2009 Aralık Anneleri

günaydıııııııııııııın :sm_cool: :sm_cool:
günayyydııınnnnnnnnnnnnnnn

kızıııımmmm tabii hiç klo almamışş biri olaraktan atarsın göbecikleri....

gördüm fotonu da meaaaşallaahh dedim haaa =))) alkisalkisalkis

çooooooooook teşekkür ederim Allah razı olsun vereliniortak

senden de razı olaa bacııımmmmmmmmmm delikafadulden

yok canı yaaaa öle göründüğüne bakma tammmmmmmmmm 12 kilo aldım bende dahada artmadıysa tabi

iviiiittttttt

görümcemde kaldık gece.. sabah krampla uyandım... uyuyamadım da sonra.. geldim geçmişe bakayım dedim.. gözlerim de ağrıdı vallaa tam zamanında geldiniz =))

bahardan haberler nası? bitmiyo mu raporu? bir de diğer haberler tabi... herkes iyi herşey yolundadır umarım...

sıvı olanı aldım cnmm

bilge şu çantalara bakta gittt

:1no2: afedersin tatlım ya... şimdi gördüm baktım inceledim ama a.s.
o 3 çanta içinden seçmek zorunda olsam ilkini seçerdim (ki yine de seçmezdim kişisel kapris nedeniyle kaydirigubbakcemile3 ben kırmızıdan nefret ederim de ) ama fiyatlarına baktığında 3ünün de pahalı olduğunu düşünüyorum

ben şu çantayı aldım (heheh 110bininci baskı) boyutları hemen hemen aynı senin gönderdiklerinle hatta iki santim büyükmüş benim çanta :1ninca: sade ve kullanışlı ama şık kategorisine girmiyor tabii, bu senin gönderdiklerin şık şeyler o yüzden fiyat farkı da normal olabilir

kafamçokkarıştı ne dedim ben şimdi??? CADIARZU he sözün özü, illaki 3ünden 1ini alacaksan ben oyumu 1.'den yana kullanıyorum ama yok canım bunlar olmak zorunda değil diyorsan biraz daha bakın derim yerimseniben

hadi dönün artık yaaaaaaaaa kimse benimle senin gibi oynamıyo bernaaaaaaaaa mafoldumben
aaaaaa veya dur ya dönmeyin dönmeyin laelaelaelaelae nasılsa bugün bayram tatiline çıkıyos sana ihtiyacım yok şakkıdı puhahahaha yaşasın adilik buyrunnnnnnnnn
canım allah içine sindirsin keyifle her işinizi halledip sağlıkla dönün inşallah :Saruboceq:
(tamam haminine kısmı da bitti bakalııııım ne kalmış sengözlerimebaksanab)
girmez kızım komaya falan girse girse sana gülmekten girer o yavrucak komaya sırnaşık şey yahu her şeyi bıdık bıdık inceliyolar biz de psikopata bağlıyoruz... eskiden ne şeker testi vardı ne bi şey vardı çatır çatır da doğuruyodu millet
dikkat elbette etcez de paranoyaya hacet yok kuşum şakkıdı

nasipse inşallah bende aralık annesi olacağım kaydirigubbakcemile5

hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin hoşgeldin vereliniortak
bebeğin kaç haftalık? cinsiyeti ne? ilk çocuğun mu? bu kadar zamanda kaç kilo aldın? (son soruyu Pelin'e ithaf ediyorum bu arada kaydirigubbakcemile3) sengözlerimebaksanab

günaydıııııııııııııın :sm_cool: :sm_cool:

günaydınnnnnn nabers sengözlerimebaksanab

bahardan haberler nası? bitmiyo mu raporu? bir de diğer haberler tabi... herkes iyi herşey yolundadır umarım...

genel olarak her şey yolunda uyku, tıkınma sorunlarını saymazsak :roflol: herkes haşat ve herkes aç bernacım başkaca bir derdimiz yok çok şükür şakkıdı iki saniye öncesine kadar ben oğluşum niye tepmiyo paranoyasındaydım lakin az önce yedim tepiği şimdi kim tutar beniiiiiiii delikafadulden zaten tatil de gelmiş kapıya dayanmış de haydeeeee :teytey:

günaydınnn kızlarrrrrrrr

bernaaaaaaaaaa bak bu bahar bahar bak bu berna vereliniortak
sırnaşık şey günaydın canımmm

mayynnaaakk karııııı

üleeyynn sen de olmasannn ==)))) hahahhaaaa

acaip güldüm haaa sabah sabah =)))) muckaa anam mucckaaaaaaa :teytey:

günaydınnn kızlarrrrrrrr
canoooooooooomm günaydıınn how r u????????????
herkes iyi şekerim bahar da çalışmaya başladı gayet iyiydi maşallah.. gelir birazdan zaten

geldi geldi... alkisalkisalkis sen nasılsın bakammm.. kilogram almadın mı!!!lmaz:

iyiyim bernammm napam geldik işe sabah sabah gene. neyse tatile giriyoruz die avutuyorum kendimi.
siz nasılsınız şekerim?

bu arada bilgecim çantana baktım süperr. önceden görmemiştim keşke görseydim. bugün alışveriş merkezine gidicem varsa kaldıysa bakarım ordan

oh ohhh maşallaaahhhh sizeee !! benim kız da sabahları kıpırdak kıpırdak... daha doğrusu geceleri... uyuyamıyorum ona dokunmaktan uykularımı kaçırıyorrrr =))

bi de hakkaten psikopat yeptılar bizi yaa.. benim anam da bana hamleyken yemiş tatlıları.. al işte en fazla tatlıcı olujyoz... çok şükür bi sorun yok.. gerçi anamdaki şekeri saylanmazsak =))

baharla da tanışmış oldukk.. =)))) lülülülülülü

mayynnaaakk karııııı

üleeyynn sen de olmasannn ==)))) hahahhaaaa

acaip güldüm haaa sabah sabah =)))) muckaa anam mucckaaaaaaa :teytey:

buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn mersüüüüüü mersüüüüü beni sizler var ettiniz şakkıdı
yani aslında ben sanalım yokum ben b.kum :roflol: :roflol: ooooy doğru dedim de esas onu demiycektim ben... sırnaşık şey yani ben senin zihninin oyunuyum beautiful mind'ım benim Şeniz

günaydın herkese güzel anneler...

günaydınnn

ben bizim mahalle avmsinde gördüm bacım (yanlış duymadınız ankarada artık neredeyse her mahallenin avmsi var delikafadulden yaşasın üretmeden tüketim çılgınlığı turkbayragi)

neyse konumuza dönelim... tchibo bilgisayardan yurt çapındaki mağazaları görebiliyor benim bildiğim kadarıyla diyeceğim o ki sizin tchibo'da yoksa bile ülke içinden bulup getirtebiliyor sana şakkıdı

e işte onu diyorum ananın şekeri sana bi şey yapmadı seninki de kızına yapmıcak naniknanik

yiyelim güzelleşelim anacım zaten de gelmiş şeker bayramı tavan yapsın şekerler sırnaşık şey bi de bayram sonrası ben şeker yüklemesi yaptırmıycak olsaydım var yaaaaaaa :kedi:

memnun oldum bernacımmm
ne şeker şeysin sen öyleeee opuyorumnanaktan

ehehe iyi iyi elenktrink tuttu sositososito evlendiririm de ben bunnarı a.s çok pis çöpçatıyom he şakkıdı

Herkeselere gunaydinlarr...

yavrucum Şeniz sabah şerifleri hayır olsunnnnnn kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…