööle =))

aaaaaaaaa bu arada temizlik yerleşme süperior bi şekilde devam ediyor.. çok şükür Allahıma... en azından heeeryer mis gibi oldu vallla... içime sine sine yerleşiyorum..

neyse her işte bi hayır vardır.. ilerleyen zamanlarda hiç yapamazdım bu işleri yerimseniben

Ben çıkayım arkadaşlar az uzanınca geçer belki başımınağrısı.Öptüm sizleri görüşmek üzerea.s.

oğluşunla sohbet et ona neler yapacağınızı anlat hem ona iyi gelir hem sana bence yerimseniben dikkat et kendine a.s.

ayy burdayıım kızzzzzzzzzzzzzzz =))) 12 ye kadar seminerdeyiz ya.. saolsun müdür 11 lerde salıyo hamileyim diye =))) koşa koşa geldik yatakodasını yerleştirdim az kaldı işte...

meyve yediniz mi gari? ben dıları çıkıp geleyim hem süt hem meyve yapam...

ahhh ardından da bi türk kahvesi yapam..
içenler parmak kaldırsın bakaam =)))))))

ay öpüyorum haydeyin hepinizi... bu arada yeni katılan annemiz hayırlı olsun sizin için de inşallahh sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize..

yannız bana noluyosa sizli bizli yazıyorum haaa =)))))))))))))))))

çok fena uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
uykum vaaaaaaaaaar
uyumak istiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm

ben deeeeeeeee:)))

ayaklanmamı başlatsak acaba:jeyyar::jeyyar:

katılımcı olabilirimkafamçokkarıştı

yemekten sonra 1 saatte uyku saatimiz olmalı

vereliniortak

bi şoka daha dayanamayız hayatımmmmmm:)))

ama sen de anlayışlısındır bence..ayrıca bu durumu suistimal etmiyorsundur.

.bizim diğer mağazamızdaki hamile kıza dr. çalışma diyor..yüksek tansiyonu var , kalp ritim bozukluğu var,sürekli rahatsızlanıyoo mesela en son dün dişleri ağrıyoo, ağlıyo işyerinde çalışma diyoruz doğum parasını almak istiyormuşş..bu arada evet hepimiz para için çalışıyoruz ama bebeği ve kendi hayatını tehtid edecek şekilde rahatsızlık verecek ise çalışmamalı kişi bence bu arada söylediklerim çok gaddarca gelebilir ama bu personelimin kirası falan da yok yemeklerini de annesine inip yiyorlar ,bebeğin tüm ihtiyaçlarını yine annesi aldı..kendi ise sadece kendine ve eşine kıyafet vs.. alıyoo ve bu nedenle acayip kızıyorumm kendini düşünmüyorsan bebeği düşün dimiiiiiiii

hayır canım 7 yaşında kızım var bu ikinci..

hadi bakalım allah bunu da sağlıkla büyütmek nasip etsin senin gönlünden ne geçiyor bunun cinsiyeti konusunda sengözlerimebaksanab

şşşşşşşşşş kısıtlama yoooook yaşasın özgürlükkkkkkk :enbuyukkk:
içine sinmesi iyi hoş da bayılana kadar iş yapmıyosun di mi kırmıyım kafanı :mymeka:

ben içtim canım sağolasın bugünkü istihkak doldu
meyveler yendi sen de yetiş hade bakem hadeeeeeeee kötükedihüso

haklısın valla.. yani sırf doğum parasını alabilmek için nası yani yaaaaaaa :umursamaz:

yaaa ben de tatildeyken gördüm, hastane kapısındayım.. hatta bi hamile arkadaşımı doğuma yetiştirmek için gitmişiz..

neyse dr. ararken kıza bi bakıyorum sancım geliyor. elbise giymişim ve suyum gelmeye başlıyor, eteklerle silmeye çalışırken hooooooooop bebişim geliyor eteğe =))) ama var yaaa aynııı sanki o sancıyı hissettim, kemiklerin açılması falan... hiç yaşanmamış bi şeyi hissedemez insan ama resmen sancıyı doğumu, bebeğin çıkışını hissettim =))))))

huuuu sıpaların analarııı nasssınız bakaaammm...?????????

anam seçil de burda imiş napıon kuzum?

arya ardayı öpüyoooorr

aryaaa ardayı öpüyooorrrr =)))))))))))))

ay ben ikisini de öpüyorummm kuzummmmmsen nasılsın tatlımmmmm bak fazla yoruyorsun sanki kendini

yorma bak kendini bozuşacağız ona göreeeeeeee

bilemeyonnnnnnnn

yok yok iyiyim yavrucum.. :1hug:. bazen kemikler sızlıyor ama o bu aralar zaten sık sık oluyor.. ama iş yaptıkça insanın hamlığı gidiyor yaa.. annem burdayen meğer devirip g.tümü yatmışım hep..

şimdi iş başa kaldı tabii...

ay ben ikisini de öpüyorummm kuzummmmmsen nasılsın tatlımmmmm bak fazla yoruyorsun sanki kendini

yorma bak kendini bozuşacağız ona göreeeeeeee

bilemeyonnnnnnnn

yeriiimm senii bennnnnnnnn !!!!!!!!!

ardanın çiğğkin annesii !!!!!!!!! =))))))))) kız kocan nettiryo ? hasret giderdiniz mi acep?

karşılaşamadık bak 1 haftadır.. yormuyorum canişkom kendimi merak etmeyin, eşim saolsun çok yardımcı oluyor.. ee bi yerlerden başlamak da lazım, tek o yapamaz ki bütün işleri... ufak ufak idare ediyoruz işte =) yerimseniben

ayyyyyyyyyy evet hatta sinir oluyoo doğum parası düşmüş mü nee ona niye çatmışmışş falan filan gitsin diye gözüne bakıyorum o kadar soğudummmmmklava:

ulen kadın :mymeka: tabii yatcan ömrü hayatında fıçını devirip yatacağın toplam 8 ayın var yatıp değerlendirmezsen ayıp lmaz: bundan sonraki gebeliklerde evde çocuk olacağı için istediğin gibi yatamıycan bunu unutma :sinifsinif:

bu arada 8 ayı kasten yazdım ilk ay genelde bilmiyoz ya hamile olduğumuzu o itibarla yane kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…