2009 Aralık Anneleri

cnm doğum iznine mi son 11 gün? benim aklım doğum iznindede kaydirigubbakcemile3

yok canım türkiyeye gitmeme son 11 gün

kızlar aşağı vurması doğal artık dönmeye başlıcaklar bnmde arada vuruyo şaşırıyom noluyo die kaydirigubbakcemile3

yaramaz anacım bnlar opuyorumnanaktan

benimkinin ne zaman nerden vuracağı belli olmuyor, bazen yukardan hissediyorum vuruşlarını hem sağa vuruyor hem sola.. bazen ahanda geliyor diyorum, aşağı öyle bir vuruyor ki..gece yattığımda, sola yattım diyelim, hem karnımın altından pıtır pıtır vuruyor hem karnımın üst kısmından.. babası bile hissediyo arkadan sarıldığımda....Aman maaşallah miniklere..

anladım cnmm az kalmış hakkında hayırlısııa.s.

merhabalar, bende iki ufaklık var ama 28 aralıkta (acele etmezse eğer) üçüncü gelecek inşaallah, herkese hayırlı doğumlar...

oo ne güzel tecrübeli bi hamiş ve annesin yani bizide aydınlatırsın tecrübelerinle :kedi:

bebişimiz kızmı erkekmi turkbayragi

ıstanbula ait herhalde bu olay? süpermiş

Sağol hayat24, erkekmiş, herkeste olduğu gibi isimde kararsızız...
1. Umay Bengisu (12 yaş)
2. Mehmet Umut ( 7 yaş )
3. Bana ve çocuklara göre Ahmet Uras, eşime göre Bartu olabilir, isimsiz yani...
1. normal doğum, 2. genel anestezi ile sezeryan, 3. spinal sezeryan olacak inşaallah, tecrübelerim biraz eskide kaldı, 37 yaşındayım, ama faydam olursa sevinirim tabii...

Bilge nasıl yani yaaa. Bir günde her şeyini alabildiniz mi maaşallah.
Ben haftalardır dolanıyorum. Doğru dürüst bir şey alamadım karar veripte.
Birkaç bady, birkaç tulum bir de thicobadan meşhur bebek çantası.
Haa bir de aynı yerden üç minicik çorap. Çoook tatlılar ama yaa gidip gelip öpüyorum onları.

Dün bu forumlardan okuduğum üzere karşı tarafta mothercare'in outlet mağazasına gittik. Dünyanın yolunu yaptık 20 tl lik benzin yaktık.
Ala ala iki tane tişört alabildik. Ama benzin parasını çıkardık yani çünkü aynısını normal mağazasında 36 tl ye gördük akşam. Biz 13 liraya aldık.
İstanbul kadıköy tarafında oturan ve kız bebek bekleyen arkadaşlar mutlaka uğrasın derim. Çok şirin ve çok kaliteli bodyler var. Pakette satılıyor pembiş pembiş hepsi 31 tl yedi tane vardı sanırım içinde aynısı 51 tl normal mağazada.
Biz başkaca bir şey bulamadık.
Ama oraya yakın olanlar sık sık gider bakarsa çok uygun fiyata bir şeyler alabilirler diye düşünüyorum.
Mothercare güzel kaliteli ürünleri varda aşırı pahalı geldi bana. Belki işte indirimde falan bulunursa alınabilir.

Saatlerce süren puset, oto koltuğu ve park yatak alma operasyonu da benim kararsızlığım yüzünden başarısızlıkla sonuçlandı.
Ben beğenip alana kadar bu çocuk doğar da büyür vallaha.

He bir de oda yapmıyorum şu anda düşünün yani. Odasına hiç karar veremezdim kesin.

kızlar az önce sağlık ocağımdan hemşirem aradı süt olayını sordum yok öyle bişey bizde dedi.illere mahsus sanırım bu

okumadan sana özel mesaj atmıştım bende fatma arkadaşım, sağol. ben yattığımdan oraya gitmem çok zordu tekrar. teşekkür ediyorum

hayırlısı olsn cnm bn norml düşünyrm nasipse sn neden norml olmuyosun spinali trcih etmişsin

yok canım kocaelideyim ben.kocaeli de duydum ama izmir de de duymuştum.bilmiyorum ben tüm illerde var diye biliyordum.
kızlar kızım iki dakika durmuyor.pat pat vuruyor.dönüp duruyor gece sabah :)) karnımda iyice büyümüş bugün gene farkettim . rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin de .

ben normal doğum istiyorum kızlar , şimdilik normal doğum ama kalp rahatsızlığım var son ana kadar sorun çıkartmazsa kalbim , normal gözküyor.şimdilik kalbim için bir sorun yok gibi hayırlısı bakalım.

inş cnm en güzeli normal doğum inş hayırlısyla kavuşuruz miniciklereŞeniz

Benim doktor sezeryan yanlısı. Açık açıkta söylüyor bunu.
Sen bu bebeği çok bekledin birini de kaybettin riske atma, sezeryanla alalım diyor.
Ben de karar veremiyorum bir türlü ama sanırım epidural sezeryan olacak.
Her iki doğum şeklinin de artılarını eksilerini teorik olarak yuttum resmen. Ama her doğumda kendine özel. Herkesin doğum hikayesi farklı.
Sezeryan olursa da 38. hafta gibi alıyorlarmış.Yani tam kurban bayramı haftasına denk geliyor.
Bakalım hayırlısıyla kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin Allah.

canım benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu ( bu ikinci .rabbim buna sağlık verisn.benim için de önemli değil sağsalim alalım da kucağımıza :)nasıl oynuyor minikim şuan :)))
doğum videolarını izleyen var mı valla ben cesaret edemedim izleyemem.ama izlemek isterdim

doktrları dnlememz lazım ebrucum onlar bakıcak test çatı sağlık tansiyon bebek ve bizim için en doğru doğum şeklini seçecekler o yzden onmları dinlememiz lazım

Benimkinin de kalbi durmuştu 9 haftalıkken.
Hem de dört seneye yakın bekleyip aşılamayla hamile kalmıştım.
Dünya başıma yıkılmıştı ama çoooook şükür Allahıma ki hemen peşine kendiliğinden hamile kaldım.
O yüzden paranoyalarım eksik olmadı hiç.

Ben izledim maalesef ve her iki doğum şeklinden de çok korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…