2009 Aralık Anneleri

eeee dünden beri o kadar çok arayıp mesaj attık ki büyük ihtimalle bitirdik şarjını... ikinci seçenek de gece doğru dürüst uyku tutmadı uyanmasın diye kapattılar telefonunu

Ben dun sanirim 5 gibi aradim nst sonucunu doktora gondermisler. Onu bekliyoruz artik paniklemeye basldim filan demisti. O nst sonucunu beklemek cok zor zaten ..

Ben dun sanirim 5 gibi aradim nst sonucunu doktora gondermisler. Onu bekliyoruz artik paniklemeye basldim filan demisti. O nst sonucunu beklemek cok zor zaten ..

valla dünürcüm 7yi geçiyordu ben son konuştuğumda yemek yiyordu o yüzden uzun uzadıya konuşamadık ama "türkiyenin dört bir yanından seni ve kızını okuyup üflüyoruz merak etme hiçbir sorun çıkmayacak" dediğimde "gerçekten mi yaaa allah razı olsun" deyişi acayip içime dokundu bütün gün hastanede olmak artık sinirlerini yormuş olmalı
allahın izniyle bugün evine çıksa da morali düzelse :Saruboceq:

ulaştım bahara
şimdi eve gelmiş
doktor rapor vermiş
3 gun sureklı yatması gerekıyormuş
nst sonuçlarında ara ara sancılar gözukuyormuş ama sıklaşmaması onemlıymış o yuzdende yatıp dınlenmesı gerekıyormuş
eve geldim ya rahatladım dedı
iyi geliyordu çok şukur sesi

oh şükür hadi hayırlısı bakalım bol bol dinlensin bariiii

şimdi beni de aradı
gece hiç uyumamış o yüzden uyuyacakmış herkese çok çok selamı var "kızlara söylerim kimse aramaz güzel güzel uyuyup dinlenin" dedim haberiniz olsun
7 gün raporlu esasen ama pelinin de dediği gibi 3 gününde mümkün olduğunca kalkmasın demiş dr
duşunu alıp uyuyacaktı
oh allahım çok şükür şu dinlenmeyle tüm riski de atarsa tamamdır

Hastanede filan yatmak insanin sinirlerini bozuyor . Bundan sonra surekli tetikte filan oluyo insan.

İyi ya cok sukur . Super haber aldik

ohh iyi bari içim rahatladı biraz
canım ya inşallah atlatır biran önce

çıktı ya hastaneden misler gibi yatar evınde duzelır Allahın ıznıyle
bizim yegene okul alışverişine gidiyorlar lcw ye bende bakayım yazlıklar indirimdeymış 2 parça bişey bulurum belki kızıma takılayım peşlerine öptm görüşürüz

Hastanede filan yatmak insanin sinirlerini bozuyor . Bundan sonra surekli tetikte filan oluyo insan.

İyi ya cok sukur . Super haber aldik

bahara söyledim zaten hastane moralini çok yıpratmıştır şimdi evinde kendine gelirsin diye, o da onu diyor doğum ünitesi olduğu için bağıran çağıran, ağlayan bebekler vsler bir yerden sonra koyuverdim zaten diye... e çok normal dedim hastane ortamı sinirler yıpranacak zaten korkuyorsun vs neyse şimdi evinde kendine gelir opuyorumnanaktan oh be çok şükür allah tüm hamileleri beterinden esirgesin :Saruboceq:

çok sevindim ya uyusun tabi aramayız .Allaha emanet bebişlerimiz.çok korkuttu gerçekten bizi

kızlar şimdi berna'nın okula nasıl bir yardım yapabiliriz onu bir konuşsak?
birisi tekstil işindeyim mi demişti bizim hamilelerden???

Dunur ben tekstildeyim . Ama dun tabi elektrikler olmayinca cok sey kacirdim . Ne oldu dunur ?

bernanın çocuklarına bir şeyler gönderelim diyoruz dünür... malum hepimizin bebekleri gelecek, baharın başına gelenler, zaten ramazan falan hani bir yerlere faydamız dokunsun diye düşündük en yakın ve olabilir yer de bernanın öğrencileri... kırtasiyeden ziyade giyecek tarzı bir şeyler yapsak diye hayallendik de... sizin firma çocuk giysisi üretiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…