2009 Aralık Anneleri

kızlar meyveler yıkansın güzelce doransın ve yenilsin bakalım bebişlere afiyet olsun benim ki acıktı galiba sürekli tekmeliyor anneeee ya meyvam nerde diyor heralde bicicik

gördüüm canım resimlerini. maşallah çok güzel çıkmışsın göbüşünde miniciiik. ayrıca bebişine aldığın ana kucağı ve nevresimede bittim. Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah.

Sağol canım benim:asigim:
Özdilekten aldım canım şuan indirim var 90TL uyku seti.Erkek için tek bu desen var ama.Kızlar için 3tane sanırım.Belki başka özdileklerde vardır.Normal uyku setlerinden ama içinde alt açma ve bez koymak için torba yok.2yastık kılıfı var, yatak yanları için koruyucu, yorgan, yorgan koruyucu,bir de çarşaf.Nevresim takımları da var onlarda güzel bir tane de nevresim takımı aldım o da indirimde 25tl her yerde çok daha pahalı.hem özdilek kaliteli olur diye düşündüm.Tavsiye ederim canım daha önce de yazmıştım buraya zatenyerimseniben

gördüüm canım resimlerini. maşallah çok güzel çıkmışsın göbüşünde miniciiik. ayrıca bebişine aldığın ana kucağı ve nevresimede bittim. Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah.

Sağol canımm.Aminnn hepimiz güzel günlerde kullanalım inşş:Saruboceq:

Arkadaşlar ben çıkıyorum akşam oğluşumu görmeye gidecez.Şimdi hazırlanıp ablama gidecem yürüyüş yapmış olurum hem.Hepinizi öptüm görüşmek üzere.a.s.Güzel foto verirse oğlum onu da eklerim profilimeopuyorumnanaktan

vay be süt he.. napmak gerek süt almak için, bu aralar bedava olan şeyler çok hoşumas gidiyo ya.. çoook paralar harcadık daha da harcıycaz..

valla benm bilgisayrda sorun var herhalde dediii.

mail attım bakalım sağol canım

AAAA yeni duydum ben sadece ilaç yazdırıyorum yarın gidicem bakalım süt verecekler mi valla alamayanlar için çok güzel alkisalkisalkis

ilk 6 ay anne sütünü destekleyen bir devlet politikamız olduğuna göre bu anneler içsin diye veriliyor olmalı :bbo:

kızlar meyveler yıkansın güzelce doransın ve yenilsin bakalım bebişlere afiyet olsun benim ki acıktı galiba sürekli tekmeliyor anneeee ya meyvam nerde diyor heralde bicicik

düzenleri oluşurmuş melike hakikaten meyvemi ver diyor olabilir yani kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar evet süt olayı doğru ben sağlık ocağından ilk sütümü aldım 27.haftadan sonra veriliyor.
doğumdan önce 3 ay ve bebek olunca 3 ay veriyorlar 1 koli süt

iyi haberlerle gel inşallah opuyorumnanaktan

ilk 6 ay anne sütünü destekliyor ama doğum sonrası 2 ay izin veriyor

canım bu kocaeliye ait bir uygulama değil bildiğim kadarıyla.ben yarın ya da öbür gün alıcam.yağmur sen nerdensin.

cnm bnm eşime söyledim şimdi akşam bizde gideceğiz umarım indirim devam ediyordurrr.bklmmm şansımıza

Selam kızlar evet süt olayı doğru ben sağlık ocağından ilk sütümü aldım 27.haftadan sonra veriliyor.
doğumdan önce 3 ay ve bebek olunca 3 ay veriyorlar 1 koli süt

tesadüfe bakın ki yarın 28. haftama giriyorum ben kaydirigubbakcemile3 gideyim bir sorayım da o 12 kiloluk koliyi kim taşıycak akannehir

ilk 6 ay anne sütünü destekliyor ama doğum sonrası 2 ay izin veriyor

aaaaaaa reca ederim melike zaten köyde yaşıyoruz çalıştığın yerle evinin arası maksimum 2 dakika dolayısıyla verdiği günlük 1-1,5 saat emzirme izni bol bol yeter... bi de programlı doğuyo bunlar sabah besliyosun akşam dönene kadar sütsüz falan bekleyebiliyorlar... özel seri

kocişine söle taşısın kıss.sen nası taşıcan :) ben de eşim evdeyken gidicem işte. yağmu kocaeli neresi canım.

kocişine söle taşısın kıss.sen nası taşıcan :) ben de eşim evdeyken gidicem işte. yağmu kocaeli neresi canım.

eşim evde olacak ben de evde olucam üstelik sağlık ocağının açık olduğu bi saat olacak :umursamaz: imkansız gibi bir şey bu :sinifsinif: neyse bakalım nasılsa haftaya tetanos aşısı var o zaman mecbur gitcem konuşur bir yolunu buluruz

yok orası öyle de ben ya evden çıkarken çocuğu kurmayı unutursam diye telaş yaptım tut ki ben yokken acıktı artık verdikleri sütlerden birini açsın içsin dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…