2009 Aralık Anneleri

O bendede var dunur sanki odasi filan yetismicek gibi geliyor bana da nedense

aaaaaa ama arzuuuuuuu yok sinir falan artık bunları geçtik biliyorsun... düşünme artık :mymeka:
şimdi mevlüt diyoduk onu konuşalım :CüvCüv:
aslında canan'ın dediği de mantıklı da 5-6 ay anneanneler sabretmez :1no2: biz çalışan anneler 3. ayda falan işbaşı yapıcaz mevlütte olmayacak mıyız yani :1shok:

lmaz:ya sen ne takıyosun
boşver kim ne derse desin
onlar masraf olmasın die mazide yaşıyolar :umursamaz:
hiiç takmam valla para benm çoçuk benm kimselerde karışamaz kocişimden başka onlarada ne oluyormuş lmaz:
gt al halın ı ser boylu boyuncaa ohh çatlasınlar patlasınlar kaydirigubbakcemile5

ayy dimi ya sizin için o da var bn kızım 2 aylık olunca buraya dönücem temmuzda tekrar türkiyedeyim o zaman yaparım die düşünüyorum o zaman sizler kendiniz toparlar toparlamaz yapmanız lazım :1no2:

O bendede var dunur sanki odasi filan yetismicek gibi geliyor bana da nedense

valla dünür sırf oda değil tabii eksik ama en babası orası... oradaki malzemelerin çıkması lazım (ki nereye taşınacakları bile başlı başına bir muamma)... duvarlara kağıt yapılcak perde sipariş edilcek abajur alıncak penceresine demir yapılcak dolap ve şifonyer siparişi verilcek :sinifsinif:

allahımmmmmmmmmm yetişmez bu yaaaaaaaa mafoldumben

Arzu valla sen cok takiyorsun . Diyorum ya herkesin var sorunu . Benimde var yok saniyorsan yaniliyorsun . Ama umrum degil . Kimin ne dedigi ne dusundugu ne istedigi ne yaptigi umrum degil. Benim icin benim ailem onemli. Yoksa sanma ki bizime sinirimize giden seyler olmuyor o kadar cok ki ... Ama cidden takmaman lazim yapma boyle .

Dunurcum benimde oyle . Eylul'un odasi olcak yeri ben simdiye kadar ardiye odasi seklinde tutuyordum . Butun ivir zivirlar orda. Benim odanin balkonu kapancak. Sonra ordakiler balkona cikip yerlescek. Boyancak oda alincak esyalari alincak...

ayy dimi ya sizin için o da var bn kızım 2 aylık olunca buraya dönücem temmuzda tekrar türkiyedeyim o zaman yaparım die düşünüyorum o zaman sizler kendiniz toparlar toparlamaz yapmanız lazım :1no2:

valla sanırım 40ı çıktıktan kısa bir süre sonra yapılır bizimki, sünnet ve doğum mevlüdü bir arada olur naniknanik

işte kanatlarımız teyzeleri birde tatlı pembe bi gelinlik alcam saç bandı elinede bulabilirsem oyuncakçılardan değnek alıcam kelebek olcak kızım benm kaydirigubbakcemile3
yirim bn onun o pembiş kanatlarını ya :kedi:

Dunurcum benimde oyle . Eylul'un odasi olcak yeri ben simdiye kadar ardiye odasi seklinde tutuyordum . Butun ivir zivirlar orda. Benim odanin balkonu kapancak. Sonra ordakiler balkona cikip yerlescek. Boyancak oda alincak esyalari alincak...

kaderleri de benziycek bunların dünür kaydirigubbakcemile5 benimki de öyle depo oda/ ütü-çamaşır odası kıvamında döküntüler odasıydı... odasıydı değil hala öyle daha yapılmadı çünküüüüüüüüüüüüüüüüüü delikafadulden :çok üzgünüm: mafoldumben

ooooooooy dünür oy yetişmezse ne halt edicez

hay maşallah allah sağlıkla kullandığını görmek nasip etsin canancım
:roflol: allahım ya kız annesi olmayı bundan hiç istemedim işte :roflol: kelebekler kanatlar sonra diyeceksiniz ki bu kız niye kokoş oldu :roflol:

Yetisecegini hic ama hic sanmiyorum . Evsahibi hesapta bayramda sonra kapaticam dedi ama zaman vermedi ekim sonu kapatirsa zaten yandim . Valla hic dusunmuyorum yoksa cidden stres olcam . O oda bosalcak ki ben Eylul'un odasini alayim. Herkes az 1 ay oncede al yeni mobilya cok kokar diyor . Ekim 15 de oda gelmesi lazim . Bende ufak ufak basliyim esyalari yikamaya . Yoksa ne yapcam bilmiyorum dunur ya

öznur inanmazsın tam o sayfaya bakıyordumşutarafagitti

ben böyle şeyleri geçen gün gittiğim tuhafiyelerde gördüm... bir sürü hazır keseler, plastikten şeker konabilecek kaplar vs... tanesi 1 lira civarındaydı plastik patiklerin mesela... öyle öyle hazır milyon şey var büyük yün-düğme-hobi malzemesi satan mağazalarda var hatta ben de bunlar ne be nerde kullanılıyo ki falan olmuştum sonra öğrendimmm kaydirigubbakcemile3

temeli biz atıoz baştan kokoşumuzun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…