kızlar yemeğe çıkıyoruz biz. sizlerede afiyet olsun. görüşrüz
tickerın olmuş tebrik ederim :)))) :lepi:
Yetisecegini hic ama hic sanmiyorum . Evsahibi hesapta bayramda sonra kapaticam dedi ama zaman vermedi ekim sonu kapatirsa zaten yandim . Valla hic dusunmuyorum yoksa cidden stres olcam . O oda bosalcak ki ben Eylul'un odasini alayim. Herkes az 1 ay oncede al yeni mobilya cok kokar diyor . Ekim 15 de oda gelmesi lazim . Bende ufak ufak basliyim esyalari yikamaya . Yoksa ne yapcam bilmiyorum dunur ya
ben de yerim onu
Yetisecegini hic ama hic sanmiyorum . Evsahibi hesapta bayramda sonra kapaticam dedi ama zaman vermedi ekim sonu kapatirsa zaten yandim . Valla hic dusunmuyorum yoksa cidden stres olcam . O oda bosalcak ki ben Eylul'un odasini alayim. Herkes az 1 ay oncede al yeni mobilya cok kokar diyor . Ekim 15 de oda gelmesi lazim . Bende ufak ufak basliyim esyalari yikamaya . Yoksa ne yapcam bilmiyorum dunur ya
canım afiyet olsun bebişine ilik kemik olsun opuyorumnanaktan
öznuuuuur çaktım diye küstün mü sen banaaaaaaa sengözlerimebaksanab
yıkasan nereye koycan dünür yamoralini bozmak gibi oldu di mi kaydirigubbakcemile3 ben de dedim ki hadi yıkayayım iş yapmış olayım sonra durdum... e koyacak mobilyası yok çocuğun :kedi: ya benim tek tesellim kimseye bağımlı değilim... açarım park yatağını odama çocuğuma bakarken babası halleder... ama halledene kadar da çocuğu göremez :mymeka: o kadar basit şakkıdı (peeeeeeeeee nası olacaksa işte hahahaha)
ayy böyle söylemeyin ya benim yapılacakları düşündükçe sizinkiler ne ki yanında
bütün ev boyanacak kapılar değişecek ve ben bunun için kayınvalidemin gelmesini bekliyorum o da ekim ortası gelelim diyomuş ondan sonra başlanırsa siz düşünün artık ne zaman biterde yerleşir offf offffffffffffffffffffffffff
ayy böyle söylemeyin ya benim yapılacakları düşündükçe sizinkiler ne ki yanında
bütün ev boyanacak kapılar değişecek ve ben bunun için kayınvalidemin gelmesini bekliyorum o da ekim ortası gelelim diyomuş ondan sonra başlanırsa siz düşünün artık ne zaman biterde yerleşir offf offffffffffffffffffffffffff
Yikamiyorum zaten dunur nerde . Dolap yok ki daha ortada
Ay ne cok is var yaa
annem dün akşam bari senin lohusa yatağının malzemelerini alalım diyordu onu bitireyim bari ben denevresimdir, sabahlık, gecelik, pijama, terlik falan kendime çalışayım biraz şakkıdı
Lohusa yatagi dedigin ne ki. Ben yeni nevresim takimi aldim 2 tane o kadar baska da bisey yok bende ayri bisey var mi dunur
arzuuuu duy sesimi tek sorun sizinkiler deiğl yani ........
benim bildiğim de o kadar dünürcüm ama çıkıp seçmesi vs... annem şimdi herhangi bir nevresime ok vermez :kedi: şık bi şey olsun diye tutturur ben de sade olsun diye tuttururum orta yolu bulmamız zaman alır diye tahmin ediyorum kaydirigubbakcemile3
benim bildiğim de o kadar dünürcüm ama çıkıp seçmesi vs... annem şimdi herhangi bir nevresime ok vermez :kedi: şık bi şey olsun diye tutturur ben de sade olsun diye tuttururum orta yolu bulmamız zaman alır diye tahmin ediyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar benim bildiğim ve uygulayacağım şey beyaz iş diyorlarya hani evlenirken ilk gün serilen şu saten yorganlı dantelli şey onu sereceğiz..
Ben aldim valla geometrik desenle filan normalde de kullancagim sey . Kokos sey hayatta almam :)
İyi ilk gunlerde onu serersen kanamayla nasil durcan ki . Bende evlenirken saten takim almistim onu mevlutte sercem o kadar. Ama normalde yeni aldigimi filan sercem o kadar .
öznur neden bekliyosun canım kayın anneniiii:roflol: şakaydı.. elbetteki bir sebepten ötürü beklemek zorundasındırda, ben asla beklemezdim.. gelirse ekime gelmezse tövbe tövbeeeeee... dersim vallahi.. o kadar cimri ve gıcıklar benimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?