kızlar günaydın
dayanamadım şimdi aradım telefon kapalı baharın
gunaydın
şarjımı bıttı acaba
eeee dünden beri o kadar çok arayıp mesaj attık ki büyük ihtimalle bitirdik şarjını... ikinci seçenek de gece doğru dürüst uyku tutmadı uyanmasın diye kapattılar telefonunu
Ben dun sanirim 5 gibi aradim nst sonucunu doktora gondermisler. Onu bekliyoruz artik paniklemeye basldim filan demisti. O nst sonucunu beklemek cok zor zaten ..
ulaştım bahara
şimdi eve gelmiş
doktor rapor vermiş
3 gun sureklı yatması gerekıyormuş
nst sonuçlarında ara ara sancılar gözukuyormuş ama sıklaşmaması onemlıymış o yuzdende yatıp dınlenmesı gerekıyormuş
eve geldim ya rahatladım dedı
iyi geliyordu çok şukur sesi
valla dünürcüm 7yi geçiyordu ben son konuştuğumda yemek yiyordu o yüzden uzun uzadıya konuşamadık ama "türkiyenin dört bir yanından seni ve kızını okuyup üflüyoruz merak etme hiçbir sorun çıkmayacak" dediğimde "gerçekten mi yaaa allah razı olsun" deyişi acayip içime dokundu bütün gün hastanede olmak artık sinirlerini yormuş olmalı
allahın izniyle bugün evine çıksa da morali düzelse :Saruboceq:
ulaştım bahara
şimdi eve gelmiş
doktor rapor vermiş
nst sonuçlarında ara ara sancılar gözukuyormuş ama sıklaşmaması onemlıymış o yuzdende yatıp dınlenmesı gerekıyormuş
ulaştım bahara
şimdi eve gelmiş
doktor rapor vermiş
Hastanede filan yatmak insanin sinirlerini bozuyor . Bundan sonra surekli tetikte filan oluyo insan.
İyi ya cok sukur . Super haber aldik
şimdi beni de aradı
gece hiç uyumamış o yüzden uyuyacakmış herkese çok çok selamı var "kızlara söylerim kimse aramaz güzel güzel uyuyup dinlenin" dedim haberiniz olsun
7 gün raporlu esasen ama pelinin de dediği gibi 3 gününde mümkün olduğunca kalkmasın demiş dr
duşunu alıp uyuyacaktı
oh allahım çok şükür şu dinlenmeyle tüm riski de atarsa tamamdır
kızlar şimdi berna'nın okula nasıl bir yardım yapabiliriz onu bir konuşsak?
birisi tekstil işindeyim mi demişti bizim hamilelerden???
Dunur ben tekstildeyim . Ama dun tabi elektrikler olmayinca cok sey kacirdim . Ne oldu dunur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?