Ayy canım benimm uykusu varmış:1hug:
Bilmiyorum ki geçen haftalarda baya bir ağrımıştı başım ama geçmişti kaç gündür bugün yine ağrıyor:sinifsinif: Ondan başka sorunumuz yok maş.Oğluşum yukarı da çıkmaya başladı.Göbek deliğinin oralarda da hissediyorum artık Daha ne isterim:sm_cool:
merahabakızlar merabalar nasılsınız
manyaklar banada oğlanmı diyen çok kişi varhoşbulduk canımcım. meral ya yemekten gelirken birini gördüm oğlun mu olcak senin dedi. hayır yaaa yeter artık dedim kız kız dedim. boşversene sen erkek bu dedi. dr dan ii mi bilcen dedim ama kimi görsem aynı tepkiyi veriyor. bu 4 boyutluda önce orasına baktırcam salak oldum iice kafamçokkarıştı
bakarım bir ara cnm sağolEskişehirdeki arkadaşlarr.Espark da C&A nın şubesi varmış.Ankarada gittim ben bebişlere çok güzel yazlık tişörtler 3TL,alt üst takımlar 9TL falan.Belki çoktan haberiniz vardır,ben yeni gördüm sizlere de söylemek istedim.Oğluşuma yazlık aldık ordan bir kaç tane çok güzel hemde kaliteli onların içinde düşünüyorum da yerim sanırım ozaman onuuopuyorumnanaktan Birde kızlar için neler vardır nelerr.
aynen kzı kardeşiminde aynıydı:umursamaz:Canım insanlar inanmış göbek top gibi olursa erkek,yaygın olursa kızdır diye.Olur mu öyle şey canım o insanın vücut tipiyle alakalı bir şey.Ablamın kızda da erkekde de göbek aynıydıyerimseniben
hay allahım ya inşallah tez zamanda dünürcüm :Saruboceq: birazdan tekrar bir ölçtür bakalım... yükselmeye başladığını görürsen moral de etkiler daha kolay yükselir yerimseniben
aslında o doktor kontrolleri yasal hakkımız izin vermemek gibi bir seçenekleri yok diye biliyorum ben şakkıdı araştırmak lazım ama öyle bile olsa patron karşısına geçip "yasal olarak yollamak zorundasın bi keremlmaz: " deme lüksümüz olmadığı için şu kriz ortamında :1no2: ki ben o anlamda çok şanslıyım benim işyerimde doktor kontrolü için izin alırsın ama haber verme mantığındadır o iş... hayır denmez surat da edilmez şakkıdı
dünürünede kıyamazmış:teselli:
ben patronumla birebir çalışıyorum yerime bakan yok yani. dr kontrollerimde yada rahatsız olursam önce senin sağlığın hemen git der sağolsun. üstelik erkek kadın olsa anlıyodur dersin. seviyorum patronumu ben yaa :))))
aman aman nazarlar değmesin cnm benim
oğlan iyi olsun
biz nasıl olsa iyi oluruz
tek dert bu olsun dediğin gibi; maşallah hepimiz bomba gibi hamilelik geçiriyoruz
merahaba
biz iyiyiz ya sen
manyaklar banada oğlanmı diyen çok kişi var
kız karedşimin bir oğlu bir kızı var her iki hamilelliğinde göbekte aynydı, yedikleri:jeyyar:
atıyorlar işte:umursamaz:
bakarım bir ara cnm sağol
aynen kzı kardeşiminde aynıydı:umursamaz:
dünürünede kıyamazmış:teselli:
bahar 14 eylüldemi gidecektin 4 boyutluya cnm
kıyamam tabii kıymetlidir benim dünürcüm opuyorumnanaktan
benimki kadın ama olsun yine de allah razı olsun hamilelikte de öncesinde de özellikle sağlık konularında hiç surat ettiğini yokuşa sürdüğünü bilmem ki kolay bir insan değildir yani ama bana çok anlayışlı davranıyor benim de patron beni seviyor sanırsam kaydirigubbakcemile3
ben de dün bir tanıdık "erkek mi" dedi gayet sakin "yok kız" dedim delikafadulden gece de rüyamda kıza benzer gördüm hayır olsun :1shok:
kıyamam tabii kıymetlidir benim dünürcüm opuyorumnanaktan
benimki kadın ama olsun yine de allah razı olsun hamilelikte de öncesinde de özellikle sağlık konularında hiç surat ettiğini yokuşa sürdüğünü bilmem ki kolay bir insan değildir yani ama bana çok anlayışlı davranıyor benim de patron beni seviyor sanırsam kaydirigubbakcemile3
Kız sen sevilmiycek insan mısınn:1hug::asigim:
bende bende müdürlerimi çoooooooooooooook seviyorum
hamile olduğumu öğrendikleri andan itibaren ilgi alaka anlayış bir numara
allah herkeze böyle patronlar, müdürler nasip etsin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Şeniz canım benim sağolasın ama burası biraz farklı iş ortamında bu kadar sevgi kelebeği olduğumu söylesem yalan olur yani kaydirigubbakcemile3
aminnnnnnn tüm arkadaşlarımız rahat etsin inşallah hatta tanıdık tanımadık tüm hamileler :Saruboceq:
Aman dunurcum sakin he :)
Canim dunurcum benim opuyorumnanaktan
Olsun canım belli oluyordur tavırlarından falan sevdiklerine göre.:1hug:
slm arkadaşlar bende 28 aralık 2009 annesi olacam inşallah benimkininde cinsiyeti tam belli degil doktorum kıza benzetti ama net birşeydemedi 3 lü boyutada girdim ondada belli etmedi hayırlısı...
MEYVE SAATİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ cokacimcoook
bizde üzüm ve elma varrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?