Selam arkadaşlarr nasılsınız bakalımm geçmişe baktım herkes iyi bugün sanırım maşallah
Biz de iyiyiz oğlumlaa
Benim hiç kullanmadığım nevresimim uyku setim falan var onları kullanırım yada annem evlenirken kendi dantelini örüp takım yaptırmıştı onu kullanırım falan o konuda sorun yok:asigim: Ama ama daha çook şey alınacak bana bebişime elimi çabuk tutsam iyi olacak
selam cnm.Selam arkadaşlarr nasılsınız bakalımm geçmişe baktım herkes iyi bugün sanırım maşallah
Biz de iyiyiz oğlumlaa
Benim hiç kullanmadığım nevresimim uyku setim falan var onları kullanırım yada annem evlenirken kendi dantelini örüp takım yaptırmıştı onu kullanırım falan o konuda sorun yok:asigim: Ama ama daha çook şey alınacak bana bebişime elimi çabuk tutsam iyi olacak
slm arkadaşlar bugün herkes ii sanırım ama bi heyecan sarmış herkesi ya arkadaşlar ben hala kızıma isim bulamadım bana yardımcı olurmusunuz:
slm arkadaşlar bugün herkes ii sanırım ama bi heyecan sarmış herkesi ya arkadaşlar ben hala kızıma isim bulamadım bana yardımcı olurmusunuz:
evet bugün bütün annelerimiz iyi gibi.. uyuşukluğumuz ve diğer yakınmalarımız bugün yok çok şükür...
canım isim konusuna gelince, ben kesinlikle ve kesinlikle eylül koyacaktım kızım olsaydı, birde sonradan masal kulağıma hoş gelmeye başlamıştı.. böyle herkes aklındaki ismi söylesin belki sende kendine birini seçebilirsin..kaydirigubbakcemile5
selam cnm.
iyiyz çok şükür
karnımız doydu ama şimdilik
birazdan açıktım demeye başlarım:kedi:
sen nasılsın oğluşun nasıl?
bomba bomba gibiyizzzzzzzzz:lepi:
isim sitelerine girip baksana
fikir olur sanadaalkisalkisalkis
o kadar çok olumu ki burcu kanamamız.. ped tutmaz mı yani bizii..... aaa birde eşime yalvarıp yatağımın üstüne cibinlik taktırcam.. isterseniz kokoş diye dalga geçin:kedi: ama çok seviyorum o cibinlikleri yavuu.. ilk evlenirken eşim şiddetle karşı çıktığı için yapamamıştım.. ama şimdi keşke yapsaydık aşkım bu kadar hevesin olduğunu bilemedim diyor.. ben tabi o zaman kuzu gibiyim şimdiki gibiklava:bu vaziyette diildim.. :roflol:
Merhabalar arkadaşlar.
Öğlen arası eve geldim bir bakayım dedim. Dün herkes dökülüyordu bugün ne alemdesiniz acaba?
Ben feleket oluyorum akşamları. Öğleden sonra sırtım başım popom göğsüm ağrımayan yerim kalmıyor.
Masabaşı çalışma çok zormuş bir de bu durumda olunca iyice mahvediyor. Allah yardımcımız olsun vallaha.
Evim işe çok yakında öğlen arası gelip biraz uzanıyorum yoksa dayanamayacağım.
Akşamda en fazla dokuza kadar durabiliyorum. Kafayı koyduğum yerde kalıyorum.
Geçmişi dönünce okurum artık.
Herkese sevgiler.
seçiiiiiiiiiiiiiiiiiiil pabucu yarım çık dışarıya oynayalımlülülülülülüslm kızlaaaaaaarrrrrrr
Merhabalar arkadaşlar.
Öğlen arası eve geldim bir bakayım dedim. Dün herkes dökülüyordu bugün ne alemdesiniz acaba?
Ben feleket oluyorum akşamları. Öğleden sonra sırtım başım popom göğsüm ağrımayan yerim kalmıyor.
