2009 Aralık Anneleri

AAAAAAAA benim hiçbir şeyden haberim yok puanlar sıfırlanmış ben puanımız olduğunu bilmiyordum

kızlar az önce sağlık ocağımdan hemşirem aradı süt olayını sordum yok öyle bişey bizde dedi.illere mahsus sanırım bu

kızlar az önce sağlık ocağımdan hemşirem aradı süt olayını sordum yok öyle bişey bizde dedi.illere mahsus sanırım bu

hahaha yaşasın sosyal devlet turkbayragi kocaeli'de anneler süt içmeli ben desteklemeliyim gerisine klava:

of kızlar bende 2gündür bi hlsizlik yorgunluk var cnm hiç bişey istemiyo yemek bile istemiyo midem bi acayip ve acayip bi uykku hali neden ouyo acaba

of kızlar bende 2gündür bi hlsizlik yorgunluk var cnm hiç bişey istemiyo yemek bile istemiyo midem bi acayip ve acayip bi uykku hali neden ouyo acaba

ben eşime bu yukardaki şikayetleri sayınca hamilesin ondandır diyor sen de hamilesin ondandır vereliniortak

fms nerdensin canım sen. burada kocaelinin tüm ilçelerinde var ama.ben tüm illerde var biliyordum

selam arkadaşlar geçmiş bayramınızı kutlarım öncelikle..bişey sorcam bebek odası almayı düşünyorumda marka tavsiynz varmı fiat olarak da uygun olsn istyorm tabi sizler başladnzmı hazırlığa acaba.

yaaa bayıldım bunlara hele ortada ki sandaletler süper tatlı ama kim örecek bizim anane bu konularda çook marifetli değil anne zaten tam beceriksiz

anneme göstericem gidince inş örebilir ya çok tatlılar bide ayaklarında düşünsene bnları böle giymişleer ayy yirim bn onların o minicik ayaklarını ellleriniii yaa:1hug:

cnm bir tanıdık var bornovada o da almış süt sağlık ocağından.hangisi bilmiyorum.ben de ortalığı karıştırmıyayım. :)

keçi sütü çok sağlıkloıymış ya anne sütüne ewn yakın süt keçi sütüymüş
inek sütü bebeklere yasak 1 yaşına kadar kansızlık gibi bir takım rahatsızlıklara sebep oluyormuş bebişlerde bilginiz ola hanımlara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…