2009 Aralık Anneleri

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM :1hug:

30. haftadan itibaren 15 günde bir kontrol etmesi gerekiyor zaten... sen geçtiysen doğrusunu yapıyor doktorun tam göstermemesi konusunu da sen söyleyeceksin bebeğimi daha uzun görmek istiyorum dediğin halde göstermezse düşünürsün... ben doktor değiştirmek durumunda kalsam bunalıma girerdim herhalde

canıııııım hay maşallah ne güzel bi hamile olmuşsun sen
devleşmemişsin ne güzel :kedi: dün alışverişte bana "8. ayda mısınız" dediler :sinifsinif:

opuyorumnanaktanSağol canımm.Üstüm irileşti benim yaa göğüsler falann.Teyzemin gelini de hamile bir hafta var aramızda bayramda gördüm onu herkes onun göbeği daha büyük dedi.Annem de sonradan onun göbeği büyükse senin de göğüsler büyük dedi banakaydirigubbakcemile3 Benim göğüsler göbekten daha çok hamile şimdilik:kedi:
Yaa arife günü ankarada Cepa ya gittik eşimle orda bir hamile gördüm hemen sen geldin aklıma ay o mu ki diye sanki tek hamile sensin Ankaradadelikafadulden Yaa ama ben seni hiç görmedim kii:gitme:

evet cnm öleymiş ama benimki baştan beri öle çağırıyo ben daha 25+3günlüüm bide hiç konuşmuyo ezberlemiş gibi aynı şeyleri deyip işine bakıyo ilgilenmiyo pek yani bende şimdi arkadaşımın tavsiyesi üzerine ssk hastanesinin doktoruna gidicem bu bide özel yani onun kendi özel muayenesi varmış ve 4boyutluya giriyomuşsun 100 liraymış ücretide inş o iidir yoksa yine bbuna kalcm

baktık canım, maaşallah, bebiş iyice büyümüş.. çok tatlıyız biz hamileler yaaaaa... yani kendimde hamileyim diye demiyorumlaelaelaelaelae
Evet canım son bir kaç haftada büyüdü böyle bu kadar bundan sonra da hızla büyümeye devam edecek sanırım.Hehe çok tatlıyız yaadelikafaduldenlaelaelaelaelae

gördum göbusunu nehir aynen benimde az cikti göbusum kiloda fazla almadimda bende karnim kucuk kucuk diyodum demekki normalmiskaydirigubbakcemile3

Canım bu benm son anlarda çıkan göbeğim daha da küçüktü yaa alışveriş merkezine girerken görevli hamile misiniz diye sormuştu 3-4 hafta öncedelikafadulden Şimdi sormıylerrkaydirigubbakcemile3

ama ben arife günü cepada alışverişteydimmmmmmmmmmmmmm delikafadulden

ama ben arife günü cepada alışverişteydimmmmmmmmmmmmmm delikafadulden

Amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
Yoksa gördüğüm sen miydin ya da oralardaydın da benim içime mi doğduuu:lepi:
Saat 5gibi falandı biz gittiğimizde.Özdilekten o uyku setini aldık bebeğimize eklediğim

Amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
Yoksa gördüğüm sen miydin ya da oralardaydın da benim içime mi doğduuu:lepi:
Saat 5gibi falandı biz gittiğimizde.Özdilekten o uyku setini aldık bebeğimize eklediğim

akannehir biz cepadan 6 gibi çıktık sanırsam :1rolleyes: annemler vardı yanımda eşim yoktu o alışveriş sevmez de :umursamaz: ne giydiğiimi de hatırlamıyorum ki sana oydum ya da değildim diyeyim kaydirigubbakcemile3 senin gördüğün hamile ne giymişti :kedi:

Ayy ya tühh şansa bak aynı saatlerde ordaymışız bizde çıktığımızda 6yı geçmişti:sinifsinif: Canım dikkat etmedim ki ne giydiğine.Kısa boyluydu ama saçını toplamıştı nasıl tarif amakaydirigubbakcemile3 O değilsen bile demekki aynı zamanda aynı yeri dolaşmışız seninleCADIARZU Bir de hamile giyim mağazası vardı orda da hamile vardı aama eşi vardı onun yanındakaydirigubbakcemile3

yok ben kısa değilim şakkıdı ama saçım kısa toplanmıyo yani :jeyyar:
neyse aynı yerlerden geçmişiz yerimseniben ama ben sana dedim di mi gitmeden numaranı yolla belki görüşürüz diye :umursamaz:

iiyim ben de canm nasıl olayım bugün sağlık ocağında aşım varmış yeni farkettim.artık yarın ya da öbür gün gidicem.bir üşengeçlik bir tembellik var normal mi sizde de oluyor mu kızlar (

yok ben kısa değilim şakkıdı ama saçım kısa toplanmıyo yani :jeyyar:
neyse aynı yerlerden geçmişiz yerimseniben ama ben sana dedim di mi gitmeden numaranı yolla belki görüşürüz diye :umursamaz:

:kedi: O değildin demekki o olsaydın çok garip bir rastlantı olurdu zatenkaydirigubbakcemile3
Evet aynı yerden geçmişiz.Canım ne bileyim bayramda falan fırsatımız olmaz diye düşünmüştüm:kedi: Artık belki bebişler doğunca görüşürüz hem oğlanları arkadaş yaparızopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…