2009 Aralık Anneleri

iiyim ben de canm nasıl olayım bugün sağlık ocağında aşım varmış yeni farkettim.artık yarın ya da öbür gün gidicem.bir üşengeçlik bir tembellik var normal mi sizde de oluyor mu kızlar (

olmaz mı ilk üç aya dönmüş gibiyim parmağımı kıpırdatasım yok... kıpırdatınca da saatlerce dinlenmem gerekiyor

gelecek bahara kısmetse canım benim kaydirigubbakcemile5 kışın göbeğinde çıkmayız büyük ihtimalle kaydirigubbakcemile3

aynen.yerimden kalmaya üşeniyorum.bir de ben bu halimle ev taşıdım.kimseyi de çağırmadım.eşimin de görevleri vardı.o büyükleri halletti.şükür yerleştim sanırım.sağlık ocağından süt almaya başlayan avr mı kızlar :?

Evet canım ben de bahardan yazdan önce gelmem sanırsam bebişle Ankarayayerimseniben

kızlar sağlık ocağından süt almaya başlayan var mı? benim yazdığımı gören yok mu ? (

nehircim çok küçük göbüşün maşallahın var çok güzel hamile olmuşssun.buarada oğluşunun uyku seti çok güzlemiş özdilekten mi almış nekdara ve kaç parçası var cnm.benmde yataklar hazırda içleri boş olmazsa bende özdileğe bir bkym diyorum

hıııı:uhm: o nasıl oluyor

bilgecim senin dünür siteye giremiyor kafayı yiecek.msnde yazıştık az öncede onun sayfa açmıyormuşşş

:))) yaaa ben biliyorum işte.7. aydan itibaren sağlık ocakları ayda 12 tane 12 ltre yani süt veriyor ücretsiz.daha doğrusu kupon veriyor siz gidip alıyorsunuz.bebek doğana kadar ve doğduktan sonra 6 ay kadar daha veriyor.ben yarın yada cuma gidicem, hem ikinci aşımı vurulcam hem sütlerimi alıcammm .

bilgecim senin dünür siteye giremiyor kafayı yiecek.msnde yazıştık az öncede onun sayfa açmıyormuşşş

alla allaaaaaaaa :sinifsinif: ben de oda / server taşıma faslından dolayı sanıyodum gelememesini akannehir

nehir bende göremedim canım göbüşünü...
E ama ben seni de ekledim CADIARZU Benim arkadaş listemde varsın.Zaten bir tane albümüm var onda fotoyerimseniben
eh o zaman ya gelecek bahar-yaz gibi ya da doğumdan önce yine gelirsen o zaman :hulya:

İnş. canım bir daha geldiğimde görüşürüzkaydirigubbakcemile5

aylık 12 litre süt mü veriyo şimdi devlet bize CADIARZU hey yavrum beaaaaaa sosyal devleeeeeet kaydirigubbakcemile3 çocuğunun başında kal diyemiyor ama :umursamaz:

biz geldikkk nasılsınız bakalım?
ne sütüymüş bu bende merak ettim

MEYVE SAATİ diyoruz bahar hanımcım hadi bakeeeeeeem
bende armut var bugünnnnn cokacimcoook

ilk kez sende duydum cnm bu süt olayını benm sağlık ocağındaki hemşiremle aram çok ii ama hiç bahsetmedi sütten falen o sizil ile ait bir uygulamadır bence...

biz geldikkk nasılsınız bakalım?
ne sütüymüş bu bende merak ettim

hoş geldin cnmmmmm

alla allaaaaaaaa :sinifsinif: ben de oda / server taşıma faslından dolayı sanıyodum gelememesini akannehir

valla benm bilgisayrda sorun var herhalde dediii.

AAAA yeni duydum ben sadece ilaç yazdırıyorum yarın gidicem bakalım süt verecekler mi valla alamayanlar için çok güzel alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…