2009 Aralık Anneleri

Hmm anladim yok dunur bizde bayan sadece.

bahardan gelen iyi habere çok sevindim, Allaha şükür.. hastane ortamının ne demek olduğunu iyi bilirim.. sinirleri çok gerilmiştir.. evinde rahat eder dinlenir geçer.. gözümüz aydın...

Hmm anladim yok dunur bizde bayan sadece.

sağlık olsun güzelim
nasıl yapsak kızlar? yaş grubuna göre kişileri belirlesek de herkes bir kazak bir kat iççamaşırı mı gönderse mesela?
daha doğrusu önce bir para limiti belirlemek lazım dün mesela lcw'de kampanya gördüm 3 alana 1 hediye... 4 kazak alsak adam başı kaç para tutar ki böyle bir kampanyada akannehir

Günaydın herkese..
Dün Bahrın durumunu okudum ama moralim bir kaç gündür o kadar bozuk ki yemek bile zorla yiyorum. o yüzden hiçbirşey yazamadım. neyse durumu daha iyiymiş çok sevindim.

Günaydın herkese..
Dün Bahrın durumunu okudum ama moralim bir kaç gündür o kadar bozuk ki yemek bile zorla yiyorum. o yüzden hiçbirşey yazamadım. neyse durumu daha iyiymiş çok sevindim.

hayırdır senin neyin varrrr??????????

kızlar ben ufaktan yemeğe gidiyorum sizlere de peşinen afiyet şeker, bebişlerinize ilik kemik olsun inşallah opuyorumnanaktan

hayırdır senin neyin varrrr??????????

Oğlum hasta kızıl diye bir hastalık geçiriyor. kreşten kapmış. inşallah bana da bulaşmaz.
bir yandan kardeşimin bazı sorunları var ona asıl çok üzüldüm.
kendim de ahsta oldum. üşüttüm. hala tam toparlamış değilim.
sağlık ve huzur çok önemli.

günaydın biz geldikopuyorumnanaktan
geçmişi okudum çok sevindim baharımızın ve bebişinin iyi olmasına :lepi:
ben demiştim bizim topişimizin bebeişleri akıllıdır die a.s
bolb bol dinlensiin ooh havalarda serin bu ara zemuszemus
en kısa zamanda aramıza döner umarım
:1hug:

geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendine
bu arada ticker oluşturdum nasıl ekleyeceğim? yardımcı olabilecek olan var mı?
yukarda kullanıcı paneli var tıkla
sonra profili düzenle de sol tarafta
aşağı doğru in Kilo-Doğum Takip
Kiilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsi bölümü var hazırlqadığın tickerın linkini oraya yapıştır
ok de olmuştur kaydirigubbakcemile5

Selam arkadaşlarr.Bahar'a çok sevindim,ne güzel bir haber aldık.Bu 3günü de atlatır inş.Meral bugün hiç girmemiş nedenseCADIARZU

Selam arkadaşlarr.Bahar'a çok sevindim,ne güzel bir haber aldık.Bu 3günü de atlatır inş.Meral bugün hiç girmemiş nedenseCADIARZU

evet yok:sm_confused:

bu sabah çok sakin zaten şu ana kadar sayfalar dolusu yazılı olması lazımdı normalde bugün ses seda yook kimseden CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…