2009 Aralık Anneleri

aman aman nazarlar değmesin cnm benim
oğlan iyi olsun
biz nasıl olsa iyi oluruz
tek dert bu olsun dediğin gibi; maşallah hepimiz bomba gibi hamilelik geçiriyoruz
kızlar merabalar nasılsınız
merahaba
biz iyiyiz ya sen

manyaklar banada oğlanmı diyen çok kişi var
kız karedşimin bir oğlu bir kızı var her iki hamilelliğinde göbekte aynydı, yedikleri:jeyyar:
atıyorlar işte:umursamaz:

bakarım bir ara cnm sağol

Canım insanlar inanmış göbek top gibi olursa erkek,yaygın olursa kızdır diye.Olur mu öyle şey canım o insanın vücut tipiyle alakalı bir şey.Ablamın kızda da erkekde de göbek aynıydıyerimseniben
aynen kzı kardeşiminde aynıydı:umursamaz:
hay allahım ya inşallah tez zamanda dünürcüm :Saruboceq: birazdan tekrar bir ölçtür bakalım... yükselmeye başladığını görürsen moral de etkiler daha kolay yükselir yerimseniben

dünürünede kıyamazmış:teselli:

ben patronumla birebir çalışıyorum yerime bakan yok yani. dr kontrollerimde yada rahatsız olursam önce senin sağlığın hemen git der sağolsun. üstelik erkek kadın olsa anlıyodur dersin. seviyorum patronumu ben yaa :))))

ben de dün bir tanıdık "erkek mi" dedi gayet sakin "yok kız" dedim delikafadulden gece de rüyamda kıza benzer gördüm hayır olsun :1shok:

dünürünede kıyamazmış:teselli:

kıyamam tabii kıymetlidir benim dünürcüm opuyorumnanaktan

benimki kadın ama olsun yine de allah razı olsun hamilelikte de öncesinde de özellikle sağlık konularında hiç surat ettiğini yokuşa sürdüğünü bilmem ki kolay bir insan değildir yani ama bana çok anlayışlı davranıyor benim de patron beni seviyor sanırsam kaydirigubbakcemile3

Evet canım başağrısı değil mi öyle böyle geçer ama bebeklerimiz hep iyi olsun inşş.:Saruboceq:

Kız sen sevilmiycek insan mısınn:1hug::asigim:

bende bende müdürlerimi çoooooooooooooook seviyorum
hamile olduğumu öğrendikleri andan itibaren ilgi alaka anlayış bir numara

allah herkeze böyle patronlar, müdürler nasip etsin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben de dün bir tanıdık "erkek mi" dedi gayet sakin "yok kız" dedim delikafadulden gece de rüyamda kıza benzer gördüm hayır olsun :1shok:

Aman dunurcum sakin he :)

Canim dunurcum benim opuyorumnanaktan

Kız sen sevilmiycek insan mısınn:1hug::asigim:

Şeniz canım benim sağolasın ama burası biraz farklı iş ortamında bu kadar sevgi kelebeği olduğumu söylesem yalan olur yani kaydirigubbakcemile3

aminnnnnnn tüm arkadaşlarımız rahat etsin inşallah hatta tanıdık tanımadık tüm hamileler :Saruboceq:

Olsun canım belli oluyordur tavırlarından falan sevdiklerine göre.:1hug:

bahar onvak hastanesi ile ultrason işini konuşup ranedevu almak istedim
19 eylül için, dr'ların olup olmayacağı net olmadığın numaramı alıp arayalım dediler
rakam sordum 146,00 TL dediler cnmcım

slm arkadaşlar bende 28 aralık 2009 annesi olacam inşallah benimkininde cinsiyeti tam belli degil doktorum kıza benzetti ama net birşeydemedi 3 lü boyutada girdim ondada belli etmedi hayırlısı...

Aman dunurcum sakin he :)

Canim dunurcum benim opuyorumnanaktan

valla ha bu kadar ay sonra kız derlermişşşşşşş :1shok: sana acil yeni dünür bulmak falan da gerekir akannehir

Şeniz

Olsun canım belli oluyordur tavırlarından falan sevdiklerine göre.:1hug:

ne biliyim güzelim ya hissediyolar ya yalaklar :roflol:

slm arkadaşlar bende 28 aralık 2009 annesi olacam inşallah benimkininde cinsiyeti tam belli degil doktorum kıza benzetti ama net birşeydemedi 3 lü boyutada girdim ondada belli etmedi hayırlısı...

merhaba canım, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişinia.s.

MEYVE SAATııııııııııııııııııı cokacimcoook
bizde üzüm ve elma varrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…