2009 Aralık Anneleri

kaçıncı sınıfı okutacaksın cnm bu sene
sınıf mevcudun kaç

ayyy eşi bahardan daha fenadır haa....

gerçi bahar onun da moralini düzeltmiştir... ah canlarım yaa.. bu ayda yaşanacak şeyler mi bunlar... her işte bi hayır vardır diyelim yine de...

süper olur bernacım
adresine kargo ile göndereblirizde

eşim sağolsun o kullanıyor
bana güvenmiyormuş:gitme:

canım ben geçen yıl okul müdürü idim, çoğunun durumunu biliyorum. 200 öğrencim var. bu yıl 6-7-8. sınıflar da açılıyorr... aaaaaaaaaaaaaaaa kızlar yeni kaloriferli okulum yapıldı =))) kutlayalım onu da bi bardak su içerek =)

ayrıca 1. sınıfları da okuttum... aslında ben fotolarını da yollarım size bu yıl çekeyim bi hallerini görün siz.... Allah ana babalaraa ama sözde ana babalara azıcık vicdan nasip eylesin beee... şu ramazanda hakkaten dileğim bu !!!

arkadaşlarınla bir öğrenciye neler lazım bir liste yapsanıza Berna... bir öğrencinin senelik kırtasiye ihtiyacını bir görelim bir hesap yapalım

yarın sabah risk olmadığını duyunca biz de çok mutlu olcaz allahın izniyle :Saruboceq:

ya kötu oldum ya
bahar ben aradıgımda kötuymuş açamamış
moralı bozulmuş öff 1 dk kendıme gelmem lazım
aglamamak için zor tuttum kendımı

:içelim: kaloriferin şerefine kuşummmmmmmm

allah hepsini ıslah etsin
geri kafalı insanlar ne olacak

kızlar ben çıkıyorum ..eşim geldi evde dinleneceğim biraz...öpüldünüz evden ararım ben bahar ı ...dikkat edin kendinize ...tüm sosyal destek projelerinize varım..haberdar edersiniz..tel vs.. berna ya verdim kızlarrrrrrrrr:)

serum dozunu azalttılar bebek çok hareketlıymış hareketlı olması iimiş dedi
sesın kötu gelıyor yapma ne olur dedım
ewt sen aradıgındada eşimle onu konuşuyorduk o yuzden açamadı kötu oldum dedı
bizi getirtme hepimizi oraya dedim
canım sıkıldı pelin dedı
bak bız hepimiz senın ne kadar morallı gçlu oldugunu konuştuk dedım
tamam kapatalım bu konuyu yıne kötu olacagım dedı
sen sıkma canını bak tam teşekkullu biryerdesin kontrol altındasın dedım
ultrasona grdınmı bebek kaç kılo dedım girmemiş ultrasona
iyiki önemseyıp gelmişim dedi bende ewt bende de var diyip duruyoruz birbirimize sancımız olunca sen onemsedın ve bak kontrol altındasın dedım
morale ıhtıyacı var baharın ve duaya kızlar

canlar ben kaçar akşam baharı ararım yine
berna yarın daha ayrıntılı konuşalım şu organizasyon işini
herkes kendine ve bebişine çok iyi baksın ve lütfen kendini hiç sıkmasın germesin
meralcim bizim için öp bahar'ı gittiğinde

iyi bakın kendinize

yarabbim yardımcısı olsun
içiç sıkıldı
moralim bozulya yaaaaaaaaaaaaaaaaa
dokunsalar ağlıycam
elimizdende birşey gelmiyorki duadan başkasenağlama:1no2::Saruboceq:

yaaa bak şimdi morali gittikçe bozuldu haa..
eee kızım kolay değil öğleden beri orda... sırf orda yatmk bile bozar psikolojiyi...

ah bee hakkaten aynı yerde olsaydık basar giderdik elimizde çiçeklerle patiklerle =))) moral olurdu kuzumaa !!

hepiniz adına öperim arkadaşlar

sende iyi bak kendine bilgecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…