evet yok:sm_confused:
bu sabah çok sakin zaten şu ana kadar sayfalar dolusu yazılı olması lazımdı normalde bugün ses seda yook kimseden CADIARZU
evet yok:sm_confused:
bu sabah çok sakin zaten şu ana kadar sayfalar dolusu yazılı olması lazımdı normalde bugün ses seda yook kimseden CADIARZU
Bugun oyle valla. Kimsenin sanki fazla tadi yok gibi . Benimde oyle havalar mi etkiliyor acaba bizi
Evet canım çok okuyacam sandım ama az bir sayfa okudum bir baktım sona gelmişim az yazılmışCADIARZU
Arkadaşlar ben çıkayım acıktım oğlum yemek bekler:sinifsinif: görüşürüzz tekrarr:gitme:
havadan olabilir arkadaşlar, yada nedendir hiç bilmiom bende çok fenayım, resmen kalbim sıkışıyo ya halsizlik nefes darlığı bir yandan.. şimdi yemek yedim.. doktor bu çarğıntılarımın kansızlıktan olabileceğini söylemişti hapıda 2 ye çıkarmıştı günde, o hapın hiç bir faydasını görmedim ben ya.. off... cumartesi randevumuz var neyseki.. ama doktorlarda hiç bişey demiyoki kardeşim ya, yok olabilir hamilelikte olur böyle şeyler bilmem ne.. yaw bizde biliyoruz olur da buna bir çare bulalım diyen yok.. ikide bir hap hap hap.. hapı yutmuşum zaten, töwbe töwbe.. öğleye doğru geçer gibi olmuştu şimdi yine aynı durumdayım.. kıslar şöyle düşünün sanki boğazınıza kadar gelen bir havuzun içindesiniz,nasıl ciğerlere kalbe basınç olur ya aynı öyle.. bir de ben tam derin nefes alamıyordum zaten öncedende, 1999 yılında akciğer zarlarım su toplamıştı, tabi ben müthiş bir acı çekiyorumama yinede normal hayata devam ediyordum çünkü gittiğim doktorlar anlamamışlardı.. kas sıkışmasıdır deyip kas gevşetici vermişlerdi.. sonunda farkedildi ki akciğerlerim yarıdan fazla su dolmuş, e su çoğalınca da haliyle iz kaldı, aşağıda bir köşede kireçlendi gibi bişey.. sertleşti orası ve şöyle düşünün balonun altını sıkın elinizle sonrada hava üfleyin, o altta kalan yer haliyle havayla dolmaz. benim nefes alma durumda aynen öyle işte, sizler gibi nefes almanın ne demek olduğunu unuttum:gitme:ama şimdi karnımda şişip kaburgalarıma dayanınca iyice zorlar oldu beni.. off Allah yardımcımız olsun..
hay allahh yaa :roflol:haaa bizden 2 ay onde gidiyor. ben de sandim ki bebek gelisim olarak normalden 2 ay onde gidiyor. hahahaha.
ben de diyorum hamile hamile işe mi başladı bu hatun =))) meğer sen de bendenmişsin be bacım örtmenimmmmmm =)))) yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsunnnArkadaşlar işe başladığım için artık gündüzleri aranızda olamıyorum maalesef bu saatlerde girip okuyorum ancak. Bir de öğlen arası bakabilirsem beş on dakika.
Bahar'ın durumundan da şimdi haberdar oldum. İnşallah yarın iyi haberlerini de alırız. Allah yardımcısı olsun. Allah hepimize sağlıkla ve zamamanında yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin.
kızlar şimdi berna'nın okula nasıl bir yardım yapabiliriz onu bir konuşsak?
birisi tekstil işindeyim mi demişti bizim hamilelerden???
abi siz nasıl dünürsünüz daha mesleklerden haberiniz yok..
