2009 Aralık Anneleri

bilgecim görüşürüzz.. konuşuruz tekrar.. dediğim gibi kimi kırtasiye kimi de giyim gönderebilir.. gönlünüzden ne koparsa derler ya öyle yani..

ramazan ramazan düşünmeniz bile yeter be cnm

akşam gittiğimde topikteki tüm 2009 anneleri adına geldim diycem:1hug:a.s.
ve hepimiz adına ismine yakışır bahar çiçekleriyle rengarenk çiçeklerle gidicema.s.

bahar güçlüdür maşalllaaah!!!

ben de inanıyorum ki direnecekler ana kız...

biz dualarımızı eksik etmeyelim yeter ki...

burdan da yapabileceğimiz bu kadar zaten. Allah en kısa zamanda şifa versin ikisine de ... moral de versin !!!

görüşürüz seçil iyi bak kendine

iyi akşamlar bilgee
bende konuşmak istiyorum baharla ama konuşamam diye korkuyorum
çook selamlarımızı söyle sen aklımız onda dualarımızda en kısa zamanda normale döner herşey inşallah

bende çıkıyorum kızlar lutfen bahara ve kuçuk kızına dua etmeyı unutmayalım
yarın hayırlı ve guzel haberlerle görüşürüz inşallah
zor ama lutfen kendımızıde germeyelım ben çok gerildim panık oldum içim daraldı gıttım çikolata yedim hava aldım geldım içimizdeki kuzularıda stres yapmayalım

akşam gittiğimde topikteki tüm 2009 anneleri adına geldim diycem:1hug:a.s.
ve hepimiz adına ismine yakışır bahar çiçekleriyle rengarenk çiçeklerle gidicema.s.

canımsıınn yaaa, sen zaten çiçek gibi açtırırsın onun yüzünü !! eminimm !!!!

öpmeyi sakın unutma haa meral nolur e mi!

onu çok sevdiğimi de söyle.. ben sabaha kadar aramam baharı. bi gelişme olursa haberdar edersin beni di mi? çok bozuk moralim çooooooooooookk... zaten kafa dağıtayım diye yazıp yazıp duruyommmm....

halini düşündüklerini düşündükçe içim acıyo... işin garibi korkutmak istemiyorum sizi ama sordum bahara aynı ağrı sancı bana da oluyo arada.. hattta geçenlerde de yazdım. kemiklerim sanki açılmaya hazırlanıyor gibi diye... ben de çok korkuyorum şimdi açıkçası...

ne biliyim yaa ööyyle işte............

korkuyorsan hiç arama oznurcugum onun morale ıhtıyacı var sesı zaten belli ediyor ınsanın senın sesınde panıgı alırsa daha moralı bozulur aglar falan gerek yok o biliyor hepimizin aklı onda oldugunu sorup durdu zaten siz naptınız diye senı duşunuyoruz hepimiz dedim meralde akşam senın özel selamını ıletır o halde

amin canım
iyi bak kendine

selam arkadaşlar bahar için çok üzüldüm inş.iyi haberlerini alırız bende doktordon geldim kolestrol trigliserit tüksek çıktı sonuçları haftaya doktora göstericem birde o kadar abur cubur yiyen obur biri olmadığım halde sonuçlar nasıl bu kadar yüksek çıktı anlamadım ya çok moralim bozuk benimde..

haklısın pelin
daha öncede dedim ya sanki kendim yaşamışım gibi hissettim.
iyileşsinler inşallah biran önce
iyi akşamlar sanada iyi bak sende kendine ve kızına

ooofffffffffff sende germe berna yaaaaaaaaaa
allahım hayırlı zamanda ve vakitinde doğumlar nasip etsin hepimize.
öpmeyi ve özel selamları unutmam sen meraklanma
kuzum benim yaaaaaaaaaaaa sana hiç kıyamıyorum bernacımmafoldumben
ay fena oluyorum
ağlamıycam
ağlamıycam işte yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

iletirim iletirim

sana da çok geçmiş olsun cnm.. hamilelikte çıkabiliyor işte bazı değerler böyle yüksek yüksek..

kiminin şekeri çıkıyor hamilelikte... napalım artık.. bebiş için valla herşey... çatlayacağımı bile bile üzülmüyorum bile..

off meral bakma sen bana... ağzına tüküreyim tek derdim o kadar yaban ellerdeyim ki.. bi bok olsa nereye gidicem ben yaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ufffffffffff neyse....

öğleden sonra gittim ben aç kalmana gerek yok dediler. öğle yemeği yemedim ben ne olur ne olmaz diye. 1,2 saat açlık yeter dediler. zaten içtikten sonra yaklaşık 1 saat bekletiyorlar. ve tadı çok güzeldi, limon bol bol kullanıldı sanırım limonataydı resmen. 2 bardak deseler kızım ve ben göbek ata ata içerdik. tadı damakta kalıyor:))

güzeller güzeli annecikler
bende çıkıyorum
kendinize iyi bakın ve dualrı unutmayın

öpüyorum hepinizi

pelin konuştu tatlım sonuç daha çıkmamıştı serum vermeye devam ediyolardı

ya bugün baya yoğunum hep arkadan takip ediyorum sizi.. neden böyle olmuş bahara acaba tetikleyen bişeymi olmuş, aklım her dakika ona kayıyor.. Annemede anlattım dua etti o da, kuran okuyodu tamda, dedim böyle böyle.. o da telaş yaptı Allah yardım eder merak etmeyin dedi..

merall öpüyorum canım arkadaşım..

bundan sonrası sana emanet... bol bol depola baharı...

dikkat et kendine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…