ay hayırlısıyla sabah olsada güzel haberlerini alsak baharımın
yaaa bak şimdi morali gittikçe bozuldu haa..
eee kızım kolay değil öğleden beri orda... sırf orda yatmk bile bozar psikolojiyi...
ah bee hakkaten aynı yerde olsaydık basar giderdik elimizde çiçeklerle patiklerle =))) moral olurdu kuzumaa !!
kızlar ben çıkıyorum ..eşim geldi evde dinleneceğim biraz...öpüldünüz evden ararım ben bahar ı ...dikkat edin kendinize ...tüm sosyal destek projelerinize varım..haberdar edersiniz..tel vs.. berna ya verdim kızlarrrrrrrrr:)
canlar ben kaçar akşam baharı ararım yine
berna yarın daha ayrıntılı konuşalım şu organizasyon işini
herkes kendine ve bebişine çok iyi baksın ve lütfen kendini hiç sıkmasın germesin
meralcim bizim için öp bahar'ı gittiğinde
inşallah meralciğim
ben inanıyorum yarın öglen taburcu olur baharcıgım
akşam gittiğimde topikteki tüm 2009 anneleri adına geldim diycem:1hug:a.s.
ve hepimiz adına ismine yakışır bahar çiçekleriyle rengarenk çiçeklerle gidicema.s.
görüşürüz seçil iyi bak kendine
iyi akşamlar bilgee
bende konuşmak istiyorum baharla ama konuşamam diye korkuyorum
çook selamlarımızı söyle sen aklımız onda dualarımızda en kısa zamanda normale döner herşey inşallah
bende çıkıyorum kızlar lutfen bahara ve kuçuk kızına dua etmeyı unutmayalım
yarın hayırlı ve guzel haberlerle görüşürüz inşallah
zor ama lutfen kendımızıde germeyelım ben çok gerildim panık oldum içim daraldı gıttım çikolata yedim hava aldım geldım içimizdeki kuzularıda stres yapmayalım
korkuyorsan hiç arama oznurcugum onun morale ıhtıyacı var sesı zaten belli ediyor ınsanın senın sesınde panıgı alırsa daha moralı bozulur aglar falan gerek yok o biliyor hepimizin aklı onda oldugunu sorup durdu zaten siz naptınız diye senı duşunuyoruz hepimiz dedim meralde akşam senın özel selamını ıletır o halde
ooofffffffffff sende germe berna yaaaaaaaaaacanımsıınn yaaa, sen zaten çiçek gibi açtırırsın onun yüzünü !! eminimm !!!!
öpmeyi sakın unutma haa meral nolur e mi!
onu çok sevdiğimi de söyle.. ben sabaha kadar aramam baharı. bi gelişme olursa haberdar edersin beni di mi? çok bozuk moralim çooooooooooookk... zaten kafa dağıtayım diye yazıp yazıp duruyommmm....
halini düşündüklerini düşündükçe içim acıyo... işin garibi korkutmak istemiyorum sizi ama sordum bahara aynı ağrı sancı bana da oluyo arada.. hattta geçenlerde de yazdım. kemiklerim sanki açılmaya hazırlanıyor gibi diye... ben de çok korkuyorum şimdi açıkçası...
ne biliyim yaa ööyyle işte............
korkuyorsan hiç arama oznurcugum onun morale ıhtıyacı var sesı zaten belli ediyor ınsanın senın sesınde panıgı alırsa daha moralı bozulur aglar falan gerek yok o biliyor hepimizin aklı onda oldugunu sorup durdu zaten siz naptınız diye senı duşunuyoruz hepimiz dedim meralde akşam senın özel selamını ıletır o halde
ben de cumartesi günü sabah 9:20 de gidiyorum arkadaşlar kontrolüm var gitmişkene sanırsam şekeride yaparlar.. nasıl aç kalıcam şimdiden onu düşünüyom.. ben aç kalınca tansiyonum mu düşüyo nedir, elim ayağım dökülüyo resmen..
pelin konuştu tatlım sonuç daha çıkmamıştı serum vermeye devam ediyolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?