valla hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra hareket etmediği zaman dışında hiçbir şeyini takmıyorum şakkıdı inanılmaz relax moda geçtim hareketler başladı başlayalı... bir tek odasını falan tamamlayamayacak mıyım diye takıyorum ama o da sayılmaz bebekle ilgili bi durum diil lülülülülülü
nerden aldın burcu??? tüller filan kesilmiş mi, sen mi kesceksin??
evet bende yıkacam ama, ancıımda dediki bir sor kızlara dedi ben en son doğum yapalı 23 yıl oluyor dedi (kardeşim) kaydirigubbakcemile3o zamandan bu zamana değişiklik çoook kızlara sor da saf saf kalmıyalım dedi..diğerini hiç açmıyım zaten kızlar dün akşam beni yine uyuz ettiler en iyisimi susayım..onlar ne adet biliyolar ne hevesleri var, bana kayınpeder demez mi şurda dolu halı var birini al o odaya ser kötükedihüso gerek yok alıcaz biz dedim.. ayyyy aklıma getirmeyeyim diyorum lanet olsun diyorum ama olmuyor işte, bişey istediğim yok bari köstek olmayın. ay ağlamak istiyorum ya sinirden.mafoldumben
evet bende yıkacam ama, ancıımda dediki bir sor kızlara dedi ben en son doğum yapalı 23 yıl oluyor dedi (kardeşim) kaydirigubbakcemile3o zamandan bu zamana değişiklik çoook kızlara sor da saf saf kalmıyalım dedi..diğerini hiç açmıyım zaten kızlar dün akşam beni yine uyuz ettiler en iyisimi susayım..onlar ne adet biliyolar ne hevesleri var, bana kayınpeder demez mi şurda dolu halı var birini al o odaya ser kötükedihüso gerek yok alıcaz biz dedim.. ayyyy aklıma getirmeyeyim diyorum lanet olsun diyorum ama olmuyor işte, bişey istediğim yok bari köstek olmayın. ay ağlamak istiyorum ya sinirden.mafoldumben
aaaaaa ama arzuuuuuuu yok sinir falan artık bunları geçtik biliyorsun... düşünme artık :mymeka:
şimdi mevlüt diyoduk onu konuşalım :CüvCüv:
aslında canan'ın dediği de mantıklı da 5-6 ay anneanneler sabretmez :1no2: biz çalışan anneler 3. ayda falan işbaşı yapıcaz mevlütte olmayacak mıyız yani :1shok:
O bendede var dunur sanki odasi filan yetismicek gibi geliyor bana da nedense
valla dünür sırf oda değil tabii eksik ama en babası orası... oradaki malzemelerin çıkması lazım (ki nereye taşınacakları bile başlı başına bir muamma)... duvarlara kağıt yapılcak perde sipariş edilcek abajur alıncak penceresine demir yapılcak dolap ve şifonyer siparişi verilcek :sinifsinif:
allahımmmmmmmmmm yetişmez bu yaaaaaaaa mafoldumben
ayy dimi ya sizin için o da var bn kızım 2 aylık olunca buraya dönücem temmuzda tekrar türkiyedeyim o zaman yaparım die düşünüyorum o zaman sizler kendiniz toparlar toparlamaz yapmanız lazım :1no2:
Dunurcum benimde oyle . Eylul'un odasi olcak yeri ben simdiye kadar ardiye odasi seklinde tutuyordum . Butun ivir zivirlar orda. Benim odanin balkonu kapancak. Sonra ordakiler balkona cikip yerlescek. Boyancak oda alincak esyalari alincak...
bebek şekeri için malzemeler varmış
ilgilenen bakabilir nikah şekeri malzemeleri
öznur inanmazsın tam o sayfaya bakıyordumşutarafagitti
kaderleri de benziycek bunların dünür kaydirigubbakcemile5 benimki de öyle depo oda/ ütü-çamaşır odası kıvamında döküntüler odasıydı... odasıydı değil hala öyle daha yapılmadı çünküüüüüüüüüüüüüüüüüü delikafadulden :çok üzgünüm: mafoldumben
ooooooooy dünür oy yetişmezse ne halt edicez
öznur inanmazsın tam o sayfaya bakıyordumşutarafagitti
hay maşallah allah sağlıkla kullandığını görmek nasip etsin canancım
:roflol: allahım ya kız annesi olmayı bundan hiç istemedim işte :roflol: kelebekler kanatlar sonra diyeceksiniz ki bu kız niye kokoş oldu :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?