Masabaşı çalışma çok zormuş bir de bu durumda olunca iyice mahvediyor. Allah yardımcımız olsun vallaha.
Herkese sevgiler.
kızlar benim bildiğim ve uygulayacağım şey beyaz iş diyorlarya hani evlenirken ilk gün serilen şu saten yorganlı dantelli şey onu sereceğiz..
Ben aldim valla geometrik desenle filan normalde de kullancagim sey . Kokos sey hayatta almam :)
annem geometrik desene taş koyar çiçekli böcekli şeyi de ben sevmem... el mecbur düz renk kendinden çizgileri olan bir şey alıcam sanırım
İyi ilk gunlerde onu serersen kanamayla nasil durcan ki . Bende evlenirken saten takim almistim onu mevlutte sercem o kadar. Ama normalde yeni aldigimi filan sercem o kadar .
o kadar çok olumu ki burcu kanamamız.. ped tutmaz mı yani bizii..... aaa birde eşime yalvarıp yatağımın üstüne cibinlik taktırcam.. isterseniz kokoş diye dalga geçin:kedi: ama çok seviyorum o cibinlikleri yavuu.. ilk evlenirken eşim şiddetle karşı çıktığı için yapamamıştım.. ama şimdi keşke yapsaydık aşkım bu kadar hevesin olduğunu bilemedim diyor.. ben tabi o zaman kuzu gibiyim şimdiki gibiklava:bu vaziyette diildim.. :roflol:
bende canım aynene dantelli pike takımı var cehizden sevgili annemı el emeği onu sererim ama planlarım arasında yatmak yok..zaman ne çabuk geçiyor ..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Merhabalar arkadaşlar.
Herkese sevgiler.
slm kızlaaaaaaarrrrrrr
Kesin olmasa ben normal dogum istiyorum . Ilk gunler acikcasi bende krem rengi saten nevresimde yatmaya cesaret edemem gibi.
valla dünür sırf oda değil tabii eksik ama en babası orası... oradaki malzemelerin çıkması lazım (ki nereye taşınacakları bile başlı başına bir muamma)... duvarlara kağıt yapılcak perde sipariş edilcek abajur alıncak penceresine demir yapılcak dolap ve şifonyer siparişi verilcek :sinifsinif:
allahımmmmmmmmmm yetişmez bu yaaaaaaaa mafoldumben
benim beğendiğim takımlar var resimlerini bulursam eklerim
ben evlenirken bile saten almamıştım kaydirigubbakcemile3 o kadar antikokoşum yani
cibinlik :1shok: allah gönlünce yapmayı nasip etsin canım benim ya ben kendimi asla düşünemiyorum cibinlikli bir odada kaydirigubbakcemile3
kızım da olsa umut koyacaktım ben ilk çocuğumun adını onun dışında da gökşin (anlamı gökkuşağı) ya da güneş koyardım herhalde
kış günü pike takımıyla üşümiycek misin :bbo:
canım kendine dikkat et, allahtan öğlen dinlenebiliyorsun ben eve gidince uyuyakalıyorum kalkıp yemek yiyip bir saat sonra tekrar horrrrrrrrr mirmirmirmir
selam seçilcimmmmm naber kaydirigubbakcemile5
valla kanama falan ayrı bir şey de normal doğumda da sezaryende de (hatta özellikle dikişler yüzünden sezaryende) satende yatmazdım ben... sonuçta oturur gibi uzanacağız hele de emzirirken ve saten kayar yahu :kedi:
Biz hiç ama hiçbirşey hazırlamadık...Sağsalim gelsinler ve biz sağsalim olalım da herşey hazırlanır diyoruz henüz.
Yok be benim oyle kokos isi degil zaten hayatta olamadim oyle . Saten oyle suslu puslu degil zaten bi de direk saten degil kaymalik degil.Bi de zaten ben normalde hastaneden geldigimde oyle spor desenli carsaflarda filan yatarim . O takimi duada sererim o kadar. Baska da bisey yapmam ugrasamam o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?