sizler aldınız mı çanta ?
Ben aldım bahar
bi nıke'tan aldım biraz büyük yeni sezon çantalarından bikaç gözü var
bide başka bi çanta aldım bebek çantası gibi değil ama çok sevimli fıstık yeşili arabasıylada uyumlu dışarı çıkarken filan küçük bitane olsun dedim
eklerim yarın ikisinide
bu arada bende 3.olanı beğendim:))
bence 1. seçenek baharcım, diğerleri kadar şık ama diğerlerinden uygun fiyatlı
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Canım hoşgeldiinn:1hug: Merak etmiştim seni sordum öğrendim.Ben hemen bebeğe bakıp döneceksiniz sanmıştım nereye gittiğini de bilmiyordum..Arya hanım iyiymiş maşallah ona kocaman olmuş annesiiOyy Oyy ya 1200gr.. benm kuzu ne kadarki ben bayramdan sonraki hafta gidecem inş.görmeye.Şeker yüklemen de iyi çıkar inşş.Fotolarını heyecanla bekliyoruz.Tabi seni deyerimseniben
selam herkese:)kızlar benim şekerim yüksek çıktı,dr tavsiyesi ile diyet yapıyoruz,ayrıca cok ender gözrülen amniyotik bant diye bişey oluşmuş gebelik kesesinin sağ üst köşesinde,bayramdaki sonrki ilk gün yine usg ye gireceğim
güzel şeyler duymak dileği ile...
tüm gebiş annelere sevgiler...
Ben de ayın 23ü yani bayramdan sonraki güne aldım randevumu oğluşumu görecem ay bir ay geçti görmeyeli uzuun uzuun izlemek istiyorum onu.Kilosu ne kadar oldu acaba 1kilo civarıdır herhalde artık bebeğimopuyorumnanaktan Bugün çok hareketliydi maşallahÇok hoşuma gitti hep böyle olsunn
canıııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmm seni çookkk öpüyorumm......Şenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkış benim canım arkadaşıma alkış
maşallah arya'ya bernacım
kız büyütmüşsün sen yavyunukaydirigubbakcemile5
rabbim nazarlardan saklasın
sağlıcakla kucağımıza nasip etsin
şeker yüklemesinide kafana takma lütfen
allahın izniyle onuda sorunsuz atlatırsın:Saruboceq:
bu saatte zor bulursun sen bizi yavyuuuuuuuuuuuuum
alkışların en büyüğü sana tatlişkomalkisalkisalkisalkisalkisalkis
gel şekerim hep gel
bizde öykümle seni kocamaaaaaaaaaaaaan öpüyoruzŞeniz
canım amniyotik bant bendede çıktı.
yaklaşık 2 ay önce
inan bende çok korktum dr dinlerken ama;
ilk 3 ay da yani bebeğin gelişme döneminde sorun yaratıyormuş
allaha şükür bu saatten sonra herhangi bir zararı olmazmış.
bende ilk duyduğumda inanılmaz korkmuştum
int. okudum araştırdım çok fena şeyler yazıyordu.
sakın onları okuyupda moralini bozma.:Saruboceq:
sendemmı uyuyamıyosun ? :)
Günaydın herkese......
Bende dün kızımı görmeye gittim...Doktor amcasına bir rahat vermedi tekmelerinden kaydirigubbakcemile3
Tam 1 kg olmuş yavrum...Herşey yolunda gidiyor çok şükür...Tek sorun kızım şimdilik tersmiş...Doğuma kadar döner sıkma canını dedi...% 90 normal doğum diyor doktorum...Hayırlısını diliyorum Allah' tan hiç fark etmez normal sezeryan...Yavrumu sağ salim kollarıma alayımda her acıya razıyım...