Dunur ben tekstildeyim . Ama dun tabi elektrikler olmayinca cok sey kacirdim . Ne oldu dunur ?
haklısın valla Allah şifa versin hepinize.... :Saruboceq:Oğlum hasta kızıl diye bir hastalık geçiriyor. kreşten kapmış. inşallah bana da bulaşmaz.
bir yandan kardeşimin bazı sorunları var ona asıl çok üzüldüm.
kendim de ahsta oldum. üşüttüm. hala tam toparlamış değilim.
sağlık ve huzur çok önemli.
ben yardımcı olayım sana özelden mesaj yazıyorum ...bu arada ticker oluşturdum nasıl ekleyeceğim? yardımcı olabilecek olan var mı?
havadan olabilir arkadaşlar, yada nedendir hiç bilmiom bende çok fenayım, resmen kalbim sıkışıyo ya halsizlik nefes darlığı bir yandan.. şimdi yemek yedim.. doktor bu çarğıntılarımın kansızlıktan olabileceğini söylemişti hapıda 2 ye çıkarmıştı günde, o hapın hiç bir faydasını görmedim ben ya.. off... cumartesi randevumuz var neyseki.. ama doktorlarda hiç bişey demiyoki kardeşim ya, yok olabilir hamilelikte olur böyle şeyler bilmem ne.. yaw bizde biliyoruz olur da buna bir çare bulalım diyen yok.. ikide bir hap hap hap.. hapı yutmuşum zaten, töwbe töwbe.. öğleye doğru geçer gibi olmuştu şimdi yine aynı durumdayım.. kıslar şöyle düşünün sanki boğazınıza kadar gelen bir havuzun içindesiniz,nasıl ciğerlere kalbe basınç olur ya aynı öyle.. bir de ben tam derin nefes alamıyordum zaten öncedende, 1999 yılında akciğer zarlarım su toplamıştı, tabi ben müthiş bir acı çekiyorumama yinede normal hayata devam ediyordum çünkü gittiğim doktorlar anlamamışlardı.. kas sıkışmasıdır deyip kas gevşetici vermişlerdi.. sonunda farkedildi ki akciğerlerim yarıdan fazla su dolmuş, e su çoğalınca da haliyle iz kaldı, aşağıda bir köşede kireçlendi gibi bişey.. sertleşti orası ve şöyle düşünün balonun altını sıkın elinizle sonrada hava üfleyin, o altta kalan yer haliyle havayla dolmaz. benim nefes alma durumda aynen öyle işte, sizler gibi nefes almanın ne demek olduğunu unuttum:gitme:ama şimdi karnımda şişip kaburgalarıma dayanınca iyice zorlar oldu beni.. off Allah yardımcımız olsun..
Oğlum hasta kızıl diye bir hastalık geçiriyor. kreşten kapmış. inşallah bana da bulaşmaz.
bir yandan kardeşimin bazı sorunları var ona asıl çok üzüldüm.
kendim de ahsta oldum. üşüttüm. hala tam toparlamış değilim.
sağlık ve huzur çok önemli.
bilge şimdi lcw den gelıyorum o kampanya yarın bitiyor ona göre
bencede yaş söylesin berna 1 çocugu giydirsin herkes
ama sınıf mevcudu kaç ki yetermıyız sayı olarak tum sınıfa bilemedim
abi siz nasıl dünürsünüz daha mesleklerden haberiniz yok..
ay çok güldümm =)) sırnaşık şey
ee tabi bir de üzerine hamilelikteki kan hacmi atrışı eklenince iyice zorlandı nefes alman di mi? Allah kolaylık versin canım..:Saruboceq:
bilicen tabii şekerimm... bebişini bilmediin insanlara mı veriyosun yanii aaaa ne ayıp =))))))))))))))))))))oğluna ve sana çok çok geçmiş olsun umarım kardeşinin sorunları da en kısa sürede çözülür :Saruboceq: sen lütfen mümkün olduğunca kendini kasmamaya çalış
pelincim okul açılmadan sağlıklı bilgi alamazmışız berna öyle dedi :sinifsinif:
kıyamam kuzum ben sana... kan yapıcı şeyler yiyorsun değil mi? sırf hapla olmaz biliyosun, çekirdekli kuru veya yaş üzüm, pekmez (tercihen dut) tüketmen şart... ayrıca demir emilimini azaltan şeylerle almaman gerek biliyorsun, sütle pekmezi arka arkaya tüketmemek, emilimi artırmak için C vitaminiyle desteklemek gibi (üzüm-portakal suyu ikilisi gibi)... demir bağlama kapasitesi diye bir test varmış ayrıca (burada aşırı kansızlık çeken ve gebeliğinde de tansiyonu düşen bir arkadaş var da ondan kopya çekiyorum) yerimseniben
:mymeka: benim dünürüm bilgi işlemci berna örtmeeennnnnnnn firmasının ne firması olduğunu bilip bilmemem çok mu önemli yani -tatlicadiarzu-
AAA! Yapmışım. sağolun arkadaşlar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?