2009 Aralık Anneleri

bende canım aynene dantelli pike takımı var cehizden sevgili annemı el emeği onu sererim ama planlarım arasında yatmak yok..zaman ne çabuk geçiyor ..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

selam cnm.
iyiyz çok şükür
karnımız doydu ama şimdilik
birazdan açıktım demeye başlarım:kedi:

sen nasılsın oğluşun nasıl?

slm arkadaşlar bugün herkes ii sanırım ama bi heyecan sarmış herkesi ya arkadaşlar ben hala kızıma isim bulamadım bana yardımcı olurmusunuz:

bomba bomba gibiyizzzzzzzzz:lepi:
isim sitelerine girip baksana
fikir olur sanadaalkisalkisalkis

slm arkadaşlar bugün herkes ii sanırım ama bi heyecan sarmış herkesi ya arkadaşlar ben hala kızıma isim bulamadım bana yardımcı olurmusunuz:

evet bugün bütün annelerimiz iyi gibi.. uyuşukluğumuz ve diğer yakınmalarımız bugün yok çok şükür...

canım isim konusuna gelince, ben kesinlikle ve kesinlikle eylül koyacaktım kızım olsaydı, birde sonradan masal kulağıma hoş gelmeye başlamıştı.. böyle herkes aklındaki ismi söylesin belki sende kendine birini seçebilirsin..kaydirigubbakcemile5

evet cnm çok teşekkür ederim hepinize hep kzımolsun diiye içimden geçiriyodum ama bi isim düşünmemişimmafoldumben

evet cnm ama isim sitelerinde hiç hoşuma giden bi isim bulamadım:gitme:

Merhabalar arkadaşlar.
Öğlen arası eve geldim bir bakayım dedim. Dün herkes dökülüyordu bugün ne alemdesiniz acaba?
Ben feleket oluyorum akşamları. Öğleden sonra sırtım başım popom göğsüm ağrımayan yerim kalmıyor.
Masabaşı çalışma çok zormuş bir de bu durumda olunca iyice mahvediyor. Allah yardımcımız olsun vallaha.
Evim işe çok yakında öğlen arası gelip biraz uzanıyorum yoksa dayanamayacağım.
Akşamda en fazla dokuza kadar durabiliyorum. Kafayı koyduğum yerde kalıyorum.
Geçmişi dönünce okurum artık.
Herkese sevgiler.

Kesin olmasa ben normal dogum istiyorum . Ilk gunler acikcasi bende krem rengi saten nevresimde yatmaya cesaret edemem gibi.

Hosgeldin Ebrucum :) Hepimiz oyleyiz valla aksamlari

internetten alışveriş yaptığınız bir site var mı kızlar, bir iki parça bişeyleri burdan alayım

slm kızlaaaaaaarrrrrrr
seçiiiiiiiiiiiiiiiiiiil pabucu yarım çık dışarıya oynayalımlülülülülülü

selam ebrucum
şanslısınki evin işine yakın. gelip bir süre uzanabiliyorsun:kedi:
akşamları bende erken yatmaya gayret ediyorum
yoksa gün içide uyuklamak hiç hoşuma gitmiyor.yerimseniben

kızlar benim bildiğim ve uygulayacağım şey beyaz iş diyorlarya hani evlenirken ilk gün serilen şu saten yorganlı dantelli şey onu sereceğiz..

benim beğendiğim takımlar var resimlerini bulursam eklerim

ben evlenirken bile saten almamıştım kaydirigubbakcemile3 o kadar antikokoşum yani

cibinlik :1shok: allah gönlünce yapmayı nasip etsin canım benim ya ben kendimi asla düşünemiyorum cibinlikli bir odada kaydirigubbakcemile3

kızım da olsa umut koyacaktım ben ilk çocuğumun adını onun dışında da gökşin (anlamı gökkuşağı) ya da güneş koyardım herhalde

bende canım aynene dantelli pike takımı var cehizden sevgili annemı el emeği onu sererim ama planlarım arasında yatmak yok..zaman ne çabuk geçiyor ..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kış günü pike takımıyla üşümiycek misin :bbo:

canım kendine dikkat et, allahtan öğlen dinlenebiliyorsun ben eve gidince uyuyakalıyorum kalkıp yemek yiyip bir saat sonra tekrar horrrrrrrrr mirmirmirmir

slm kızlaaaaaaarrrrrrr

selam seçilcimmmmm naber kaydirigubbakcemile5

Kesin olmasa ben normal dogum istiyorum . Ilk gunler acikcasi bende krem rengi saten nevresimde yatmaya cesaret edemem gibi.

valla kanama falan ayrı bir şey de normal doğumda da sezaryende de (hatta özellikle dikişler yüzünden sezaryende) satende yatmazdım ben... sonuçta oturur gibi uzanacağız hele de emzirirken ve saten kayar yahu :kedi:

Biz hiç ama hiçbirşey hazırlamadık...Sağsalim gelsinler ve biz sağsalim olalım da herşey hazırlanır diyoruz henüz.

Yok be benim oyle kokos isi degil zaten hayatta olamadim oyle . Saten oyle suslu puslu degil zaten bi de direk saten degil kaymalik degil.Bi de zaten ben normalde hastaneden geldigimde oyle spor desenli carsaflarda filan yatarim . O takimi duada sererim o kadar. Baska da bisey yapmam ugrasamam o kadar

Biz hiç ama hiçbirşey hazırlamadık...Sağsalim gelsinler ve biz sağsalim olalım da herşey hazırlanır diyoruz henüz.

valla biz de aynı şeyi diyorduk da benim göbek şişko göbeğinden bebek göbeğine dönüştüğünden beri beni bir paniktir aldı ki sorma :kedi:

valla ben annemin gündelik şeyleri kullanmama söyleneceğine adım gibi eminim... dırdır çekeceğime yeni takım alır geçerim napayım şakkıdı yengeme saten takım almıştık pijamaları da satendi sezaryenli kadın yatakta duramıyordu :roflol: o dalga geçiyor vereyim mi o nevresim takımını sana diye kaydirigubbakcemile3
ben markasını hatırlamıyorum da yüzde 60 pamuk yüzde 40 bambu düz renk kumaşı belli belirsiz desenli takımlar beğendim aslında :1rolleyes: tek sorun beyaz olmaları tabii :bbo:

Benim oğluşumun tam bir odası bile olamayacak bu gidişlemafoldumben Biz fabrika lojmanındayız ve ev değişimi sırayla oluyor biz de kaç seferdir gidiyoruz ama sıra gelmiyor hep bizden öndekiler alıyor istediğimiz evleri.Bakalım bayramdan sonra bir çekiliş daha olacak deniyor ama kesin değil.Bu evde durursak da yatağı bizim yatakodamızda,dolap ve komodini de küçük odada duracak oğlumun.Gerçi ayrı oda yapabilseydim bile ayrı odada yatırmazdım oğlumuu sepetlerden almayı düşünüyordum yatakodasında yatırmak için yine..

kızlar bebeklerinizin kilosu ne ben 27+4 dün doktora gittim 1030 gr biraz ufak dedi şeker yükselmesinden dolayı insüline başla dedi ama bir türlü kendime iğne yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…