kızlar şöyle diyeyim..
ben kendi akrabalarım, eş dostumla bi kampanya yaptım. saolsun annem organize etti bursada ve yaklaşık 15 kere eşya gönderdi..
çoğunluğu çocukların küçülen giyimleriydi. yapabilen atkı bere ördü. kimi ihtiyaçlarını aldı.. ama para göndermelerini özellikle ben istemedim. hem burdan almak açıkçası saflık olur. 10 TL lik şeyi 20 ye satıyorlar çünkü..
neyse şöyle diyeyim, buraya gelen otobüslerle küçülen giyimleri yollayabilirsiniz. isteyen defter kalem silgi, boya, resim defteri, okuma kitabı gibi kırtasiye malzemeleri de alabilir....
süper olur bernacımkızlar şöyle diyeyim..
ben kendi akrabalarım, eş dostumla bi kampanya yaptım. saolsun annem organize etti bursada ve yaklaşık 15 kere eşya gönderdi..
çoğunluğu çocukların küçülen giyimleriydi. yapabilen atkı bere ördü. kimi ihtiyaçlarını aldı.. ama para göndermelerini özellikle ben istemedim. hem burdan almak açıkçası saflık olur. 10 TL lik şeyi 20 ye satıyorlar çünkü..
neyse şöyle diyeyim, buraya gelen otobüslerle küçülen giyimleri yollayabilirsiniz. isteyen defter kalem silgi, boya, resim defteri, okuma kitabı gibi kırtasiye malzemeleri de alabilir....
aranızda hala araba kullanan varmı
benım eşim ve babam istemıyor kullanmamı
ben dıyorum bebek benden önemlı demek
ben aynı ben kaza olsa banada olurdu eskıden şimdi bebek var dıye kullanma dıyorsunuz özurlu muamelesi yapmayın bana dıyorum ama
Allah korusun kaza olursa panık yaparmışım stres olmayayım dıyemış falan
kızlar şöyle diyeyim..
biraz önce konuştum eşi ile oturuyorlarmış
nts sonucu için doktoru bir yorum yapmamış
biraz önce kasılma ya da ağrısı olmuş regl ağrısı gibi birşey kan idrar tahlili almışlar onun sonucunu bekliyorlarmış.
destekleriniz için çok teşkkür etti
inanılmaz mutlu olmuş:1hug:
ben çok isterim bilge
canım ben geçen yıl okul müdürü idim, çoğunun durumunu biliyorum. 200 öğrencim var. bu yıl 6-7-8. sınıflar da açılıyorr... aaaaaaaaaaaaaaaa kızlar yeni kaloriferli okulum yapıldı =))) kutlayalım onu da bi bardak su içerek =)
ayrıca 1. sınıfları da okuttum... aslında ben fotolarını da yollarım size bu yıl çekeyim bi hallerini görün siz.... Allah ana babalaraa ama sözde ana babalara azıcık vicdan nasip eylesin beee... şu ramazanda hakkaten dileğim bu !!!
ya kötu oldum ya
bahar ben aradıgımda kötuymuş açamamış
moralı bozulmuş öff 1 dk kendıme gelmem lazım
aglamamak için zor tuttum kendımı
canım ben geçen yıl okul müdürü idim, çoğunun durumunu biliyorum. 200 öğrencim var. bu yıl 6-7-8. sınıflar da açılıyorr... aaaaaaaaaaaaaaaa kızlar yeni kaloriferli okulum yapıldı =))) kutlayalım onu da bi bardak su içerek =)
ayrıca 1. sınıfları da okuttum... aslında ben fotolarını da yollarım size bu yıl çekeyim bi hallerini görün siz.... Allah ana babalaraa ama sözde ana babalara azıcık vicdan nasip eylesin beee... şu ramazanda hakkaten dileğim bu !!!
kızlar ben çıkıyorum ..eşim geldi evde dinleneceğim biraz...öpüldünüz evden ararım ben bahar ı ...dikkat edin kendinize ...tüm sosyal destek projelerinize varım..haberdar edersiniz..tel vs.. berna ya verdim kızlarrrrrrrrr:)
iyi bakın kendinizekızlar ben çıkıyorum ..eşim geldi evde dinleneceğim biraz...öpüldünüz evden ararım ben bahar ı ...dikkat edin kendinize ...tüm sosyal destek projelerinize varım..haberdar edersiniz..tel vs.. berna ya verdim kızlarrrrrrrrr:)
serum dozunu azalttılar bebek çok hareketlıymış hareketlı olması iimiş dedi
sesın kötu gelıyor yapma ne olur dedım
ewt sen aradıgındada eşimle onu konuşuyorduk o yuzden açamadı kötu oldum dedı
bizi getirtme hepimizi oraya dedim
canım sıkıldı pelin dedı
bak bız hepimiz senın ne kadar morallı gçlu oldugunu konuştuk dedım
tamam kapatalım bu konuyu yıne kötu olacagım dedı
sen sıkma canını bak tam teşekkullu biryerdesin kontrol altındasın dedım
ultrasona grdınmı bebek kaç kılo dedım girmemiş ultrasona
iyiki önemseyıp gelmişim dedi bende ewt bende de var diyip duruyoruz birbirimize sancımız olunca sen onemsedın ve bak kontrol altındasın dedım
morale ıhtıyacı var baharın ve duaya kızlar
canlar ben kaçar akşam baharı ararım yine
berna yarın daha ayrıntılı konuşalım şu organizasyon işini
herkes kendine ve bebişine çok iyi baksın ve lütfen kendini hiç sıkmasın germesin
meralcim bizim için öp bahar'ı gittiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?