cnm doğum iznine mi son 11 gün? benim aklım doğum iznindede kaydirigubbakcemile3
yok canım türkiyeye gitmeme son 11 gün
kızlar aşağı vurması doğal artık dönmeye başlıcaklar bnmde arada vuruyo şaşırıyom noluyo die kaydirigubbakcemile3
yaramaz anacım bnlar opuyorumnanaktan
merhabalar, bende iki ufaklık var ama 28 aralıkta (acele etmezse eğer) üçüncü gelecek inşaallah, herkese hayırlı doğumlar...
:))) yaaa ben biliyorum işte.7. aydan itibaren sağlık ocakları ayda 12 tane 12 ltre yani süt veriyor ücretsiz.daha doğrusu kupon veriyor siz gidip alıyorsunuz.bebek doğana kadar ve doğduktan sonra 6 ay kadar daha veriyor.ben yarın yada cuma gidicem, hem ikinci aşımı vurulcam hem sütlerimi alıcammm .
tekrar selam kızlar herkese teşekkür herkese şükraaaaan ya haciiiiiiiii :1ninca:
biz arife günü oğluşumun hemen her şeyini aldık... geriye kaldı dolapları sipariş etmek, duvar kağıdını alıp yapıştırtmak, abajur ve halı seçip çamaşırlarını yıkayıp ütüleyip yerleştirmek... :1shok: amanıııııın ben her iş bitti diyodum ama hala daha bir sürü iş varmış yahu mafoldumben
kızlar az önce sağlık ocağımdan hemşirem aradı süt olayını sordum yok öyle bişey bizde dedi.illere mahsus sanırım bu
Sağol hayat24, erkekmiş, herkeste olduğu gibi isimde kararsızız...
1. Umay Bengisu (12 yaş)
2. Mehmet Umut ( 7 yaş )
3. Bana ve çocuklara göre Ahmet Uras, eşime göre Bartu olabilir, isimsiz yani...
1. normal doğum, 2. genel anestezi ile sezeryan, 3. spinal sezeryan olacak inşaallah, tecrübelerim biraz eskide kaldı, 37 yaşındayım, ama faydam olursa sevinirim tabii...
ben normal doğum istiyorum kızlar , şimdilik normal doğum ama kalp rahatsızlığım var son ana kadar sorun çıkartmazsa kalbim , normal gözküyor.şimdilik kalbim için bir sorun yok gibi hayırlısı bakalım.
Benim doktor sezeryan yanlısı. Açık açıkta söylüyor bunu.
Sen bu bebeği çok bekledin birini de kaybettin riske atma, sezeryanla alalım diyor.
Ben de karar veremiyorum bir türlü ama sanırım epidural sezeryan olacak.
Her iki doğum şeklinin de artılarını eksilerini teorik olarak yuttum resmen. Ama her doğumda kendine özel. Herkesin doğum hikayesi farklı.
Sezeryan olursa da 38. hafta gibi alıyorlarmış.Yani tam kurban bayramı haftasına denk geliyor.
Bakalım hayırlısıyla kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?