2009 Aralık Anneleri

kızlar yemeğe çıkıyoruz biz. sizlerede afiyet olsun. görüşrüz

canım afiyet olsun bebişine ilik kemik olsun opuyorumnanaktan

tickerın olmuş tebrik ederim :)))) :lepi:

öznuuuuur çaktım diye küstün mü sen banaaaaaaa sengözlerimebaksanab

yıkasan nereye koycan dünür ya moralini bozmak gibi oldu di mi kaydirigubbakcemile3 ben de dedim ki hadi yıkayayım iş yapmış olayım sonra durdum... e koyacak mobilyası yok çocuğun :kedi: ya benim tek tesellim kimseye bağımlı değilim... açarım park yatağını odama çocuğuma bakarken babası halleder... ama halledene kadar da çocuğu göremez :mymeka: o kadar basit şakkıdı (peeeeeeeeee nası olacaksa işte hahahaha)

ayy böyle söylemeyin ya benim yapılacakları düşündükçe sizinkiler ne ki yanında
bütün ev boyanacak kapılar değişecek ve ben bunun için kayınvalidemin gelmesini bekliyorum o da ekim ortası gelelim diyomuş ondan sonra başlanırsa siz düşünün artık ne zaman biterde yerleşir offf offffffffffffffffffffffffff

Yikamiyorum zaten dunur nerde . Dolap yok ki daha ortada

Ay ne cok is var yaa

arzuuuu duy sesimi tek sorun sizinkiler deiğl yani ........

Yikamiyorum zaten dunur nerde . Dolap yok ki daha ortada

Ay ne cok is var yaa

annem dün akşam bari senin lohusa yatağının malzemelerini alalım diyordu onu bitireyim bari ben de nevresimdir, sabahlık, gecelik, pijama, terlik falan kendime çalışayım biraz şakkıdı

annem dün akşam bari senin lohusa yatağının malzemelerini alalım diyordu onu bitireyim bari ben de nevresimdir, sabahlık, gecelik, pijama, terlik falan kendime çalışayım biraz şakkıdı

Lohusa yatagi dedigin ne ki. Ben yeni nevresim takimi aldim 2 tane o kadar baska da bisey yok bende ayri bisey var mi dunur

eh hadi ben de yemeğe kaçayım herkese afiyet olsun
bebişlere ilik kemik olsun

bn daha bişeye başlamadım artık memlekete gdince hiç oturmma heralde ee anca yetişir:smiley-cool:

Lohusa yatagi dedigin ne ki. Ben yeni nevresim takimi aldim 2 tane o kadar baska da bisey yok bende ayri bisey var mi dunur

benim bildiğim de o kadar dünürcüm ama çıkıp seçmesi vs... annem şimdi herhangi bir nevresime ok vermez :kedi: şık bi şey olsun diye tutturur ben de sade olsun diye tuttururum orta yolu bulmamız zaman alır diye tahmin ediyorum kaydirigubbakcemile3

ben de odalara baktım bir kaç yerde 2200 lira ya vardı süper şeylerdi birde önceden size söyledim 1100 liraya olan evkurda ki model var dı..

bu tarz bişey di, suntalem miş bu, çok kalite durmuyordu ama iyiydi işte.. ama modokoda ki ve maskodakiler gibi diildi tabii.. ne diyosunuz

arzuuuu duy sesimi tek sorun sizinkiler deiğl yani ........

öznur neden bekliyosun canım kayın anneniiii:roflol: şakaydı.. elbetteki bir sebepten ötürü beklemek zorundasındırda, ben asla beklemezdim.. gelirse ekime gelmezse tövbe tövbeeeeee... dersim vallahi.. o kadar cimri ve gıcıklar benimkiler

kızlar benim bildiğim ve uygulayacağım şey beyaz iş diyorlarya hani evlenirken ilk gün serilen şu saten yorganlı dantelli şey onu sereceğiz..

Ben aldim valla geometrik desenle filan normalde de kullancagim sey . Kokos sey hayatta almam :)

kızlar benim bildiğim ve uygulayacağım şey beyaz iş diyorlarya hani evlenirken ilk gün serilen şu saten yorganlı dantelli şey onu sereceğiz..

İyi ilk gunlerde onu serersen kanamayla nasil durcan ki . Bende evlenirken saten takim almistim onu mevlutte sercem o kadar. Ama normalde yeni aldigimi filan sercem o kadar .

o kadar çok olumu ki burcu kanamamız.. ped tutmaz mı yani bizii..... aaa birde eşime yalvarıp yatağımın üstüne cibinlik taktırcam.. isterseniz kokoş diye dalga geçin:kedi: ama çok seviyorum o cibinlikleri yavuu.. ilk evlenirken eşim şiddetle karşı çıktığı için yapamamıştım.. ama şimdi keşke yapsaydık aşkım bu kadar hevesin olduğunu bilemedim diyor.. ben tabi o zaman kuzu gibiyim şimdiki gibi klava:bu vaziyette diildim.. :roflol:

canım biz ikimizde çalışıyoruz üstelik ben c.tesi bile çalışıyorum ustalarla onlar anlaşıp başında duracaklar oyüzden bekliyorum..

Selam arkadaşlarr nasılsınız bakalımm geçmişe baktım herkes iyi bugün sanırım maşallah
Biz de iyiyiz oğlumlaa
Benim hiç kullanmadığım nevresimim uyku setim falan var onları kullanırım yada annem evlenirken kendi dantelini örüp takım yaptırmıştı onu kullanırım falan o konuda sorun yok:asigim: Ama ama daha çook şey alınacak bana bebişime elimi çabuk tutsam iyi olacak

slm arkadaşlar bugün herkes ii sanırım ama bi heyecan sarmış herkesi ya arkadaşlar ben hala kızıma isim bulamadım bana yardımcı olurmusunuz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…