günayyydııınnnnnnnnnnnnnnngünaydıııııııııııııın :sm_cool: :sm_cool:
çooooooooook teşekkür ederim Allah razı olsun vereliniortak
günayydıııııııııınnnnnnnnnnn :teytey::dance:
oo hayırlı olsun yeni anneee =))) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşşş... :Saruboceq:
günayyydııınnnnnnnnnnnnnnn
kızıııımmmm tabii hiç klo almamışş biri olaraktan atarsın göbecikleri....
gördüm fotonu da meaaaşallaahh dedim haaa =))) alkisalkisalkis
senden de razı olaa bacııımmmmmmmmmm delikafadulden
sıvı olanı aldım cnmm
bilge şu çantalara bakta gittt
ayyy ekliyim bilare yaa.... 23 gibi dönüyoruz şeker... gündüzleri de hep işleri hallediyoruz yaa.. size yetişemiyorum ama...
hahahaa hanımkızımız Arya =))) lafa da bak =)))
diyet miyet germiyo beni.. kim demişti yaa.. bebek doğumdan sonra da şeker istiyormuş falan muhabbeti olmuştu.. o korkuttu az biraz beni.. bebişi komaya sokmayayım kız bi de =))):hulya:
nasipse inşallah bende aralık annesi olacağım kaydirigubbakcemile5
bahardan haberler nası? bitmiyo mu raporu? bir de diğer haberler tabi... herkes iyi herşey yolundadır umarım...
günaydıııııııııııııın :sm_cool: :sm_cool:
bahardan haberler nası? bitmiyo mu raporu? bir de diğer haberler tabi... herkes iyi herşey yolundadır umarım...
günaydınnn kızlarrrrrrrr
:1no2: afedersin tatlım ya... şimdi gördüm baktım inceledim ama a.s.
o 3 çanta içinden seçmek zorunda olsam ilkini seçerdim (ki yine de seçmezdim kişisel kapris nedeniyle kaydirigubbakcemile3 ben kırmızıdan nefret ederim de) ama fiyatlarına baktığında 3ünün de pahalı olduğunu düşünüyorum
ben şu çantayı aldım (heheh 110bininci baskı) boyutları hemen hemen aynı senin gönderdiklerinle hatta iki santim büyükmüş benim çanta :1ninca: sade ve kullanışlı ama şık kategorisine girmiyor tabii, bu senin gönderdiklerin şık şeyler o yüzden fiyat farkı da normal olabilir
kafamçokkarıştı ne dedim ben şimdi??? CADIARZU he sözün özü, illaki 3ünden 1ini alacaksan ben oyumu 1.'den yana kullanıyorum ama yok canım bunlar olmak zorunda değil diyorsan biraz daha bakın derim yerimseniben
hadi dönün artık yaaaaaaaaa kimse benimle senin gibi oynamıyo bernaaaaaaaaa mafoldumben
aaaaaa veya dur ya dönmeyin dönmeyin laelaelaelaelae nasılsa bugün bayram tatiline çıkıyos sana ihtiyacım yok şakkıdı puhahahaha yaşasın adilik buyrunnnnnnnnn
canım allah içine sindirsin keyifle her işinizi halledip sağlıkla dönün inşallah :Saruboceq:
(tamam haminine kısmı da bitti bakalııııım ne kalmış sengözlerimebaksanab)
girmez kızım komaya falan girse girse sana gülmekten girer o yavrucak komaya sırnaşık şey yahu her şeyi bıdık bıdık inceliyolar biz de psikopata bağlıyoruz... eskiden ne şeker testi vardı ne bi şey vardı çatır çatır da doğuruyodu millet
dikkat elbette etcez de paranoyaya hacet yok kuşum şakkıdı
hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin hoşgeldin vereliniortak
bebeğin kaç haftalık? cinsiyeti ne? ilk çocuğun mu? bu kadar zamanda kaç kilo aldın? (son soruyu Pelin'e ithaf ediyorum bu arada kaydirigubbakcemile3) sengözlerimebaksanab
canoooooooooomm günaydıınn how r u????????????günaydınnn kızlarrrrrrrr
herkes iyi şekerim bahar da çalışmaya başladı gayet iyiydi maşallah.. gelir birazdan zaten
günaydınnnnnn nabers sengözlerimebaksanab
genel olarak her şey yolunda uyku, tıkınma sorunlarını saymazsak :roflol: herkes haşat ve herkes aç bernacım başkaca bir derdimiz yok çok şükür şakkıdı iki saniye öncesine kadar ben oğluşum niye tepmiyo paranoyasındaydım lakin az önce yedim tepiği şimdi kim tutar beniiiiiiii delikafadulden zaten tatil de gelmiş kapıya dayanmış de haydeeeee :teytey:
bernaaaaaaaaaa bak bu bahar bahar bak bu berna vereliniortak
sırnaşık şey günaydın canımmm
mayynnaaakk karııııı
üleeyynn sen de olmasannn ==)))) hahahhaaaa
acaip güldüm haaa sabah sabah =)))) muckaa anam mucckaaaaaaa :teytey:
günaydın herkese güzel anneler...
iyiyim bernammm napam geldik işe sabah sabah gene. neyse tatile giriyoruz die avutuyorum kendimi.
siz nasılsınız şekerim?
bu arada bilgecim çantana baktım süperr. önceden görmemiştim keşke görseydim. bugün alışveriş merkezine gidicem varsa kaldıysa bakarım ordan
oh ohhh maşallaaahhhh sizeee !! benim kız da sabahları kıpırdak kıpırdak... daha doğrusu geceleri... uyuyamıyorum ona dokunmaktan uykularımı kaçırıyorrrr =))
bi de hakkaten psikopat yeptılar bizi yaa.. benim anam da bana hamleyken yemiş tatlıları.. al işte en fazla tatlıcı olujyoz... çok şükür bi sorun yok.. gerçi anamdaki şekeri saylanmazsak =))
baharla da tanışmış oldukk.. =)))) lülülülülülü
memnun oldum bernacımmm
ne şeker şeysin sen öyleeee opuyorumnanaktan
Herkeselere gunaydinlarr...
Herkeselere gunaydinlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?