bütün forum üyelerinin sıfırlandı cnm yani 20 oldu
tekrra başlanıyor baştan
bazı üyeler istekte bulunmuş sıfırlansın die haksız rep dağıtılıo die
falan filan bi sürü tantana vardı konu açılmıştı
sonra adminler açıklama yaptı kapandı konu
yeni eklentiler yüklenecekmiş siteye sistem kendi vericekmiş puan ödül falan kalpler çiçeler bişiler çıkcakmış nickimizin orlarda
görcez bakalım opuyorumnanaktan
bu arada hoşgeldin :1hug:
kızlar az önce sağlık ocağımdan hemşirem aradı süt olayını sordum yok öyle bişey bizde dedi.illere mahsus sanırım bu
kızlar az önce sağlık ocağımdan hemşirem aradı süt olayını sordum yok öyle bişey bizde dedi.illere mahsus sanırım bu
of kızlar bende 2gündür bi hlsizlik yorgunluk var cnm hiç bişey istemiyo yemek bile istemiyo midem bi acayip ve acayip bi uykku hali neden ouyo acaba
hahaha yaşasın sosyal devlet turkbayragi kocaeli'de anneler süt içmeli ben desteklemeliyim gerisineklava:
ben eşime bu yukardaki şikayetleri sayınca hamilesin ondandır diyor sen de hamilesin ondandır vereliniortak
bilgecim bizim süt işimiz de galiba suya düştü
valla melikecim ben doğuma kadar kapımın önüne bir keçi bağlanmasını istiyorum devletten bağlamazlarsa gayrı sigortamı, vergimi ödemicem işte o kadar kötükedihüso
hahaha yaşasın sosyal devlet turkbayragi kocaeli'de anneler süt içmeli ben desteklemeliyim gerisineklava:
fms nerdensin canım sen. burada kocaelinin tüm ilçelerinde var ama.ben tüm illerde var biliyordum
yaaa bayıldım bunlara hele ortada ki sandaletler süper tatlı ama kim örecek bizim anane bu konularda çook marifetli değil anne zaten tam beceriksiz
süpersin bilge arkanda sadık destekçinim :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?