2009 Aralık Anneleri

Kızlar bende kaÇıyorum dıkkat edın kendınıze ve beıŞlere ıyı akŞamlar

sizler aldınız mı çanta ?

Ben aldım bahar
bi nıke'tan aldım biraz büyük yeni sezon çantalarından bikaç gözü var
bide başka bi çanta aldım bebek çantası gibi değil ama çok sevimli fıstık yeşili arabasıylada uyumlu dışarı çıkarken filan küçük bitane olsun dedim
eklerim yarın ikisinide

bu arada bende 3.olanı beğendim:))

benimde favorim 3. :)) yarın eklede bakalım cnm

merhaba aralık anneleri. nasılsınız girme fırsatım çok az olduğu için anca bakabiliyorum umarım hepiniz iyisinizdir. baya kaynaşmıssınız ne güzel valla. benim oğlumda büyüyor teyzeleri geçen gün gittik 1.506 ağırlığı 28+3 üz bugün.hamd olsun iyiyiz.ama biz isim bulamadık ya sizede sormak fikriniz almak istiyorum bertuğ ve efza ismi çok yakın şu anda ya ikisi yada birinden biri olsun istiyorum. efza; feyz, bereket artan çoğalan anlamında bertuğ ise zorlukları güçlükleri aşan anlamında sizce nasıl bertuğ efza:uhm:

Kızlar konunun neresindeyim bilmiyorum ama grip aşısı hamileyken vuruluyor...ama yine dr.danışmadan lmaz:lmaz:

ayyy ekliyim bilare yaa.... 23 gibi dönüyoruz şeker... gündüzleri de hep işleri hallediyoruz yaa.. size yetişemiyorum ama...

kız sen nerelerdesin allasen =)))

delikafaduldendelikafadulden selam sööle o yareeeeeeeeeeeee :sm_cool:

canıııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmm seni çookkk öpüyorumm......Şeniz

sendemmı uyuyamıyosun ? :)

ben deeeeeeeeeeeeee:gitme:

oh oh maşallaahh annesiiiii....alkisalkisalkis kokrma daha çoooooooook döner onlar.. benimki de 26. haftada tersti hala da değişiyor pozisyon

hahahaa hanımkızımız Arya =))) lafa da bak =)))
diyet miyet germiyo beni.. kim demişti yaa.. bebek doğumdan sonra da şeker istiyormuş falan muhabbeti olmuştu.. o korkuttu az biraz beni.. bebişi komaya sokmayayım kız bi de =))):hulya:

canım meme ucu emzirirken önemli değil.. önemli olan koyu renkli kısmı iyi yakalaması.. orayı ağzıyla tutacak ki meme uyarılsın ve süt salgılasın.. bu konuda yazan oldu mu bilmiyorum ama genelde halk arasında meme ucun yok, sen çocuk besleyemezsin ... diye bi tutum geliştirilir hiç alakası yok... için rahat olsun..

tek korkacağınız şey şu olsun.. sütümüz bol olsun inşallahh !!!:Saruboceq:

hahahaa süpersin yaa =))) vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…