hahahaa hanımkızımız Arya =))) lafa da bak =)))merhaba, doktor normal olduğunu söylediyse normaldir, arkadaşlar da söylemiş sana, hiçbir bebeği diğeriyle karşılaştırmıyorlar günleri aynı bile olsa bünyeler farklı olabilir... anne-baba iriyiz diyorsun ama ailedeki ufak tefek birine çekmiş olma olasılığını unutma yerimseniben
bizim bir arkadaşın işyerinde yaşanmış bir olay var: anne baba aynı işyerinde çalışıyorlar ve ikisi de beyaz tenli kumral insanlar, çocukları oluyor çocuk havuç (kızıl) ve her ikisinin de sülalesinde bilinen havuç yok :1no2: tabii baba delleniyor "çocuk benden değil mi" diye, boşanma aşamasına kadar geliyor iş sonra bir araştırıyorlar iki taraftan birinin tam 7. kuşağında havuç var... yani 7 göbek öteye çekebiliyorlar senin de o şekilde 7 göbekte ufak tefek biri varsa ona çekmiş olma olasılığı mevcut :hulya:
ayrıca 26. hafta için 760 gr bana hiç de az gibi gelmedi
tatlım http ile başlayacak .jpg ile bitecek mesela başında sonunda tırnak falan olmayacak
benimki şöyle görünüyor mesela http://www.i-am-pregnant.com/countdown/_foot/1261641600.jpg
a.s. a.s. alkisalkisalkis alkisalkisalkis
maşallah kuzuna annesi hanımkız olmuş artık kaydirigubbakcemile2 allah sağlıkla kucaklarımızı doldursun inşallahhhhh :Saruboceq:
şeker için de biraz dikkat edersen yüksek çıkmaz bernacım yahu... zaten de bence bu kadar stresse girdiğimize değecek bir mevzu değil en kötü ihtimalle 3 ay diyet yaparız şakkıdı bu kadar aydır yediklerimize sayalım :roflol:
inşallah hepimiz güzel haberler alır ve veririz
şeker veya herhangi bir konuyu lütfen bu kadar stress yapmayın arkadaşlar... sonuçta şekerin çözümü basit gırtlağı tutunca düzene girecek, aylardır yediklerimize sayıp 3 ay popomuzu sıkıcaz budur yani olay şakkıdı okuyup da "senin normaldir ondan ötüyorsundur" diyen sevgili arkadaşlarımız varsa söyleyeyim benim henüz şeker yüklemem yapılmadı ama bünyem şekere yatkın bir bünye yani kendimi de ikna ediyorum halihazırda :kedi: :roflol:
canım meme ucu emzirirken önemli değil.. önemli olan koyu renkli kısmı iyi yakalaması.. orayı ağzıyla tutacak ki meme uyarılsın ve süt salgılasın.. bu konuda yazan oldu mu bilmiyorum ama genelde halk arasında meme ucun yok, sen çocuk besleyemezsin ... diye bi tutum geliştirilir hiç alakası yok... için rahat olsun..Aldigim diger bilgilerini de soyleyim . Gogus kremine 8.ayda baslamalisin dedi. Sonra bazen gogus ucu cikmaz annenin yara olur dedi bebedor mu bilmiyorum ama 5-6 milyona gogus ucu cikartici var dedi ondan at cantana ne olur ne olmaz dedi. İlk basta goguslerin yara olursa bi daha zor duzelir dedi. Eger canin acirsa gogus ucu kalkani varmis ondan alirsin dedi . Sizinde aklinizda olsun . Baktim biri 5-6 milyon digerini de oyle 6-7 milyon civarinda . İlla super kalitelisini alman gerekmiyor dedi.
bence ayrı günlerde olsun ki birbirimizi arayıp sorabilelim.. telleri kaydettiniz demi kızlar, ben eşime tembih ettim.. ben doğumdayken filan arkadaşlarım ararsa lütfen konuş dedim.. anneme de tembih ettim.. forumdaki arkadaşlarımın adlarının sonunda KK var anlarsın ararlarken dedim..
örnek bilge KK, bahar KK, meral KK, burcu KK, berna KK, gibi
şutarafagitti
günayydıııııııııınnnnnnnnnnn :teytey::dance:günaydın herkese
nasipse inşallah bende aralık annesi olacağım kaydirigubbakcemile5
günayydıııııııııınnnnnnnnnnn :teytey::dance:
oo hayırlı olsun yeni anneee =))) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşşş... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?