nehircim çok küçük göbüşün maşallahın var çok güzel hamile olmuşssun.buarada oğluşunun uyku seti çok güzlemiş özdilekten mi almış nekdara ve kaç parçası var cnm.benmde yataklar hazırda içleri boş olmazsa bende özdileğe bir bkym diyorum
gördüüm canım resimlerini. maşallah çok güzel çıkmışsın göbüşünde miniciiik. ayrıca bebişine aldığın ana kucağı ve nevresimede bittim. Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah.
valla benm bilgisayrda sorun var herhalde dediii.
AAAA yeni duydum ben sadece ilaç yazdırıyorum yarın gidicem bakalım süt verecekler mi valla alamayanlar için çok güzel alkisalkisalkis
kızlar meyveler yıkansın güzelce doransın ve yenilsin bakalım bebişlere afiyet olsun benim ki acıktı galiba sürekli tekmeliyor anneeee ya meyvam nerde diyor heralde bicicik
Arkadaşlar ben çıkıyorum akşam oğluşumu görmeye gidecez.Şimdi hazırlanıp ablama gidecem yürüyüş yapmış olurum hem.Hepinizi öptüm görüşmek üzere.a.s.Güzel foto verirse oğlum onu da eklerim profilimeopuyorumnanaktan
mail attım bakalımsağol canım
ilk 6 ay anne sütünü destekleyen bir devlet politikamız olduğuna göre bu anneler içsin diye veriliyor olmalı :bbo:
düzenleri oluşurmuş melike hakikaten meyvemi ver diyor olabilir yani kaydirigubbakcemile3
Sağol canım benim:asigim:
Özdilekten aldım canım şuan indirim var 90TL uyku seti.Erkek için tek bu desen var ama.Kızlar için 3tane sanırım.Belki başka özdileklerde vardır.Normal uyku setlerinden ama içinde alt açma ve bez koymak için torba yok.2yastık kılıfı var, yatak yanları için koruyucu, yorgan, yorgan koruyucu,bir de çarşaf.Nevresim takımları da var onlarda güzel bir tane de nevresim takımı aldım o da indirimde 25tl her yerde çok daha pahalı.hem özdilek kaliteli olur diye düşündüm.Tavsiye ederim canım daha önce de yazmıştım buraya zatenyerimseniben
canım bu kocaeliye ait bir uygulama değil bildiğim kadarıyla.ben yarın ya da öbür gün alıcam.yağmur sen nerdensin.
Selam kızlar evet süt olayı doğru ben sağlık ocağından ilk sütümü aldım 27.haftadan sonra veriliyor.
doğumdan önce 3 ay ve bebek olunca 3 ay veriyorlar 1 koli süt
ilk 6 ay anne sütünü destekliyor ama doğum sonrası 2 ay izin veriyor
kocişine söle taşısın kıss.sen nası taşıcan :) ben de eşim evdeyken gidicem işte. yağmu kocaeli neresi canım.
tesadüfe bakın ki yarın 28. haftama giriyorum ben kaydirigubbakcemile3 gideyim bir sorayım da o 12 kiloluk koliyi kim taşıycak akannehir
aaaaaaa reca ederim melike zaten köyde yaşıyoruz çalıştığın yerle evinin arası maksimum 2 dakika dolayısıyla verdiği günlük 1-1,5 saat emzirme izni bol bol yeter... bi de programlı doğuyo bunlar sabah besliyosun akşam dönene kadar sütsüz falan bekleyebiliyorlar... özel seri
Ben merkezdeyim canımkocişine söle taşısın kıss.sen nası taşıcan :) ben de eşim evdeyken gidicem işte. yağmu kocaeli neresi canım.
kızlar sayfaya resim nasıl yapıştırılıyo bir öğretiverin bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?