sana da çok geçmiş olsun cnm.. hamilelikte çıkabiliyor işte bazı değerler böyle yüksek yüksek..
kiminin şekeri çıkıyor hamilelikte... napalım artık.. bebiş için valla herşey... çatlayacağımı bile bile üzülmüyorum bile..
ay arzu ben de az önce annemle konuştum.. çok selam söyle dedi de.. artık yarın bahara söylerim. arayamam ben şu saatten sonra.. bi iyi haber alalım da moralinin iyi olduunu bileyim öyle ararım.. aman yaaaa vallahi gerildik de gerildik.. ne biçim bi gün bugün yaa.. seller felaketler vs... töbe töbeee...
iyi akşamlar,
arkadaşlar dün tansiyonum iniyo çıkıyo, şişiyorum diye doktorumu aradım, gel dedi.gittim, hastaneye yatırayım 1 hafta ben takip edeyim dedi, korktum ben yatmak istemiyorum dedim. ozaman rapor verecme 1 hafta evde en az 4 kez tansiyonunu koldan ölçtürceksin, tablo yapcaksın tekrar görüşücez dedi. eğer gerek görürsem bu bir haftanın sonunda hastanede tetkiklere devam edicez dedi. ben de yatıorum şimdi evde. tırstım walla..
akşam gittiğimde topikteki tüm 2009 anneleri adına geldim diycem:1hug:a.s.
Ve hepimiz adına ismine yakışır bahar çiçekleriyle rengarenk çiçeklerle gidicema.s.
cnm kolay değil onun içinde psikikolojisi bozulmştur stres yapmştır meralcim çok selamlarımızı ilet cnm inş herşey ii olacak yarın sabah hayırlı haberlerini alıcazserum dozunu azalttılar bebek çok hareketlıymış hareketlı olması iimiş dedi
sesın kötu gelıyor yapma ne olur dedım
ewt sen aradıgındada eşimle onu konuşuyorduk o yuzden açamadı kötu oldum dedı
bizi getirtme hepimizi oraya dedim
canım sıkıldı pelin dedı
bak bız hepimiz senın ne kadar morallı gçlu oldugunu konuştuk dedım
tamam kapatalım bu konuyu yıne kötu olacagım dedı
sen sıkma canını bak tam teşekkullu biryerdesin kontrol altındasın dedım
ultrasona grdınmı bebek kaç kılo dedım girmemiş ultrasona
iyiki önemseyıp gelmişim dedi bende ewt bende de var diyip duruyoruz birbirimize sancımız olunca sen onemsedın ve bak kontrol altındasın dedım
morale ıhtıyacı var baharın ve duaya kızlar
iyi akşamlar,
arkadaşlar dün tansiyonum iniyo çıkıyo, şişiyorum diye doktorumu aradım, gel dedi.gittim, hastaneye yatırayım 1 hafta ben takip edeyim dedi, korktum ben yatmak istemiyorum dedim. ozaman rapor verecme 1 hafta evde en az 4 kez tansiyonunu koldan ölçtürceksin, tablo yapcaksın tekrar görüşücez dedi. eğer gerek görürsem bu bir haftanın sonunda hastanede tetkiklere devam edicez dedi. ben de yatıorum şimdi evde. tırstım walla..
bahar arkadaşımıza çok üzüldüm ya onu ben çok ama çok iyi anlıyorum. allahım ona acı yaşatmasın mis kokulusundan ayırmasın.Yazıyı okuyunca çok kötü oldum ya...eskileri yeniden yaşadım... ama içimden his bunu atlatacak diyor buna inanıyorum...Allahım ne olursun kimseye acı yaşatma özelliklede EVLAT... ne kadar koklamasakta kucagımızada almasak acısı çok ama çok büyük benim hala aklıma geldikçe kızım EYLÜL üm hıçkıra hıçkıra aglarım. Görmedim öpmedim koklamadım ama çok büyükkkkkkkkk acı çoookkkkkkkkkkk anlatılmaz....Allah meleklerimizi saglıklı ve hayırlı bize nasip etsin...Şimdiki bebeğim erkek adını EFE koydum diyorum annem seni çok sevmiycem ablanı sevdim gitti seni kucagıma alayım o zaman sevicem.....
Bahar bütün dualarımız seninle ben inanıyorum bugünleri atlatacaksın... allahım hepimize yardım et.......
bahar arkadaşımıza çok üzüldüm ya onu ben çok ama çok iyi anlıyorum. allahım ona acı yaşatmasın mis kokulusundan ayırmasın.Yazıyı okuyunca çok kötü oldum ya...eskileri yeniden yaşadım... ama içimden his bunu atlatacak diyor buna inanıyorum...Allahım ne olursun kimseye acı yaşatma özelliklede EVLAT... ne kadar koklamasakta kucagımızada almasak acısı çok ama çok büyük benim hala aklıma geldikçe kızım EYLÜL üm hıçkıra hıçkıra aglarım. Görmedim öpmedim koklamadım ama çok büyükkkkkkkkk acı çoookkkkkkkkkkk anlatılmaz....Allah meleklerimizi saglıklı ve hayırlı bize nasip etsin...Şimdiki bebeğim erkek adını EFE koydum diyorum annem seni çok sevmiycem ablanı sevdim gitti seni kucagıma alayım o zaman sevicem.....
Bahar bütün dualarımız seninle ben inanıyorum bugünleri atlatacaksın... allahım hepimize yardım et.......
ay bence de ..
hafife almamak lazım bundan sonra aslında.. en güzel örnek bahar..
öylesine gitti şimdi yatıyor.. erken doğum riski varmış...
offf be kızım... ne denir ki şimdi sana... :teselli: Allah Efe'ni bağışlasın sana.. canım yaaaaa.......bahar arkadaşımıza çok üzüldüm ya onu ben çok ama çok iyi anlıyorum. allahım ona acı yaşatmasın mis kokulusundan ayırmasın.Yazıyı okuyunca çok kötü oldum ya...eskileri yeniden yaşadım... ama içimden his bunu atlatacak diyor buna inanıyorum...Allahım ne olursun kimseye acı yaşatma özelliklede EVLAT... ne kadar koklamasakta kucagımızada almasak acısı çok ama çok büyük benim hala aklıma geldikçe kızım EYLÜL üm hıçkıra hıçkıra aglarım. Görmedim öpmedim koklamadım ama çok büyükkkkkkkkk acı çoookkkkkkkkkkk anlatılmaz....Allah meleklerimizi saglıklı ve hayırlı bize nasip etsin...Şimdiki bebeğim erkek adını EFE koydum diyorum annem seni çok sevmiycem ablanı sevdim gitti seni kucagıma alayım o zaman sevicem.....
tamam canım. alırsam haber iletirim..sımdı gırebıldım ve okudugum an cok kötü oldum
allahım baharı ve mınık prensesını korusun ıns
eger meralden bır haber alırsan yazarsan sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?