yok bilgecim yatak şart içine bebek birde yeni doğjmuş olacak sırtı acır.satıyorlar zaten park yatak için yatak.onsuz olmaz bence
Benim aldigim yerdeki adam ince yataklardan alin daha rahat eder .Sanki hakli gibiydi :)
Banada oyle dedi adam. Boyle buyuk yatak degil zaten ince bi yatak
Sevi Bebe Oyun Parkı Yatağı ( AKILLI YATAK)
su tarz biseydi adamin gosterdikleri..
ama fatmacım onların içinde zaten kendi yatağı yok muydu yaaa fisfisfis ben akşam bi açtırayım bakayım bizim park yatağı
YOK CNMM İÇİNDE YATAĞI LİSTENE EKLE BENCE
kızlar dalinin deterjanı ile yumuşatıcısını aldım. çok güzel kokuyor deneyebilirsiniz...
kızlar dalinin deterjanı ile yumuşatıcısını aldım. çok güzel kokuyor deneyebilirsiniz...
ama fatmacım onların içinde zaten kendi yatağı yok muydu yaaa fisfisfis ben akşam bi açtırayım bakayım bizim park yatağı
şu işbir'in galiba nano bilmem ne incecik uzay teknolojisi yatakları var onlara bakayım ben madem fisfisfis
Dunurcum ekle listeye alincaklara :)
EVET CNM BU TARZ 50 TL CİVARINDAYDI BENDE BAKTIMMM.
YOK CNMM İÇİNDE YATAĞI LİSTENE EKLE BENCE
bn bulamadım kıbrısta ya sıvımı aldın toz deterjanmı aldın bahar sıvı daha ii die duydum ben ama bilmiom tabi
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1003
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-2001
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-2002
hadi kızlar fikrinizi söyleyin bana karar veremiyorumm
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1003
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-2001
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-2002
eklendi fisfisfis napalım elle gelen düğün bayram alacaz gari oğluşa şakkıdı
hadi ben kaçar yarın görüşürüz kızlar öperim hepinizi opuyorumnanaktan
dünürcüm seni ayrıca öpüyorum Şeniz
Şekerler ben ufaktan kaÇarım
herkez kendİnİze ve yavrularınıza İyİ bakııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
sizler aldınız mı çanta ?
Şekerler ben ufaktan kaÇarım
herkez kendİnİze ve yavrularınıza İyİ bakııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?